Moje 3 poznanice su rodile sad u 9mj...
zacete sve oko Bozica i n.godine...i to cure koje nisu mogle po 2 god i 7 god zaceti.
Tako da cure moje ocito se radi o spontanim odnosima oko blagdana.
I stvarno znak da nisi koristile trakice i pratile temp.
I imaju 35 38 40godina.
Pa eto sad vi vidite💪
Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da idem dalje.
Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra... jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast.
Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞
Sto se tice zamaranja mene najvise zamara kada se zamaram da se ne smijem zamarati. 😂
Uhvatim se da mislim o ovulaciji pa se sva istresiram zato sto sam se zamarala time pa se tim zamaranjem zamaram jos vise. Ako me shvacate 😂😂
Identicno tako je i meni😂😂😂
I ja isto danas 3dpo i slicna situacija kao kod tebe. Jajnici bole manje nego jucer, cice bole, ali nista spektakularno, iscjedak kremast, pubertetsko lice u najavi. 😤
Cini mi se da ih je dosta danas trebalo ne dobiti. Drze nas u neizvjesnosti. 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tockice,danas ce biti sigurno taj dan,probaj jos kasnije jednu pisnut ali mislim da je to to,veceras u akcijanje 😁
Sretno, draga 🥰 . Koliki su ti inace ciklusi?
A sto se tice zamaranja,ja mislim da sam se ja bas skulirala ovih zadnjih par ciklusa. Prije sam ful razmisljala o tome ali to je bilo sve zbog tog sto mi je sve to bilo novo,zanimljivo,trakice,temperatura dok sam upoznavala svoje tijelo. Ne kazem da sad ne mislim ali sam opustena totalno. I ne razocaram se kad dode menga,samo jos jedan poticaj da idem dalje.
Ja sam danas 3 dpo, nista ekstra… jedino cice su bolne dosta,iscjedak je kremast.
Cure koje ne trebaju dobit,kako ste danas? Ima li kojih lijepih vijesti? 💋🤞
Ja ipak nisam se mogla skontrolirat i jutros napravim test i sipak.
Trebam dobit sutra,ptekosutra,11 dan od O.
Trbuh me boli ko u pms.
Tako da sljedeca plodnost na Bozic idemo u hrvatsku k obitelji pa cu definitivno manje mislit .
I necu ponjet ni trakice,ni cajeve💪
Marinalin, bas mi je zao ali dok ne dođe crvena nista nije otpisano, uvijek ima nade 😊🤞🏻
Ma znas realno kuzim da imam 35 god, pusim godinama,nezdrav zivot ,i radim 3mj tek bebu...zaista znam da cure mladje i s zdravijim zivotom se muce jako dugo i onda zastanem i pomislim:pa sta ja ocekujem nakon 2,3mj trudnocu i to me malo vrati u realnost i postanem smirenija👌💪
Marinalin, 3mj stvarno nije nista, rijetki su oni koji ostvare trudnocu iz prvog puta, vecinom do godine dana treba da se ostvari trudnoca. Tako da opusteno, doci ce bebica kad tad! 🤗
Ja ti imam 25 godina, muz 26, sve je u redu kod oboje, zdravi, ne pusimo, hranimo se koliko toliko zdravo, vjezbamo, sve super i evo proslo 9 mjeseci i nista. Tako da ti godine ne znace al stvarno nista! 😘
Eto to ti ja pricam.
Tako da ti mlada i zdrava i jos cekas bebu.
Svi nazalost moramo se strpit i cekat do godinu.
Hvala na utjehi❤🥰
Drage cure...ovdje sam nova...makar na forumu nisam...vec godinu i pol sam u iscekivanjima i nadanjima.
Uglavnom...zadnja 3 mjeseca mjerim s trakicama odmah kad menstruacija završi i prosli mjesec se desio pik na 19 dan. Zbig drugih stvari sam isla ginekologici i pogledala me uzv i rekla da nije bila ovulacija nego da je nastala cista umjesto ovulacije koja onda luci LH.
Ovaj mjesec mjerim opet i po trakicama je ovulacija bila na 15 dan ciklusa...tko zna...vidjet cemo.
Rekla mi je gin.da ujutro mjerim trakicom i kada vidim pik onda odnos tu vecer i drugi dan.
Eto pa da znate sto kazu.
Sretno svima... ja cu taman pred Bozic znati da li se dogodilo Bozicno cudo. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji