E da pitam nesto. Da li je neka pila progesteron u drugom dijelu ciklusa? I ako je kad ga je krenula piti?
Cure ja sam odlučila bit pozitivna u pogledu na vas, zanemarit ću sve vaše minuse, simptome i temperature i sve ostalo, tek ako vam se pojavi vještica onda ćete me ubjedit da je bitka gotova 😊
Et toliko vjerujem u vas i da će na kraju bit pozitivnih vjesti 😊 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
E da pitam nesto. Da li je neka pila progesteron u drugom dijelu ciklusa? I ako je kad ga je krenula piti?
Ja jesam i ovaj prošli ciklus, nisam pila nego sam stavljala utrogestan. Krenula sam poslije potvrđene O.
A znala sam i dufaston piti. To je bilo u ciklusu kad sam ostala trudna a krenula sam s njim kad mi je test bio pozitivan.
“Nebo strpljive voli.”
Ja jesam i ovaj prošli ciklus, nisam pila nego sam stavljala utrogestan. Krenula sam poslije potvrđene O.
A znala sam i dufaston piti. To je bilo u ciklusu kad sam ostala trudna a krenula sam s njim kad mi je test bio pozitivan.
Da da to je to. Meni ga je dala oralno da pijem jer sam imala neki iscjedak od njega prosli put kad sam ga uzimala pa mi se M to gadi.Onda je bilo malo komplikacija oko akcijanja.🤭🤭🤭 Ali sam ostala trudna. Da da nakon potvrdene O. To ti je ginica potvrdila O jel tako?Trebam se naruciti kod nje opet da vidi za O a ne znam kad da napravim termin. Inace do nje je jako tesko doci. Osim ak ne kazes da si na hitnoj ili da ti crijeva izlaze. Tak da ja uvijek dramim kad ju zovem da mi ju spoje. A sad nemam konkretni razlog 🤔
Eto kupljene zalihe trakica, poslje se vratit po trakicu za trudnocu eto da i ja pisnem veceras ili ujutro da rjesimo dilemu, jer vjestica dolazi u svom stilu!
Samo da prestanu ove grudi boljeti jer nism spavala od bola :@
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Eto kupljene zalihe trakica, poslje se vratit po trakicu za trudnocu eto da i ja pisnem veceras ili ujutro da rjesimo dilemu, jer vjestica dolazi u svom stilu!
Samo da prestanu ove grudi boljeti jer nism spavala od bola :@
Tera, drzimo palceve da veceras ili ujutro vidimo tvoj post s jednim veeelikim +. Nadamo se da vjestica nece stici .A sto se tice grudi, razumjem te skrooz, i kod mene ista stvar bole toliko da sam se 100 puta nocas probudila i sad kljucam na poslu
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Uhvatila sam se opet kak mastam da je test lazno negativan 🤭🤭🤭 ali dok ne dode M svima nama ja vjerujem da ce biti barem jedan +.
Jel Anika imala prvo negativan pa pozitivan test?
Recite mi da sam luda i da prestanem 😂
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Uhvatila sam se opet kak mastam da je test lazno negativan 🤭🤭🤭 ali dok ne dode M svima nama ja vjerujem da ce biti barem jedan +.
Jel Anika imala prvo negativan pa pozitivan test?
Recite mi da sam luda i da prestanem 😂
Luda si ali nema veze i ja sam hahah... eto uspile ste i mene navest na te testove, ujutro cemo skupa piskit :D
Kbc St
Samo da prestanu ove grudi boljeti jer nism spavala od bola :@Tera, drzimo palceve da veceras ili ujutro vidimo tvoj post s jednim veeelikim +. Nadamo se da vjestica nece stici.A sto se tice grudi, razumjem te skrooz, i kod mene ista stvar bole toliko da sam se 100 puta nocas probudila i sad kljucam na poslu
Eto ja bas nevjerujem nikako, ali grudi nisu normalne i jos me boli cijela zdjelica i pubicna kost na trenutke bas jako...a dole me pecka..mozda sam pokupila nekakvu upalu, samo znam da vise nista ne znam :D
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji