Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    10. Studeni 2019. 08:58

Mallla

Monalisa blago ti se za simptome. U 1 T od 6 do 16tt nisam bila za ništa, tolike mučnine da sam mislila da neću ja to uspit izdržat…. Doduše simtomi pravi su počeli tek od 6 tjedana, ovo sve prije je bilo slično PMS u ali sam imala pozitivan test pa su pripisani trudnoći.
    A kasne ovulacije su i kod mene ali nisu one same po sebi problem za zatrudnjivanje, važna je duljina lutealne faze, da nije ispod 10dana, a i veće izglede ima T kojoj se implatacija dogodila između 8 i 11 dpo nego ona T koja je nakon toga. Al naravno da je sve to može bit i ne mora.
    E mene sad zanima cure koje pijete noćurak, kako ga pijete, koliko, do kad u ciklusu i uočavate li promjene?

Sve prepisujem-isto sam se osjecala i vrlo rano sam imala pozitivan test-opet kazem 4dana prije ocekivane M !
    Mucnine su me rasturale nista jela nisam.
    Od nocurka naturalwealth sam uvijek uzimala po 1kspsulu dnevno i onda kad popijem bicicu pauza dva tri tjedna pa opet.

Breskva
    10. Studeni 2019. 09:47

Jutro cure 🥰 kako ste danas?
    Ja evo ulovila pik jutros oko 7 i po,akcijali mi odmah neka se nade ☺️,app mi je prebacio da je sutra O  pa cemo vidit. Jucer sam malo popila pa se nadam da alkohol nema veze sa trakicama,za svaki slucaj cu jos jednu kasnije pisnut

10. Studeni 2019. 10:27

Breskva

Jutro cure 🥰 kako ste danas?
    Ja evo ulovila pik jutros oko 7 i po,akcijali mi odmah neka se nade ☺️,app mi je prebacio da je sutra O pa cemo vidit. Jucer sam malo popila pa se nadam da alkohol nema veze sa trakicama,za svaki slucaj cu jos jednu kasnije pisnut

Draga moja ja da smijem alkohol ja bi ga u dane prije O pila i pila jer je to jako dobar antidepresiv i uzasno opusta tijelo i mozak ode na pasu pa bi se tako lakse i primilo. Drzim fige da babaroga ne dode u posjetu ovaj mjesec 🤞🏻🥳🙈

10. Studeni 2019. 11:23

3 dana pred M test je debili -
    Test je onaj koji pokazuje 4 dana ranije.
    Tako da Martina i mene skini s popisa nazalost.😥😥

• justagirl2201
    10. Studeni 2019. 12:56

Curkice ovo jos nije pik jel tak? 
    https://ibb.co/vxXLwrr

• justagirl2201
    10. Studeni 2019. 13:02

Marinalin nije gotovo dok ne dode vjestica...mozda je kasno bila O pa test jos ne pokazuje...drzim fige!

10. Studeni 2019. 13:16

justagirl2201

Curkice ovo jos nije pik jel tak?
    https://ibb.co/vxXLwrr

Nije jos ali biti ce do kraja dana 👌🏻🤞🏻

• justagirl2201
    10. Studeni 2019. 13:18

Mislis? Jeeeeei...ipak ce doc ovaj mjesec 😊😊😊

• justagirl2201
    10. Studeni 2019. 13:19

Kad opet piskiti? Za sat dva? Ili tek tamo iza 18h? Ova prva je bila oko 12h danas

10. Studeni 2019. 14:10

justagirl2201

Kad opet piskiti? Za sat dva? Ili tek tamo iza 18h? Ova prva je bila oko 12h danas

Nije jos al dolazi. Da predvecer i kasnije jos ak mozes. 👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.