Sanjarka, zaspala sam oko 3. Pronašla sam kombinaciju koja je bila uspješna. 15 min kupke i 10 min tuširanja toplom vodom po stopalima, nakon toga 10 min masaže stopala s električnim masazerom (jež nastavak). Sjetila sam se da ga imamo i da ima dosta dugačku ručku pa sam mogla doseći sve što sam trebala. Sve je bilo od stopala.
Problem mi je sta ću morat i dalje to sama jer moj dragi ima fobiju ili staveć od stopala pa ih ne može organski podnijeti. Jedini put kad mi ih je masirao je bilo kad je bio pijan . A i to sam doživjela 3 puta u 7 i pol godina veze.
Do gležnja bez problema. Ali to mu je granica.
Ima i sa svojima problema. Nemam pojma sta mu se u djetinjstvu dogodilo da se to razvilo. Ne daj Bože na tv-u reklame za Schol
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza, ja isto imam problema s bolovima u nogama. Meni donekle pomogne vruca voda plus sol i onda 15 min namakanje nogu. Dobro istrljam rucnikom i brzo u krevet pokusati zaspati dok se nisu ohladile. Nadam se da je to kod tebe bilo samo sinoc i da ti nece trebati nasi recepti za tu bol.
Ja danas idem po rezultate testova senzibilizacije...valjda je sve ok, a u petak idem odstraniti bradavicu na vratu koja je u trudnoci podivljala i udvostrucila se. I da... Konacno sam se maknula s bolovanja, mogu reci: Evo me na porodiljnom!
Jutro curke...ja se digla oko 6 i po na wc i od tad David buba ko lud...i nema više spavanja. .a vidim da i malakoza ima problema s spavanjem...blago nama sta ce bit do kraja hehe
Sanjarka ja prijavljujem pregled u petak...iako mi je puno lakše od kad idem u St...oni mi kažu sve a ne samo sve je u redu kao moga Gink...
Dobro jutro cure!
Evo da vas sve pozdravim na brzinu.
Vidim da su tvrdi trbusi, bolne noge, teska kretanja sve cesce prisutni kod sve vise nas.. Mene muci to sve isto, ali eto, jos malo pa su buhtle vani.
Sto se tice AS i ostalih rasprava koje su se tu vodile, stajem (zbog svog osobnog misljenja) na stranu nepusacica i voznje u as, ali buduci vas 90% osobno ne poznajem i misljenje o vama razvijam samo na temelju napisanog, zapravo mi je svejedno tko ce sta i kako brinuti o svome djetetu. Zaista.
Malamimi, drzim fige da izdrzite sto dulje 3u1, vidim da vam dobro ide! Samo tako naprijed!
Malakoza, donekle razumijem odbojnost tvoga muza prema stopalima, jer mm ima takvu slicnu, ali prema carapama, rukavicama i sl.. Nema sanse da mi navuce ili skine carape.. Ima kaze osjecaj da ima carapu u ustima. 😂
Nove cure, dobro dosle!!
Uzivajte u suncanim danima!
Pozdrav svima!
Sanjarka plan je da plana nema prvo cemo bit par dana u konavlima, tamo njegovi imaju vikendicu, pa cemo sjest u auto i voziiii....stat kad nam se staje, prespavat gdje nam se svidi i tako. Uglavnom, mislim da nema mjesta uz more u kojem vec nismo bili, ali poslom. Zato sad idemo uzivat ko turisti
jedina "obaveza" koju imamo je kava s prijateljima/kolegama u Sibeniku, Zadru i Rijeci i đir do Medulina i I kad smo vec tamo, skoknuli bi do Slovenije. Od otoka jos jedino nismo bili na Rabu, to mi je bas velika zelja, ali to cemo ipak ostavit za drugi put-tamo bih se htjela malo duze zadrzat...
Uglavnom, jedva cekam!
Jos tri tjedna radis? Proletit ce u sekund to...
Sve koje imate pregled ovaj tjedan-sretnooo i neka sve prođe u najboljem redu!
Dunya nam se javila, jeej! Mah-mah! Tynchy nas je bojkotirala skroz :( a sto nam je sa Babygirl?
Malamimi i ja odbrojavam jos sitno do porodiljnog. Ovo nosenje papira za komplikacije amo tamo me opasno nervira.
Ja sam jucer narucila haljinu na asos.com. Imamo vjencanje koje mi je dosta bitno za mj dana i muku sam mucila s haljinom iako jos ne znam ni hocu li ici uopce. Planirali smo otici na vjencanje u crkvu i poslije na veceru pa doma ali vidjet cu kako ce mi biti. Uglavnom haljinu spremnu moram imati i nasla sam na asos cini mi se prikladnu koja ce valjda i poslije biti iskoristiva.
Kad smo kod vjencanja kumovi smo na jednom i to vec u 7 mj- i to u Slavonij u Erdutu. Zene se nasi vjencani kumovi. cimerica i cimer s kojom sam dugo zivjela i jako smo bliski. Svega su svjesni da se moze svasta dogoditi jer ce beba biti jako mala (imaju rezervne kumove :) - njenu sestru, ali nacelno planiramo ici. Vjenacnje ce biti na otvorenom, u vinogradu, smjestaj ce biti odmah tamo 50 m dalje kao i sama ceremonija vjencanja tako da mislim da ce biti ok s bebom iako se ljudi zgrazaju jer planiramo malo manje od 2 mj od termina poroda na tako "dalek" put.
Dobro jutro!!
Dugujem izvještaj s pregleda u petak - uglavnom sve je ok, mjere su u skladu s tt, mali ima 413 gr posteljica se digla visoko visoko i odmah sam se bacila na jutarnje treninge - jučer i danas radila kombinaciju čučnjeva i svašta nešto za noge/guzu - nema labavo
Miska trbuh ti je super, odlično izgledate vas dvoje a i fotić je neki dobar, canon eos, me like
Tpol ti i ja smo tu negdje po terminima i trbuh ti je taman, ni prevelik ni premali, savršen
Malamimi hvala za popis, stvarno je detaljan i super dođe! Nadam se da ti torba ipak neće trebati još koji tjedan
Kokolo ovaj tvoj roadtrip zvuči savršeno!! Guštanje na najjače
Abies čula sam da se nekim curama i 7 tjedana prije poroda spustio trbuh tako da no sikiriki, još ćeš neko vrijeme imati podstanara
Sigurno sam htjela još nešto iskomentirati no zaboravih već
Mm i ja otišli do Ikee u petak pogledati krevetiće, ormare i sl, vjerojatno uzimamo namještaj iz STUVA kolekcije ako na sajmu ne nađemo nešto što nam se više svidi... Očekivala sam na sajmu veće popuste od 10-15%, zar su stvarno tako mali popusti? hmmm... bzvz...
Ellie i mene čeka kumstvo mjesec, mjesec i pol nakon poroda ali frendica nema rezervnu kumu isto smo živjele zajedno 6 godina tokom faksa i znamo se od OŠ.. vjenčanje je u zg, pa ne moram potezati put, no već sam rekla svojoj mami da mora doći taj dan u zg i brinuti za maloga - ja ću ga svako toliko podojiti (ako budem mogla dojiti) i uspavati
vjerujem da je izvedivo
Ovak mi je zadnja dva dana.
Moj pregled je sutra kod mog gina. Nadam se da je plodna voda okej, tj. da je ima dovoljno.
Ja cu malo smanjtii posjete i pisanja, ne zato jer teatralno odlazim , nego kako mi se blizi termin, treba mi malo odmaka od trudnickih tema jer kuzim da se lagano prebacujem u mod pripreme za porod i svega nakon toga. Ommmmm.
Odo na sunce s pesicom, uzivajte!
Jutro ili koliko vidim, nekome je itekako dan
Ellie, pusti svekrvu, zbog nje se nije vrijedno živcirati i stvarati si stres. HB moja je odlična, zna nekad nešto po svom, ali ignoriram. Ima minimalca i sama sve financira, a budući da radi u prehrani donese nam puno mesa tak da ne trebam nikaj kupovati. Svaki od nas nekad ima mušice. Kakva je haljina? Imaš li link?
Kokolo, ova tvoja ruta mi je odlična, ja obožavam putovati. Ja sam htjela na svetište ovu nedjelju, ali muž ide voziti BIMEP (Bicipklima po Međimurju) tako da otpada. S bebom ćemo svakako ići.
Sanjarka, još samo tri tjedna? To će preletit jako brzo.
Crazy, s tobom se u potpunosti slažem. Svatko ima svoje mišljenje vezano za AS i pušenje. Hormoni su proradili, a onda tu nema pomoći dok ne popuste :)
Abies, pozovi kolegice na kavu, druženje i izbjegni samoću. Ja svakodnevno oko 40-45 min šećem i tu se jako opustim. Skužila sam da moja Hana to jako voli i da joj odgovara. Nemam ti pojma o predrađaoni, ali mi kolegica pričala da ležiš tako dugo dok nije spremna beba za van. Najgore je da ne možeš na wc. Ona je molila, mjehur joj skoro puknul i onda joj jedva donijeli kantu da se popiškila.
To je bilo u Petrovoj.
Malamimi, hvala na popisu :) Spremila sam ga
iva, i ti se već počinješ pakirati? Kako vrijeme leti...a uskoro će buhtlice van
Ja sutra idem dijabetologu, nadam se da neće komplicirat i dramit. Čula sam se sa šogorom koji radi u bolnci u Njemačkoj i veli da je nalaz ok, ništa strašno i da slobodno i dalje jedem slatko i sve ostalo, ali umjereno. Jučer sam imala jaku bol u zdjelici i lijevom boku. Očito si bebica radi mjesto. Ako mi muž želi biti na porodu, tečaj je obavezan? Mi nemamo kad, termini popunjeni, svaki dan to traje po 1,5 sat a muž u to vrijeme radi.
Jučer smo bili na sladoledu, u šetnji, a onda su nas seka i šogi pozvali na piće. :)
Idem u šetnju jer je Hani već dugo čekati da krenemo. Jako udara
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji