Malala ne odustaj i ne primaj srcu sve komentare. Jasno da je svakom njegova tuga najveca...!
slazem se da ne smijes biti tako negativna.... Znam da si prosla zlo ali mora i to jednom prestati 🌹 mozda da si uzmes nekakve suplemente za dizanje energije?.... Mene je iz depre izvukla Bioandinina crvena maca.... Stvarno se lakse nosim s nevoljama i imam puno vise energije otkad ju uzimam....
Kaća cek ti inace imas uredne ovulacije koliko sam shvatila? Nadam se da ce ti klomic pripomoci i da je to sad to !
Anchy kad ce nalazi 🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
I ja ću kao danchy ostati ovdje.
Cure, znam da ima još minimalne šanse. Na mpo temi ne žele ni čuti da je to to, da je 11.dpo rano još.
Naravno da je rano,pogotovo u postupcima,koliko znam moja kolegica je nakon inseminacije morala ici vaditi betu nakon 3 tjedna i ne raditi testove jer to nije isto kao i da nije potpomognuto 🤷♀️ Takoo daaa ima nade za tebe vise nego sto je za nas koje nismo isle tim nacinom 🙈
Sayuri picica,mislim da paničariš bezveze,ali te kužim totalno,mogu ti curke potvrditi kak sam skuhala frku nakon kaj sam u 3h pisala 3 puta i naravno zadnji puta odlučila pisat hcg testic na 11dpo..sjene nikakve nije bilo!
Vjerojatno će ti i Beta danas biti niza..moja je 14dpo bila 230..
Ovo je sve..od 10 do 20dpo.
Na 12dpo sam odlučila pisat samo mullerove trakice da si mogu uspoređivati.
Nemoj se nis bedirat,trudna si ❤️
Mene je recimo mali zveknuo s nogom po desnoj strani trbuha jutros u snu,panika mi je samo tak..
Ali sve mora biti kak mora biti 🙏🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sayuri nikakvi testovi vise.... Izvadi betu i to je to.... Trudna si i uzivaj 😄🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Malala ne odustaj i ne primaj srcu sve komentare. Jasno da je svakom njegova tuga najveca…!
slazem se da ne smijes biti tako negativna…. Znam da si prosla zlo ali mora i to jednom prestati 🌹 mozda da si uzmes nekakve suplemente za dizanje energije?…. Mene je iz depre izvukla Bioandinina crvena maca…. Stvarno se lakse nosim s nevoljama i imam puno vise energije otkad ju uzimam….
Kaća cek ti inace imas uredne ovulacije koliko sam shvatila? Nadam se da ce ti klomic pripomoci i da je to sad to !
Anchy kad ce nalazi 🤞
Kazu isti dan da su nalazi gotovi. Jedva cekam da ih dobijem ali malo me i trta
U svakom slucaju biti cu pametnija i korak blize svome cilju.
Malala ne odustaj i ne primaj srcu sve komentare. Jasno da je svakom njegova tuga najveca…!
slazem se da ne smijes biti tako negativna…. Znam da si prosla zlo ali mora i to jednom prestati 🌹 mozda da si uzmes nekakve suplemente za dizanje energije?…. Mene je iz depre izvukla Bioandinina crvena maca…. Stvarno se lakse nosim s nevoljama i imam puno vise energije otkad ju uzimam….
Anchy kad ce nalazi 🤞
Slažem se za crvenu macu...ja se isto puno bolje osjećam od kad ju pijem
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
I ja naravno ostajem i ovdje...kakve ste samo ljepotice sve 🥰
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ma sve ostajemo tu, naravno ♡
grupica nek stoji da se možemo pohvatati kad se razbježimo na ljepše teme
Anchy drzim fige i jedva cekamo nalaze 😍
Sayuri draga nemoj se nervirati, znam po sebi da je lako rec isto sam neki dan digla frku, situacija kakva je je, promjenit ju nebremo, a vjerujem u dobro i da bude sve ispalo najbolje ❤ cek tebe imam na instacu ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro cure…
Piskila sam opet onaj od 25 miU test, meni se cini da je ovo preslabo za 12dpo linija, sta mislite? Jeste malo tamnija nego jucer ali opet …..
https://ibb.co/GtzJ4LS
Uhhhhh
Evo ti moj 11 i 12dpo.. https://ibb.co/vxnchrc
Mozda da odes betu izvadit? Drzim fige da je samo malo kasnija implantacija (moja je bila 9dpo)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji