Jutro cure…
Piskila sam opet onaj od 25 miU test, meni se cini da je ovo preslabo za 12dpo linija, sta mislite? Jeste malo tamnija nego jucer ali opet …..
https://ibb.co/GtzJ4LS
Aj ti izvadi betu pa ces vidit kolika je 👍bit ce ti vidno tamnija tek sutra 👍
Sayuri meni se to cini kao lijepa linija za 12 dpo. debela je javljaj betu odmah
Sayuri evo ja samo zbog tebe idem Viber sad instalirat 😂
Hajde cekamo te...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure ja imam feeling da ni ova trudnoca nece daleko dogurati ali hajd ...vidjeti cemo..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sanjarkai ja sam bila izbacena iz fejs messenger grupe. Tj neznam dal je grupa jos aktivna mouda martina zna… ali poceo je prezeci kokoainjac i nisam stigla pratiti i izletila van i vratila se natrag bas u ovu grupu jer ona ima dusu ❤❤
Izasla sam iz nje…btw…moj hint na insta je sve boje moje kose. Pa ko oce nek me doda. Dodala sam neke od vas. Pa me mozete nas kod neke od njih.
Jesam te pogodila?ili sam zapratila nekog drugog 😂
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Cure ja imam feeling da ni ova trudnoca nece daleko dogurati ali hajd …vidjeti cemo..
Nisam nikada bila trudna pa ne znam kakva bi crtica trebala biti na koji DC, ali to je još jako rana trudnoca i vjerujem da ce to sve biti dobro 😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro cure…
Piskila sam opet onaj od 25 miU test, meni se cini da je ovo preslabo za 12dpo linija, sta mislite? Jeste malo tamnija nego jucer ali opet …..
https://ibb.co/GtzJ4LS
hm.. moja je tako bila, dva dana zaredom sa istim testom i eto treći dan sam natjerana da napravim i cb i bio je plusić, al jadan, slab, ALI ☝, ja sam tad već bila 5 tj +. Na kraju bila biokemijska. Kod tebe ima još fore da potamni.
👩33g
👨42g
👦4g
Sayuri koji je to test?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja imam feeling da ni ova trudnoca nece daleko dogurati ali hajd …vidjeti cemo..
Misli i nadajmo se pozitivnom 🤞🙏
Jutro cure. Oprostite nakon muževog rođendana samo se zaredala gužva. Dobila sam 17.3. sad sam krenila sa klomikem i dobila za iduću srijedu termin za folikulometriju. Za tražit sam zidu na Instagramu al ću vam samo reći da smo se vjenčali 0908 😂😎
Anchy znači aleluja!! 🥳🥳🥳 sretno danas
Lucky žao mi je zbog bolnog hsg al sad si pročačkana 😂 i spremna
Martina jedva čekam pon
Anaid hvala bogu na doktoru Jukić i da si sve sredila
Tonia sretan rođendan sa zakašnjenjem 🥳
Malala čekamo plusić danas
Ako sam koga zaboravila oprostite, od 5 jutros pijem kavu i čitam 60 stranica zaostatka 😂
Lucky javila ja jutros da je stigla ovih dana vještica. Piši me za 13.4.
Malala nije gotovo dok ne dođe vještica! ❤️
Sayuri mislim da je to ok za osjetljivost 25 🧐🧐
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji