Romale brate sestro ti nas stvarno pitas jel vidimo? Ja koja sam corava vidim to bez naocala 😂 cestitam 🥳🥳
Bome dobra crta, cek koji si dpo?
12dpo
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Martina, mislim da ne triba svatko ko dođe znat što sve druge žene na temi prolazi i koliko dugo se svaka trudi.
Koliko se sjećam i ti si stavljala svoje pozitivne testice od najslabije crtice i isto pitala na obe teme dal svi vide?!? 🧐 Razlika je u tome što se tvoja trudnoća nažalost nije nastavila.
Pokušavam razumijet tvoju tugu jer nisan prošla što i ti, al brate mili, kako ti se da napisat sve ovo, doslovno svaki put isto, uvijek na nekog naletiš i napises dramski roman. Koliko po tebi netko treba bit na temi da tebi ne bude krivo?
A ovo zadnje neću komentirat, pa nisi u 6.b osnovne škole.
Zelim ti sve najbolje ako stvarno odlazis-po 10. put, ako se ne varam?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Romale za tako jasnu crtu stvarno nije potrebno pitat jel se vidi..... nemoj zamjeriti.... Znam da si sretna.... I trebas biti, zeno, trudna si ☺️ .... Ali osim na sebe, treba misliti i na druge..... Zelim ti skolsku i urednu trudnocu... cekamo te na zimskim bebama...
Anitram nemoj se uzrujavati... Sve znas....🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Romale oprosti ako sam bila preostra i iskreno se nadam da ces nam se prikljucit na zimskim bebama .... 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina, mislim da ne triba svatko ko dođe znat što sve druge žene na temi prolazi i koliko dugo se svaka trudi.
Koliko se sjećam i ti si stavljala svoje pozitivne testice od najslabije crtice i isto pitala na obe teme dal svi vide?!? 🧐 Razlika je u tome što se tvoja trudnoća nažalost nije nastavila.
Pokušavam razumijet tvoju tugu jer nisan prošla što i ti, al brate mili, kako ti se da napisat sve ovo, doslovno svaki put isto, uvijek na nekog naletiš i napises dramski roman. Koliko po tebi netko treba bit na temi da tebi ne bude krivo?
A ovo zadnje neću komentirat, pa nisi u 6.b osnovne škole.
Zelim ti sve najbolje ako stvarno odlazis-po 10. put, ako se ne varam?
Nisam te pitala za savjet, imas pravo komentirat sta oces sto i jesi..i to je to od mene. 😎
Romale oprosti ako sam bila preostra i iskreno se nadam da ces nam se prikljucit na zimskim bebama …. 💙
Ne zamjeram, sve ok.. Uskoro dolazim
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Antiram moram priznati da si napisala sve sto je meni palo na pamet odma kad sam vidla post.🙃 Malo predahni na neko vrijeme ako treba,nemoj otic😚
Romale cestitam i vidimo se na zimskim👍
Teske su to borbe i malo nam se svima nakupi svakavih emocija , vi ste odlicna skupina koju citam punooooo duze nego sto sam se ohrabrila pisati,puno znaci podrska od vas i kad pises i kad promatras iz sjene,samo tako nastavite biti divne sve. Za prvo dijete sam se borila 4 godine,za drugo 3 godine sve prolazila sama sa sobom u svojoj glavi,pogotovo biokemijske,spontani u 3mj kiretazu,tada nisam imala ovako lijepu grupicu ljudi oko sebe pa bar i virtualno,stvarno puno znaci,ja sam jos u strahu dok ne produ bar prva 3mj i na uzv srce koje kuca. Jos jednom bacam trudnicke prasine na sve vas koji se borite za bebicu ,a pogotovo za prvu bebicu🌌🌠💫❤
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ja sam dobila mjesečnicu jučer. Tako da ovaj a i sljedeći mjesec ništa tako da se javim kad se vratim u Berlin idem u posjetu roditeljima bez muža i kada se vratim idem ponovo sa vama Dame u nove pobjede 😊😊😊😉😉
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Krenulo je jače, popraćeno menga bolovima. Očito je menga. Samo mi nije jasno kako 19.dc???? 😡😡😡😡
19dc to je stvarno rano za M,kolko su ti ciklusi inace? Mozda da zvrcnes ginekologa ipak,nekad od upale ili neceg se tak zna sve poremetiti
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Antonela 🥰❤️ tvoja beba jedva ceka da te upozna ja sam sigurna, sve ce bit dobro 🍀
❤❤❤❤
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji