Pozz curke, vratila se ja sa godišnjeg 🏝
Imali kakvih novosti ??? Plusica? 😁
Ja moram priznat da smo mi bili tako opušteni da nisam pratila niti O niti sam uspjela isprobati gel 🙈
Ali nam je tak bilo fino i opušteno da je akcije bilo svaki dan a nekad i više puta dnevno 🙊🙊
Sad nez kad je bila i dali je bila O 😅
19dc mi je danas
Moram ovo komentirati, zapravo ovaj zadnji dio, ja i suprug smo prosli tjedan proveli na putu, opusteno, ne zamarajuci se nicime, akcije je bilo, ne jer moramo, nego nam je tako doslo, i nama se znalo dogoditi i vise puta dnevno, uzivali smo u svakom trenutku….
Ono sto zelim reci, drage cure, zene ako ste u mogucnosti prisutite sebi i partneru pa makar i vikend odmor. Barem da iskljucite mozak od svih stvari koje vas muce, jednostavno se opustite i uzivajte!! Eto meni to stvarno pomogne, sto se tice svakakvih misli i ideja koje mi se motaju po glavi
Da slazem se...stalno smo mislili o trakicama plodnim dana i tako dalje...Al ovaj godišnji smo tako bili opušteni da smo skroz zaboravili i na trakice i ovulaciu i sve...I otkako smo se vratili opet u glavi trudnoća pa pitanja dali je bila ovulacija itd..😅😅
I stvarno je bilo super...odmor si treba nekad priuštiti malo da se glave ohlade 😊 i usput se nadati da pomogne i u zatrudnjivanju🤞🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Moje 3 poznanice su rodile sad u 9mj...
zacete sve oko Bozica i n.godine...i to cure koje nisu mogle po 2 god i 7 god zaceti.
Tako da cure moje ocito se radi o spontanim odnosima oko blagdana.
I stvarno znak da nisi koristile trakice i pratile temp.
I imaju 35 38 40godina.
Pa eto sad vi vidite💪
Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da idem dalje.
Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra... jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast.
Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞
Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂
Identicno tako je i meni😂😂😂
I ja isto danas 3dpo i slicna situacija kao kod tebe. Jajnici bole manje nego jucer, cice bole, ali nista spektakularno, iscjedak kremast, pubertetsko lice u najavi. 😤
Cini mi se da ih je dosta danas trebalo ne dobiti. Drze nas u neizvjesnosti. 😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da idem dalje.
Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra… jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast.
Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞
Ja ipak nisam se mogla skontrolirat i jutros napravim test i sipak.
Trebam dobit sutra,ptekosutra,11 dan od O.
Trbuh me boli ko u pms.
Tako da sljedeca plodnost na Bozic idemo u hrvatsku k obitelji pa cu definitivno manje mislit .
I necu ponjet ni trakice,ni cajeve💪
Marinalin, bas mi je zao ali dok ne dođe crvena nista nije otpisano, uvijek ima nade 😊🤞🏻
Ma znas realno kuzim da imam 35 god, pusim godinama,nezdrav zivot ,i radim 3mj tek bebu...zaista znam da cure mladje i s zdravijim zivotom se muce jako dugo i onda zastanem i pomislim:pa sta ja ocekujem nakon 2,3mj trudnocu i to me malo vrati u realnost i postanem smirenija👌💪
Marinalin, 3mj stvarno nije nista, rijetki su oni koji ostvare trudnocu iz prvog puta, vecinom do godine dana treba da se ostvari trudnoca. Tako da opusteno, doci ce bebica kad tad! 🤗
Ja ti imam 25 godina, muz 26, sve je u redu kod oboje, zdravi, ne pusimo, hranimo se koliko toliko zdravo, vjezbamo, sve super i evo proslo 9 mjeseci i nista. Tako da ti godine ne znace al stvarno nista! 😘
Eto to ti ja pricam.
Tako da ti mlada i zdrava i jos cekas bebu.
Svi nazalost moramo se strpit i cekat do godinu.
Hvala na utjehi❤🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji