Jutro curee!
Jolie zao mi je zbog snjeska
T. loza kod mene nema jos O haha pogledaj traku koji sam dc..ne ocekujem ju prije jedno 40 dc. Jebeni PCOS. sta da ti kazem..moram biti strpljiva...
Simba doci ce O polako tek si 14 dc (meni je to tek) hehe
Zoe bem ti pleme kako bi Hope rekla. E al zasto to tako uvijek bude..bas se potrefi sve savrseno a nema M i sad on dode a tebi sve naopacke. Nadam se da ce biti kasnija O! Drzim fige
Lucky ne spominji ponedjeljak evo pijem kavu kao da je voda. Spavala sam prelose i onda ko za vraga prvo sto vidim kad sam usla na internet je da je jedna nasa poznanica rodila...muka mi je od toga vise. Neka joj je sa srecom i nadam se da cemo i mi uskoro tako...
Malala dobro ti kazu curke mozda se nesto sad malo poremetilo. I nadam se da ce upaliti drugi AIH!
ahahahahha hahahah ahahhaah daj me nemoj zezati Pa meni je ff oznacio dpo, pa ja cu se raniti ! Da se razumijemo kod mene nije doslo do O. U to sam 1000000% uvjerena
Jutroo drage trudilice
Malala draga svu sreću svijeta ti želim. Imaš pravo na JOŠ 3 puta, koliko znam sve skupa 4. Sa klomikem opet ideš jel tako?
Joli u nove pobjede. A vjeroj mi nema lakše stvari nego prolaziti kroz ciklus kakav god bio, s ovim curama.
t.loza jesi mi ti dobro? Jel te ždere seksualni apetit 😂🤭
Ja sam super, jutros napravila test "štoperica" izašla iz organizma, 10dpo
Za dva dana ću još jedna hcg napravit
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky ajde prebaci datum na 16.4. kad idem betu vaditi. Ionako ne smijem prije prestat pit progesteron pa neću procuriti
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
To valjda uvijek mora tako bit. Sve naopako😂
Pila sam ulje noćurka u nadi da će mi popraviti tu egg sluz jer je inače skroz slabo imam, ali evo do danas nisam primijetila nista😬
Mislim da ću idući ciklus probati s gynositolom😄
Kad već sve pokušavam da dam i njemu šansu🙈
_
Anchy samo ti prati i hopsaj, nikad ne znaš kada će te O iznenaditi☺️
Joli šaljem ti zagrljaj ♥️
Anchy taman gledam pa danas si 6dpo prema ffu😂😂 ma uhvatit ćeš ti nju i pokrit ćete 🤞😁
Kaća i Lucky ♥️ čekamo betu i testić 🤞🤞
Zoe ne odustaj, možda će tek biti malo kasnije o 🤷♀️
Tonia kako si ti?
Gdje je hope? Što se s njom događa?
.
Btw ja sam vam sinoć poklekla 🙈 trakica počela tamnit, danas će pik. Msm si neću ništa forsirati, ako dragi preuzme inicijativu bit će. I bilo je! Tako da dosta očekujem od ovog spontanog sesa 🙈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lucky stavi me cisto iz zajebancije haha mozda mi to odbrojavanje donese neku srecu pa se stvarno dogodi O !
Jutroooo ženiceeee 😍😍😍
Anchy ja sam još jučer vidjela da ti je Ff označio O al sam mislila da se nekaj zeznulo 🤣
Zoe mi smo u sličnoj kakici, jedino ja preskačem ovaj ciklus ipak...
T.loza ja sam ti na antibiotiku još nekih tjedan dana pa ponavljam taj dio briseva... Sad čekam da vidim kad će O jer sam na Gynositol-u, iako lako moguće da sad antibiotik sve poljulja 🤦
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky stavi me cisto iz zajebancije haha mozda mi to odbrojavanje donese neku srecu pa se stvarno dogodi O !
Reci datum 😁
Stavi datum 19.4 haha Uz napomenu da sam u odbrojavanju samo da piškim nesto za ekipu
Hej dame. Dobro jutro. 😴
Želim ugodan novi radni tjedan
Ša svima.
Vi koje lovite O samo naprijed 🤞🤞eto moja došla ovaj mjesec tek na 30 dan. Nikad nije kasno 😊
Ostale koje imate minus ovaj mjesec, idemo zajedno u nove cikluse😊
Šaljem veliki hug🤗
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji