Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    22. Svibanj 2019. 18:10

Sunčica5

Di ste curee?
    Ajmoo pisajte te testice 🥳
    Bas mi treba koji plusic da mi digne raspolozenje

Za moj test ces sacekati par dana :D iako mislim da ga necu imat kad ni piskit 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• klara45
    22. Svibanj 2019. 18:16

Curkee❤, 

danas me nesto probada na mahove ispod pupka..prosla je ovulacija i pik, jel to kakav znak ili je PMS, trebala bi stici za 10 dana?🤔

• klara45
    22. Svibanj 2019. 18:17

klara45

Curkee❤,

danas me nesto probada na mahove ispod pupka..prosla je ovulacija i pik, jel to kakav znak ili je PMS, trebala bi stici za 10 dana?🤔

Cirka 3 dana od ovul

tera_
    22. Svibanj 2019. 18:21

klara45

klara45

Curkee❤,

Cirka 3 dana od ovul

Mislim da je bas rano za isto od toga.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

22. Svibanj 2019. 21:30

tera_

Martina sretno u lovljenju pika pa da za mjesec kod tebe bude plusina❤

Hhhhh hvala...sutra krecem u lovljenje..jer sad nakon svega ne znam niti otprilike kad bi mogla biti O...🤭🤭🤭

22. Svibanj 2019. 21:34

Lalaaa

Martina1982

Hhhh dala sam si oduska dana i malo duze odspavala 🤭🤭 sva sreca pa stalno radim popodne pa mogu 🤣🤣🤣🤣

Da sam barem na tvom mjestu. Ja sam zadnjih mjesec dana kronično nenaspavana… Smanjila sam kavu, popijem samo jednu ujutro , jer ona nije dobra za ostvarivanje trudnoće pa izgledam kao zombieValjda ću se naviknuti jednog dana na manju dozu kofeina…. tko mi kriv kad imam niski tlak i u stanju sam prespavati pola života.

Hhhh a misa mu. Joj i ja ti imam niski tlak inace. Mogu spavati cijeli dan bez pol frke 🤭🤭😊🤭🤭 a kavicu volimmmm jakooo...i moram bar 2 popiti dnevno 😊😊 znam da ne valja ali odrekla sam se pusenja zbog trudnoce. Sad evo vec godinu i 2 mj kako ne pusim. Tako da je kava ostala na 2 dnevno...

22. Svibanj 2019. 21:35

Lady_E

tera_

Mallla

I još nešto danas je sv. Rita a čula sam da se mnoge cure mole njoj za pomoć pri ostvarenju majčinstva!

E pa u to ime, sv Rita moli za sve nas da dobijemo svoje bebuske❤

Amen! ❤❤❤

Amen 🙏🙏❤❤

22. Svibanj 2019. 21:37

Alisa

Znaci ja za 6 dana piskim + 😀
    Bilo bi jako lijepo jer 1.6.je mom dragom i meni godisnjica braka..pa da ga iznenadim!

Uuu bio bi vam to stvarno najljepsi poklon za godisnjicu pa onda i u tom smjeru zelim da se ostvari 🤞🤞🤞💋💋💋

22. Svibanj 2019. 21:39

baby

Malo sam se pojadala, sretna sam jako zbog drugih, samo me boli to sto stalno rjesavam samo probleme i nikako da se sve poslozi..hvala…nadam se da bude koji plus ovaj ciklus, neki vasi simptomi zvuce obecavajuce..sretno :)

Znam da si sretna zbog drugih...💋❤Poslozit ce se...problema ce uvijek biti..ovih ili onih...al to ce sve proc 😉

22. Svibanj 2019. 21:41

klara45

Curkee❤,

Prerano mi to nekak za PMS...mozda od O....I inace tako imas poslje O ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.