Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2021. 12:01

moj nick nema nikakve veze s mojim imenom, mene ovako muž nazvao u nekoj igrici di je napravio mog lika, i meni se svidjelo

18. Ožujak 2021. 12:02

Lucky7ŽMN❤️🍀

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

A Martina mustra je meni poslala zahtjev, a moj zahtjev izignorirala 🙄😂

Ma nisammm…potvrdila sam sve 🤣🤣

tooo sad ću jednog dana kad se maknem s foruma (ak oće to ikad bit 🙄😂) moć promatrat vašu divnu dječicu koju ćete rodit

E vidis kod mene neces. 😛 mos dobiti slike u inbox 🤣🤣🤣Ja sam ti neki zagovornik protiv stavljanja slika bebaca, trbuha trudnickih, dojenja i ostalih popratnih stvari. 🙈🤷‍♀️Ne pitaj zasto. Jednostavno mi nije to to. Nikom ne prigovaram sto to radi ali nekak ja nisam za to.

meni je ok tu i tamo neka sličica, ali kad vidim da doslovno svaki dan stavi snimku djeteta kako jede, pije, kaka, hoda, spava….nije mi to baš

E to to...uzas...

18. Ožujak 2021. 12:03

Tonia

🦋Anitram-3-🦋

Tonia sretan rodendan 🥳🥳🥳💐💐💐💐💝💝💝

Hvala ti Martinice draga plava, crvena, smeđa :)))) sve ti boje dobro stoje

😋😊

Tonkica111
    18. Ožujak 2021. 12:03

Ja sam ovdi Tonkica jer imam kćer tonku hahaha a ja sam slična izvedenica.... Kako se Tonči kod nas u Dalmaciji zove  i Ante,ili Josip=Bepo,tako mogu reć da je i moje drugo ime Tonka 🤣

• anaid
    18. Ožujak 2021. 12:04

Huh a sad da se uozbiljim, idem iz ureda prema VZ.  Narucena da vidim kakve su to nebuloze oko dvoroge maternice, drzite fige da je jedini dvorog ovaj idiot koji me jucer pregledao... ljubim vas 😘

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    18. Ožujak 2021. 12:05

Hvala puno cure na podrsci😘

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Anchy_23 🌈 🌸

Tonia

hahahah cure zakon ste…i onak, baš sam rekla Lucky, kak ste sve ženske tak zgodne ???

I ja sam te sad zapratila 

Joja 🙏

Ako ste nasli lucky , ja sam joj komentirala prvu sliku na instacu... Na avataru smo muz i ja... 😃😄

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

18. Ožujak 2021. 12:07

anaid

Huh a sad da se uozbiljim, idem iz ureda prema VZ. Narucena da vidim kakve su to nebuloze oko dvoroge maternice, drzite fige da je jedini dvorog ovaj idiot koji me jucer pregledao… ljubim vas 😘

🖕ovo je za doktora
    🤗a ovo je za tebe 

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Ožujak 2021. 12:07

Antonela drzim nam se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.