Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Prosinac 2019. 08:53

Moje 3 poznanice su rodile sad u 9mj...
    zacete sve oko Bozica i n.godine...i to cure koje nisu mogle po 2 god i 7 god zaceti.
    Tako da cure moje ocito se radi o spontanim odnosima oko blagdana.
    I stvarno znak da nisi koristile trakice i pratile temp.
    I imaju 35 38 40godina.
    Pa eto sad vi vidite💪

09. Prosinac 2019. 09:47

Bome imas dobar pik..
    znaci O slijedi💪

Slee
    09. Prosinac 2019. 10:35

Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
    Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    09. Prosinac 2019. 11:04

Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
    Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
    A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da  idem dalje.
    Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra... jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast. 
    Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞

09. Prosinac 2019. 11:05

Slee

Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
    Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂

Identicno tako je i meni😂😂😂

Slee
    09. Prosinac 2019. 11:06

I ja isto danas 3dpo i slicna situacija kao kod tebe. Jajnici bole manje nego jucer, cice bole, ali nista spektakularno, iscjedak kremast, pubertetsko lice u najavi. 😤
    Cini mi se da ih je dosta danas trebalo ne dobiti. Drze nas u neizvjesnosti. 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

09. Prosinac 2019. 11:08

Breskva

Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
    Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
    A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da idem dalje.
    Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra… jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast.
    Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞

Ja ipak nisam se mogla skontrolirat i jutros napravim test i sipak.
    Trebam dobit sutra,ptekosutra,11 dan od O.
    Trbuh me boli ko u pms.
    Tako da sljedeca plodnost na Bozic  idemo u hrvatsku k obitelji pa cu definitivno manje mislit .
    I necu ponjet ni trakice,ni cajeve💪

09. Prosinac 2019. 11:27

točkicaa

Marinalin, bas mi je zao ali dok ne dođe crvena nista nije otpisano, uvijek ima nade 😊🤞🏻

Ma znas realno kuzim da imam 35 god, pusim godinama,nezdrav zivot ,i radim 3mj tek bebu...zaista znam da cure mladje i s zdravijim zivotom se muce jako dugo i onda zastanem i pomislim:pa sta ja ocekujem nakon 2,3mj trudnocu i to me malo vrati u realnost i postanem smirenija👌💪

09. Prosinac 2019. 12:30

točkicaa

Marinalin, 3mj stvarno nije nista, rijetki su oni koji ostvare trudnocu iz prvog puta, vecinom do godine dana treba da se ostvari trudnoca. Tako da opusteno, doci ce bebica kad tad! 🤗
    Ja ti imam 25 godina, muz 26, sve je u redu kod oboje, zdravi, ne pusimo, hranimo se koliko toliko zdravo, vjezbamo, sve super i evo proslo 9 mjeseci i nista. Tako da ti godine ne znace al stvarno nista! 😘

Eto to ti ja pricam.
    Tako da ti mlada i zdrava i jos cekas bebu.
    Svi nazalost moramo se strpit i cekat do godinu.
    Hvala na utjehi❤🥰

• bennny20
    09. Prosinac 2019. 12:37

Drage cure...ovdje sam nova...makar na forumu nisam...vec godinu i pol sam u iscekivanjima i nadanjima.
    Uglavnom...zadnja 3 mjeseca mjerim s trakicama  odmah kad menstruacija završi i prosli mjesec se desio pik na 19 dan. Zbig drugih stvari sam isla ginekologici i pogledala me uzv i rekla da nije bila ovulacija nego da je nastala cista umjesto ovulacije koja onda luci LH. 
    Ovaj mjesec mjerim opet i po trakicama je ovulacija bila na 15 dan ciklusa...tko zna...vidjet cemo.
    Rekla mi je gin.da ujutro mjerim trakicom i kada vidim pik onda odnos tu vecer i drugi dan.
    Eto pa da znate sto kazu. 
    Sretno svima... ja cu taman pred Bozic znati da li se dogodilo Bozicno cudo. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.