Ellie vjenčanje u vinogradu zvuči predivno...
Vjeverica super za podizanje posteljice.. Sad nadoknadi sta imaš
Kokolo super za put...blago tebi...meni je tlaka ic na put od sat vremena...
Majadila tako je i moj jutros u 6 sati haha pravi mali akrobat...uživajte na suncu al nemoj nam ic ...
Meni na zadnjem uzv EDD pokazuje 17.6. što znači da se termin pomakao 8 dana unaprijed...e sad vidit ćemo sta kažu za 2 tjedna kadnopet idem u St
Evo meeee 😂
Citam, taman se hocu javiti i onda tu krenu rasprave pa se sakrijem opet i ne tipkam. Ali prokomentiram ja u svom malom mozgu sve 😅
Prosli selidbu, bolovi i dalje tu, hrpa obaveza, mm ode na sezonu 😢 pa pokusavam sve rijesiti dok je tu. Zato ne tipkam. A i lijepo vrijeme, s malom pokusavam biti vani sto vise, pa jos i to bezpelenastvo koje nam jako dobro ide 😆
Danas mi je ročkas, saljem ove virtualne torte 🎂🎂🎂🍰🍰🍰
Pusa svima 😘❤
Malakoza znam kako ti je, ali kazu da nije dobro biti u toploj vodi u kadi u trudnoci. I pogotovo ne kad si sama doma. Da te ne bi zaljuljalo, a nema ti tko pomoc da izadjes i to. 😘 nek te brzo popusti. Digni noge visoko.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Žabice a što ću...po doktorima i vel. bebe mislim da ću prije termina ako ovako nastavi...pa bolje bit spreman na vrijeme nego da me iznenadi...a jebmu i dijabetes... Mene od onog graničnog nalaza zezaju svako tri tjedna...a najviše radi kilograma...
Jutro cure
Kako ste danas?
Napokon lijepo i suncano jutro
Babygirl sretan rodendan
Babygirl najprije tebi sretan rodendan 🍰🍮🍪💞😍😊🌸
A sada suncani pozdrav svima :)
Mi smo standardno, lupamo se,spavamo malo manje, opet me prehrana pocela zezat, opet se javljaju mucnine nekakve blesave i ne mogu jest kako i kolko bi htjela.. Znaci meso slabo ide, najbolja mi govedina/junetina(jedino to mogu), a u vocu bi se ubila...
I da,curke,ne se svaditi,do sad smo bez prepirku napisale vise od 10 tis postova, ne treba nam to sad.. :) hormoni hormoni :P
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Babygirl sretan rockas ;)
Zabica link za haljinu http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Skater-Dress-With-Lace-Crop-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6021286&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed&CTARef=Recently%20Viewed&WT.ac=rec_viewed&CTAref=Recently+Viewed.
sad vidim da su dobili i nove..aaa al bit ce nadam se ova ok. Javim kakva je kad dodje
A sto se tice svekrve odustala od zivciranja. Ona je takva i nema smisla ju ni pokusavat mijenat. Zao mi je samo sto nemamo bolji odnos al s njom se neda pricat... Kad joj nesto pricas kao da uopce ne slusa i samo prebaci na skroz drugu temu u istoj recenici (ne samo u razgovoru sa mnom).
A sto se tice kupovanja stvari- kad smo zivjeli skupa mi smo sve rezije placali i kupovli svu hranu iako je zivjela s nama u suprugovoj kuci. A ima mirovinu iz Njemacke plus jos radi honorarno sad. Al iza mene je to nerviranje.. Moja kucica moja slobodica, jednu nedjelju svakih par tjedana izdrzim..
Jucer sam bila bas sjetna sva... Jako mi fale roditelji, posebno mama u ovo doba zivota. Mislim falit ce u svako doba ali sad kad cekam bebu mlijun puta mi dodje da ju nazovem...
Sortiraj odgovore
Najstariji