Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    10. Studeni 2019. 18:38

Martina1982

Mokvica

Martina1982

Mokvica

Martina1982

Mokvica

Curke, nakon spontanog prebacujem se na ovu temu. 8.11. u 13,00h sam uhvatila pik, večer prije smo hopsali, 8. nismo mogli jer sam radila drugu, a muž noćnu, ali smo zato odmah jučer ujutro ponovili. Mislite da smo dovoljno pokrili, da nismo zakasnili?

Mislim da niste zakasnili 👍. Zao mi je radi spontanog. Drz se i samo hrabro naprijed 👍

Hvala ti! Nadam se da su plivači bili dovoljno brzi da ulove jajašce. 😉
    Ugl, htjela sam se nadovezati na tvoj i upit Breskve, čitala sam da se bolovi mogu osjetiti i zbog napetosti membrane jajnika prije nego ga jajašce napusti, a onda i kasnije zbog tekućine i krvi koja se oslobađa kada jajašce napušta jajnik, tako da, ili je priprema za ovulaciju u tijeku ili je već došlo do same ovulacije. Meni je dan prije pika sluz bila obilna i rastezljiva, zato smo i imali odnose bez obzira što taj dan trakica nije bila pozitivna.

Da da cula sam za to da moze biti od toga. Pa eto ja osobno mislim da se kod mene O desila nekad u noci sa subote na nedjelju. Jer sam bas imala neke cudne bolice. Dok evo danas ne osjecam nis. Samo jos imam iscjedak. A petak i subotu sam osjecala. I da, ja osobno mislim da je najbolje imat odnos dan prije pika, na dan pika i tri dana poslje pika.

Zašto misliš treći dan poslije pika? Nije li to već kasno?

Pa mislim i treci dan jer LH trakica nagovjesta porast LH. Sto bi znacilo u teoriji da se O moze desiti od tada pa u narednih 48 sati. Kod svake zene je razlicito. A treci dan bi onda bio onaj dan za svaki slucaj ako sta malo kasni 😁

Hahaha pametno, ne treba riskirati. 😉

10. Studeni 2019. 18:40

Mokvica

Martina1982

Mokvica

Martina1982

Mokvica

Martina1982

Mokvica

Curke, nakon spontanog prebacujem se na ovu temu. 8.11. u 13,00h sam uhvatila pik, večer prije smo hopsali, 8. nismo mogli jer sam radila drugu, a muž noćnu, ali smo zato odmah jučer ujutro ponovili. Mislite da smo dovoljno pokrili, da nismo zakasnili?

Mislim da niste zakasnili 👍. Zao mi je radi spontanog. Drz se i samo hrabro naprijed 👍

Hvala ti! Nadam se da su plivači bili dovoljno brzi da ulove jajašce. 😉
    Ugl, htjela sam se nadovezati na tvoj i upit Breskve, čitala sam da se bolovi mogu osjetiti i zbog napetosti membrane jajnika prije nego ga jajašce napusti, a onda i kasnije zbog tekućine i krvi koja se oslobađa kada jajašce napušta jajnik, tako da, ili je priprema za ovulaciju u tijeku ili je već došlo do same ovulacije. Meni je dan prije pika sluz bila obilna i rastezljiva, zato smo i imali odnose bez obzira što taj dan trakica nije bila pozitivna.

Da da cula sam za to da moze biti od toga. Pa eto ja osobno mislim da se kod mene O desila nekad u noci sa subote na nedjelju. Jer sam bas imala neke cudne bolice. Dok evo danas ne osjecam nis. Samo jos imam iscjedak. A petak i subotu sam osjecala. I da, ja osobno mislim da je najbolje imat odnos dan prije pika, na dan pika i tri dana poslje pika.

Zašto misliš treći dan poslije pika? Nije li to već kasno?

Pa mislim i treci dan jer LH trakica nagovjesta porast LH. Sto bi znacilo u teoriji da se O moze desiti od tada pa u narednih 48 sati. Kod svake zene je razlicito. A treci dan bi onda bio onaj dan za svaki slucaj ako sta malo kasni 😁

Hahaha pametno, ne treba riskirati. 😉

Pa kad je bal nek je maskembal 🤣🤣🤣

tera_
    10. Studeni 2019. 20:21

Martina na iduce odbrojanje me za sada stavi na 13.12. :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Nova19
    10. Studeni 2019. 20:40

Znači meni je jučer pokazao baš pik (koristim clearblue digitalni za O), i danas popodne popiškim opet trakicu i dalje je pozitivna bila ali je druga crtica bila slabija nego jučer... ipak smo i to pokrili, nikad se ne zna 😁 pa sada ćemo ipak nastavljati svaki drugi dan i nadati se da se ulovilo 👌

Breskva
    10. Studeni 2019. 20:47

Vidim ja da ce ovdje biti napeto za 2 tjedna 😅

Nova19
    10. Studeni 2019. 20:50

Breskva nadam se da će padati more plusića za 2 tjedna 😂😂 ja danas baš osjećam jajnike i tupa bol kao u M pa mislim da je danas bio dan D... sada samo treba biti strpljiv 😆

• justagirl2201
    10. Studeni 2019. 21:13

Za 2 tjedna ce zbilja bit veselo 😊 Boze daj nam more plusića...meni je bio pik danas, bolovi u jajnicima kao da imam M cijeeeli dan i nakon odnosa je bilo tolko sluzi, to se sve razvlacilo doslovno od jedne do druge noge (kad moram tak rec) :D Samo se nadam da ce ovaj put uspjet i da ce decki odradit posao i da ce jedan doci do cilja 😊 sve je dalje u Bozjim rukama valjda...

MalaD
    10. Studeni 2019. 21:27

Veselim se sa vama za dva tjedna :-)
    A vi meni drzite prste za tjedan dana pliss.. 
    Me danas 4dpo pocele boljeti grudi, i bas mi tesko i zelucu svaki put kad nekaj pokedem

Breskva
    10. Studeni 2019. 21:39

Neka nam je svima sa srecom,bas se veselim...❤️ 
    ja odradila jos jedno akcijanje malo prije,a misa mu... 😅
    Evo bolovi popustili kod mene,moram priznat da su me dobro ubijali danas.  Sutra cu vidjet sta kaze temp dali je O bila ili je sutra... kako god za sad smo podmirili sve. 
    MalaD uz tebe smo ❤️

11. Studeni 2019. 06:01

VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Tommyfame 11.11.2019 - 0 dana🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 0 dana 🌱
    Marinal - 13.11.2019. - 2 dana 🌱
    Mika111 - 13.11.2019 - 2 dana🌱
    Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 3 dana 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 8 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 9 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 12 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 12 dana🌱
    Martina1982 - 24.11.2019 - 13 dana 🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 13 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 14 dana🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 20 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 22vdana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 28 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 32 dana🌱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.