Hhhhhh 🤭 mislim da je da. Cuj moja frendica je isto imala na ocekivani dan M - a sedam dana kasnije + ..tako da…nikad ne znas 💋❤🤞
Najvise sta mi je kasnila je 3 dana tako da cu joj dati rok do nedjelje da dode 😀 Ovakvi slucajevi kao kod tvoje frendice su bas ohrabrujuci 😊😘❤
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sretno od srca 😘🙏🏻
Hvala ❤
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ma i ja još vjerujem da se tu negdi među nama krije + samo ga moramo otkriti 😂😂
url=https://lilypie.com]
Mala i ja imam taj osjecaj i nestrpljiva sam kao da ja trebam pisnuti test 🙈😂🤞🤞
“Nebo strpljive voli.”
Jutro curke ja jucer navecer dobila🤷♀️,idemo u novi krug👍😁
Nemogu docekati da idem ginekologu za dva tjedna a i ujutro bi trebali neki testici biti jelda??ajmo ajmo🤗🤗🤩
Suncice ako si mozes priustiti takve kure probaj ,meni osobno je to preskupo i mislim da isiti efekt mogu postici i cajevima.Al ovo ide brze i nema kuhanja natakanja...
Jutro curke ja jucer navecer dobila🤷♀️,idemo u novi krug👍😁
Nemogu docekati da idem ginekologu za dva tjedna a i ujutro bi trebali neki testici biti jelda??ajmo ajmo🤗🤗🤩
Suncice ako si mozes priustiti takve kure probaj ,meni osobno je to preskupo i mislim da isiti efekt mogu postici i cajevima.Al ovo ide brze i nema kuhanja natakanja…
Jutro. Oooo bas mi je zao a vis bila sam sigurna u tvoj plus. A jezi ga. Nista sad se budemo jos malo druzili 😁❤💋.
Cure jel koja probala ovaj caj i kapi?
Ja nisam osobno. A ako je prirodno ne moze ne valjati 👍
Hhhhhh 🤭 mislim da je da. Cuj moja frendica je isto imala na ocekivani dan M - a sedam dana kasnije + ..tako da…nikad ne znas 💋❤🤞
Najvise sta mi je kasnila je 3 dana tako da cu joj dati rok do nedjelje da dode 😀 Ovakvi slucajevi kao kod tvoje frendice su bas ohrabrujuci 😊😘❤
👍👍👍👍👍 da da velim ti. Evo sad treba za 2 tjedna roditi ❤💋
II. ODBROJAVANJE
LADY_E - … dan - 22.5.2019 ♡
TERA_ - …dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 1 dan - 26.5.2019 ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji