Di ste curee?
Ajmoo pisajte te testice 🥳
Bas mi treba koji plusic da mi digne raspolozenje
Za moj test ces sacekati par dana :D iako mislim da ga necu imat kad ni piskit
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Curkee❤,
danas me nesto probada na mahove ispod pupka..prosla je ovulacija i pik, jel to kakav znak ili je PMS, trebala bi stici za 10 dana?🤔
Curkee❤,
danas me nesto probada na mahove ispod pupka..prosla je ovulacija i pik, jel to kakav znak ili je PMS, trebala bi stici za 10 dana?🤔
Cirka 3 dana od ovul
Curkee❤,
Cirka 3 dana od ovul
Mislim da je bas rano za isto od toga.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina sretno u lovljenju pika pa da za mjesec kod tebe bude plusina❤
Hhhhh hvala...sutra krecem u lovljenje..jer sad nakon svega ne znam niti otprilike kad bi mogla biti O...🤭🤭🤭
Hhhh dala sam si oduska dana i malo duze odspavala 🤭🤭 sva sreca pa stalno radim popodne pa mogu 🤣🤣🤣🤣
Da sam barem na tvom mjestu. Ja sam zadnjih mjesec dana kronično nenaspavana… Smanjila sam kavu, popijem samo jednu ujutro , jer ona nije dobra za ostvarivanje trudnoće pa izgledam kao zombieValjda ću se naviknuti jednog dana na manju dozu kofeina…. tko mi kriv kad imam niski tlak i u stanju sam prespavati pola života.
Hhhh a misa mu. Joj i ja ti imam niski tlak inace. Mogu spavati cijeli dan bez pol frke 🤭🤭😊🤭🤭 a kavicu volimmmm jakooo...i moram bar 2 popiti dnevno 😊😊 znam da ne valja ali odrekla sam se pusenja zbog trudnoce. Sad evo vec godinu i 2 mj kako ne pusim. Tako da je kava ostala na 2 dnevno...
I još nešto danas je sv. Rita a čula sam da se mnoge cure mole njoj za pomoć pri ostvarenju majčinstva!
E pa u to ime, sv Rita moli za sve nas da dobijemo svoje bebuske❤
Amen! ❤❤❤
Amen 🙏🙏❤❤
Znaci ja za 6 dana piskim + 😀
Bilo bi jako lijepo jer 1.6.je mom dragom i meni godisnjica braka..pa da ga iznenadim!
Uuu bio bi vam to stvarno najljepsi poklon za godisnjicu pa onda i u tom smjeru zelim da se ostvari 🤞🤞🤞💋💋💋
Malo sam se pojadala, sretna sam jako zbog drugih, samo me boli to sto stalno rjesavam samo probleme i nikako da se sve poslozi..hvala…nadam se da bude koji plus ovaj ciklus, neki vasi simptomi zvuce obecavajuce..sretno :)
Znam da si sretna zbog drugih...💋❤Poslozit ce se...problema ce uvijek biti..ovih ili onih...al to ce sve proc 😉
Curkee❤,
Prerano mi to nekak za PMS...mozda od O....I inace tako imas poslje O ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji