Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Prosinac 2019. 00:22

točkicaa

Mislim da bi ovo mogao biti pik?! 😊 Al jos uvijek ne mogu vjerovat na 25dc 😳
    https://ibb.co/WKN41m4

Jesi ovaj mj uhvatila već O ili?
    Meni je prije 2 ciklusa O otišla na 24dc, ma ko bi joj znao šeta se kako joj volja... I taj put dobila 39dc... Ja mislila da sam T a ono bila tek O 😂🥺

url=https://lilypie.com]

Mallla
    10. Prosinac 2019. 00:27

Benny, anaid i sanja dobro nam došle natrag 😉
    Samo pišite kad god vam to godi, zato i jesmo tu da jedna drugu guramo naprijed.. 
    Bennny mene isto to čeka u veljači ako se ništa do tada ne dogodi, a sve su prilike da neće. 
    Inače meni je danas 6dc i počinjem opet s noćurkom do O. Ciklus tek počeo pa mi sve laganica za sad. Ima dana kad sam baš pozitiva a ima dana kad mislim da nemam šanse al tada me ekipa tu vrati u balans. 

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    10. Prosinac 2019. 08:23

Mallla

Benny, anaid i sanja dobro nam došle natrag 😉
    Samo pišite kad god vam to godi, zato i jesmo tu da jedna drugu guramo naprijed..
    Bennny mene isto to čeka u veljači ako se ništa do tada ne dogodi, a sve su prilike da neće.
    Inače meni je danas 6dc i počinjem opet s noćurkom do O. Ciklus tek počeo pa mi sve laganica za sad. Ima dana kad sam baš pozitiva a ima dana kad mislim da nemam šanse al tada me ekipa tu vrati u balans.

Tako je. Svi koji smo tu se i vise nego dobro kuzimo i znamo kroz sto prolazimo. 

10. Prosinac 2019. 09:33

Tajchy00

Curke molila bih vase misljenje.. Planiramo bebu, Pila sam 6 mjeseci duphastone i ništa… Ovaj mjesec nisam pila, kasnila mi je 10 dana i kad je dosla trajala je jedva dva dana i to jedva da je i teklo kaj, više smeđe nego krv… Vise ne znam kaj napraviti.. Kod gin se čeka 100 godina na red. Jel koja imala kaj slicno?

Jesi uradila test poslje tog krvarenja? Moguce da su se malo hormoni pobunili. Ipak hormonalna terapija od 6 mjeseci nije malo. Svakako pricekaj sljedecu i ako bude isto javi se ginici. Ak treba odi privatno. 

10. Prosinac 2019. 09:34

IX odbrojavanje 2019🎄
    Sanja0508 - 9.12.2019 - ... dana🎆
    Marinalin - 9.12.2019 - ... dana🎆
    Tera_ - 9.12.2019 - .... dana🎆
    Tockicaa - 14.12.2019 - 4 dana🎆
    AnKol - 15.12.2019 - 5 dana🎆
    Zvjezdica37 - 15.12.2019 - 5 dana🎆
    Tommyfame - 16.12.2019 - 6 dana🎆
    Suncica - 16.12.2019 - 6 dana🎆
    RedRobin - 17.12.2019 - 7 dana🎆
    Larisa04 - 18.12.2019 - 8 dana🎆
    Breskva - 19.12.2019 - 9 dana🎆
    Slee - 20.12.2019 - 10 dana🎆
    Hope2804 - 22.12.2019 - 12 dana🎆
    Crnerupe - 23.12.2019 - 13 dana🎆
    Vuky - 24.12.2019 - 14 dan🎆
    Nova19 - 25.12.2019 - 15 dana 🎆
    Martina1982 - 28.12.2019 - 18 dana🎆
    Alisa 29.12.2019 - 19 dana🎆
    I odbrojavanje 2020
    Mallla - 6.1.2020 - 27 dana 🤞

10. Prosinac 2019. 09:43

Nove curke dobro dosle i jos bolje osle. Svaka od nas ima neki svoj kriz i nije joj lako nositi se s tim ponekad. Dani budu neka dobri nekad losi. Bitno je da ne odustajete od svog cilja. Jer doci cemo mi na nas cilj jednog dana. To sto moramo malo cekati, a mi nestrpljive je ipak drugi par rukava. Ali sve ima svoje lijepe i lose strane. Zato smo tu. Da se podrzimo. Da se ispricamo. Da damo savjet. Znam da kazu samo opusteno i meni se kosa digne na glavi od toga. Ali treba se covjek malo maknuti od svega jer dode vrijeme kad sve to gusi is teze. Ja sam imala takav period i zabranila svima da mi vise govore tko je trudan kad treba roditi sta nosi itd. Ali to je samo zato jer sam dosla do zida. Pa sam onda malo cackala i napravila rupicu pa od rupice rupetinu da se mogu proc. I sad je bolje. Zato budite ustrajne. Ne odustajte i bit ce sve u redu. One koje love pikici drzim 🤞. Pik nazalost nije garancija da ce se desiti. Jedino ultrazvuk se moze potvrditi ali buduci ja vjerujem svojoj tempici rekla bi da i mjerenjem tempice. Sluz je svakoj drugacija u vrijeme O. Neko je ima neko je nema. Nekom je vodena nekom gusca. To ne znaci da netko tko je nema ne moze ostat trudan. Sve je individualno. Ja osobno imama za vrijeme O jako vodeno mljecni iscjedak. Tu i zamo zna se rastezat ali daleko od onog kak bi trebalo biti.  Ovo sta citamo na internetu su samo neke forme kak bi to trebalo izgledat u praksi. E da je sve praksa ne bi mi sad pisale ovdje nevo bi bile odavno vec trudne. Vi sta vam je dan D tu sta se desava sa vama? Ima li da je koja piskila testic? 

10. Prosinac 2019. 09:56

Martina1982

Nove curke dobro dosle i jos bolje osle. Svaka od nas ima neki svoj kriz i nije joj lako nositi se s tim ponekad. Dani budu neka dobri nekad losi. Bitno je da ne odustajete od svog cilja. Jer doci cemo mi na nas cilj jednog dana. To sto moramo malo cekati, a mi nestrpljive je ipak drugi par rukava. Ali sve ima svoje lijepe i lose strane. Zato smo tu. Da se podrzimo. Da se ispricamo. Da damo savjet. Znam da kazu samo opusteno i meni se kosa digne na glavi od toga. Ali treba se covjek malo maknuti od svega jer dode vrijeme kad sve to gusi is teze. Ja sam imala takav period i zabranila svima da mi vise govore tko je trudan kad treba roditi sta nosi itd. Ali to je samo zato jer sam dosla do zida. Pa sam onda malo cackala i napravila rupicu pa od rupice rupetinu da se mogu proc. I sad je bolje. Zato budite ustrajne. Ne odustajte i bit ce sve u redu. One koje love pikici drzim 🤞. Pik nazalost nije garancija da ce se desiti. Jedino ultrazvuk se moze potvrditi ali buduci ja vjerujem svojoj tempici rekla bi da i mjerenjem tempice. Sluz je svakoj drugacija u vrijeme O. Neko je ima neko je nema. Nekom je vodena nekom gusca. To ne znaci da netko tko je nema ne moze ostat trudan. Sve je individualno. Ja osobno imama za vrijeme O jako vodeno mljecni iscjedak. Tu i zamo zna se rastezat ali daleko od onog kak bi trebalo biti. Ovo sta citamo na internetu su samo neke forme kak bi to trebalo izgledat u praksi. E da je sve praksa ne bi mi sad pisale ovdje nevo bi bile odavno vec trudne. Vi sta vam je dan D tu sta se desava sa vama? Ima li da je koja piskila testic?

Ja sam jucer piskila na 11 dan nakon O i negativan.
    Trebam dobit danas il sutra i prosli mjesec mi je kasnila jedan dan.
    Naduta,poneki grc,klasika pred M

Breskva
    10. Prosinac 2019. 10:15

Vas 3 nadam se da necete ni dobit,eto dok se ne zacrvenite se nadamo 🤞☺️
    Ja sam danas tek bolje,jucer sam jos prelezala doma cijeli dan sva sam bila nekako umorna,jos sam dolazila sebi od vikenda bit ce 😅
    Temp mi je dosegla vec 37.0 nadam se da ce se i zadrzat. Jucer sam bas imala oko maternice grceve doslovno cijeli dan,ali prerano mi je za simptome tako da to ne biljezim ko nesto. Slee kako si ti danas? Imas li koje promjene?
    Ostale cure sretno u lovljenju pika i plusica. Jedva cekam da nas netko iznenadi kojim plusom,bilo bi vrijeme ❤️😁💋

10. Prosinac 2019. 11:31

točkicaa

Kako se zove ona app koja pokazuje koliko je visok lh na trakici?

Premom

• bennny20
    10. Prosinac 2019. 13:32

Ja koristim aplikaciju glow gdje svaki dan slikam trakicu i on onda kaze jel pik ili ne...i prema tome mijenja datum ovulacije.
    Jako je dobra.

Cure...buduci da sam na ovoj temi nova...ne kuzim kaj vam je to odbrojavanje? Do nedolaska menstruacije ili? 
     Ja sam jedno vrijeme bas bila aktivna na forumu ovdje i bila luda oko svega ovoga...onak samo na to mislila.....i onda sam odlucila uzeti pauzu...prestala se javljati tu i malo maknula fokus sa toga svega. Sad me opet primilo...al.krenuli smo sa pretragama pa sam sad u tome..opet.... 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.