Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    04. Listopad 2019. 11:41

@Monalisa- kako je lijepo procitati tako lijepu vijest 😊 Zelim ti sve najbolje, jednu irednu trudnocu i zrdavu bebu 😊
    @Martina- ja nisam mjerila temp nikad pa ni za vrijeme izimanja Klomifena tako da nemam savjeta 😊
    @Mika- odlicno, uzivajte 😊 Jel te jos narucila iza vikenda  da vidi da li su pukli?

Gea123

Mika111
    04. Listopad 2019. 11:59

Gea nije me više naručila, nadam se da ce puknuti stvarno ovaj vikend i da cemo biti uspješni, rekla je gin cujemo se za 14 dana kad popiškite plus😊, nadam se da ce stvarno biti tako.
    U kojoj si ti fazi? Isto si na klomifenu?

• Gea123
    04. Listopad 2019. 12:04

Da, na klomifenu sam ovaj ciklus. Evo 26 dc, cekam da vidim da li je nesto bilo 😊
    Imam osjecaj da cu dobiti pa sam malo tuzna, ali vodjet cemo. Nisam od testova pa cu cekati i napraviti samo ako zakasni. Jel ti rekla da Utrogestan stavljas? Ja sam stavljala do jucer pa ako ću procurit bit ce kroz dan-dva. Isto mi ke bila ovulacija na oba jajnika.

Gea123

• Gea123
    04. Listopad 2019. 12:07

A vrijeme nakon 24 dc stoji.. dani se vuku imam osjecaj da dan ima 36 sati..

Gea123

Mika111
    04. Listopad 2019. 12:08

Ništa mi nije napisala, bas sam ju pitala jel trebam nesto uzimati s obzirom da imam 2 spontana iza sebe, ali je rekla osim folne nista do plusa.
    Imas li ti vec trudnoca iza sebe? Koliko dugo pokušavate? Ovo ti je prvi ciklus s klomifenom? Puna sam pitanja😂, mozda si vec i pisala, ali nas je stvarno puno ovdje pa sam zaboravila

Mika111
    04. Listopad 2019. 12:09

Vjerujem ti, ali jos malo i nadam se da ces nam javiti lijepe vijesti☺☺
    Jel imas kakvih simptoma?
    Meni obicno 2-3 dana nakon o pocnu klasicna pms stezanja ako nisam t i onda po tome znam da nismo uspjeli, nadam se da ih ovaj mjesec nece biti

• Gea123
    04. Listopad 2019. 12:12

Ma znam, i ka sam zapamtila price od par cura koje su bas aktivne, a ostale je tesko pohvatati. Ne javljam se cesto. 
    Imam jednu trudnocu iza sebe iz prvog pokusaja, deckic ima sad 2 god i 3 mj. Nedavno sam napunila 37 god, a drugo pokusavamo vec punih godinu dana. Mizu je spermio uredan, a meni su hormoni relativno ok- s obzirom na godine 😂
    Gin mi ke jos u 5 mj preporucila klomifen, ali nosam htjela odmah, kao mislila sam mozda se do kraja ljeta nesto desi, al nis. Inace imam Hashimoto.

Gea123

Mika111
    04. Listopad 2019. 12:15

Nadam se da ce nam objema biti uspješno☺☺, malo sam istrazivala i stvarno ima puno ostvarenih i uspješnih trudnoca nakon klomifena, nadam se da cemo i nas dvije u tu pozitivnu statistiku ovaj mjesec☺☺

• Gea123
    04. Listopad 2019. 12:20

Simpromi su mi cisti kao pred M. Sjecam se da u prvoj trudnoci nisam imala bas nikakve simptome, bas nista. Mozda par grcica i to je to. Da, prvi klomifenski ciklus.. koja je tvoja prica? 😊

Gea123

• Gea123
    04. Listopad 2019. 12:22

A i ja se nadam, mi i Martina skupa s nama 😊
    Naravno i sve ostale non klomifenke 😊

Gea123

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.