Pa ja imam iscjedak kad je Pik al dal se rasteze itd to neznam😂
Probala sam cak i onaj kinderwunsch gel da brze idu spermici pa sipak bila sam opet dobila M😂
Marinalin e taj gel ja jos imam 😅 Prošli mj sam ga koristala al mislim ne u pravo vrijeme jer po trakicama sam imala O a samo 6 dana poslije dobila M..tak da me bilo strah da nije cista ili tak nesto...pa tak da ću ponovo ovaj i idući mj isprobati još sa ovim svime i sa gelom 😅
Samo najviše me brine što mi baš imamo stres na poslu zadnja 2-3mj pa da možda i to pravi problem...al kad nez kako da se riješimo stresa
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja isto tako stresa imam ko u prici u Njemackoj tako da suti😂😂😂
Samo rad i nervoza
U 6 mj kad sam ostata trudna sam bas imala.obilnu sluz, kad sam sjela piskit teklo je iz mene 😂😂 i nakon toga nista ... zato i sama mislim da sluz uvelike doprinosi da spermici lakse dodu do cilja...
.
https://ibb.co/2ZVcP9K
Evo O ocito bila jucer, srceka govore da smo pokrili a sad dalje samo mogu cekat 🤞🤞
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ova mi se cini najtamnija do sad...sto mislite:
https://ibb.co/JHzM9Pz
Justagirl,do sad najtamnija... sutra ce biti ja mislim bas pravi pik!! 🤞😁
Justagirl e ova je najtamnija, znaci da tamni i da je pik ipak uskorooo!
Sto se tice nocurka, ja sam pila ulje dva mjeseca do O i ja imam osjecaj da je meni to stopiralo egg iscjedak. Imala sam ga prije na izvoz, doslovno bi mirala svaki cas nove gacice oblaciti, smetat mi je znalo cak kad hodam, kaos! A sad otkad sam uzimala taj nocurak mi je samo vodeno. Je da je i taj vodeni obilan i stvarno mi gacice nekad budu mokre kao da sam se kupala u njima, ali nije rastezljiv.
Ja sam 4dpo, nemam sto za prijaviti. Grudi bole od O, tu i tamo neki grcic, topla jesam, ali bazalnu ne mjerim, dooo saaa daaa! Kad ce ti dani kad cu moc u lov na sjene
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pa kažem ti ja sigurno nam svima stres najvise utječe na to
Justagirl2201 Ja mislim da je do sad najtamnija 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bože daj da dode vise taj Pik...dns je 16dc...ne zelim jos jedan dugacki ciklus 😑
Slee obozavam lov na sjene...jedva cekaaam ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji