Mallla slazem se za zvjezicu, ja jos vjerujem da ima nade :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tera_ ja jos jedino valjda sv. Martu nisam mucila 😆 kak je Marijin mjesec onda sam u krunici svaki dan. Ali dala si mi dobru ideju 😊
Mallla ti najbolje poznajes svoje tijelo i ako i dode samo hrabro dalje u novu borbu. To je jos jedan korak blize cilju 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Martina1982mislila sam sutra ujutro s prvim urinom ako do tad vec ne dode M 😀 Rado bi ja pricekala jos par dana kasnjenja ali mislim da nisam bas toliki karakter 😁😁😁
Hhhh da da bolje pricekati dan ocekivane ili koji dan kasnjenja. 🤞🤞🤞💋💋💋
Lady ja sam kao taj "karakter" rade cekam nego da vidim minus :D jel ti imas kakvih simptoma? Ja neznam da sam ikad imala ovakvu bol u sikama, ludim, a cijele su modre od zila :( dole stalno pritisak a i u crijevima.
Ovo da su modre lajkam....joj sad jedva cekam vise da uradite te testice...🤞🤞🤞❤❤❤😁😁
Vas cetiri iz II odrojavanja, polazemo sve nade u vas. Da nam uljepsate ovaj ciklus. Kako bi bilo dobro da ste sve cetiri. U ludnicaaa..🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤💋💋💋💋
E da i sad pogledajte sta kaze za ovaj test. Kao pokazuje 2 dana porast LH, s tim da kao drugi dan oznacava Ovulaciju.
Martina sretno u lovljenju pika pa da za mjesec kod tebe bude plusina ❤
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina kad bi ja imala + ovaj mj tek onda bi znala da apsolutno o ničemu pojma nemam hahaha.
Sretno u lovu na pik i ja ću uskoro u lov.
Htjela sam komentirat lutealnu fazu ciklusa, nisam nastavila neki dan odgovor Alisi. Kod mene kad sam zatrudnila je lutealna faza trajala uvijek 14 dana, ni dan gore ni dole nego 14 Ciklusi su bili dugi ali lutealna je uvijek bila u bobu točna.
Sada kako pratim su prevelike oscilacije od 9 do 14 dana s tim da je najčešće 13 ali varira, što je loše. Nadam se macom i vrkutom to regulirati.
Graf mi u zadnje uvijek izgleda ok, jasno da do znanja da će M, ina jasan porast iza ovulacije. Ono što mi je ovaj ciklus upitnik je to što je niža nego ikad, znači maksimum je bio 36.65 što je baš malo. E sad što se s ovim ciklusom dogodilo neznam. Pila sam macu i vrkutu i očekivala potencijalno veće temp zbog vrkute koja utječe na progesteron a progesteron na temperaturu. Sad sam malo podijelila dubioze, ali evo ovaj ciklus me to zbunjuje.
url=https://lilypie.com]
Lady ja sam kao taj "karakter" rade cekam nego da vidim minus :D jel ti imas kakvih simptoma? Ja neznam da sam ikad imala ovakvu bol u sikama, ludim, a cijele su modre od zila :( dole stalno pritisak a i u crijevima.
E pa ja sam rekla da cu tako ovaj mjesec jer radije docekam M i onda znam da je to to, a negativni test me satre i onda jos razmisljam kao ma mozda je lazno negativan itd 😆
Uuu svidja mi se ovo sto su modre, to je dobar znak + 😊 moje su samo nabrekle, bolove minimalno na jaci dodir, a inace ih pred mengu ne smijem pipnuti. To mi je sad bas cudno :/ isto imam pritisak dolje i osjecam jajnike, pogotovo lijevi. Temperatura je jutros bila 37.
Ma ti si sigurno trudna :))
Moje mene uvjek bole isto pred m, al sad je bas 2x jace… moja temp nece dalje od 36.9., a svugdje procitam da treba bit 37 :/
Moje pravilo svaki ciklus nemoj citat svasta po netu ali ja opet citam :@
Cekamo plussss😀😀😀😀🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji