Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    05. Travanj 2021. 09:13

malo oftopičarim, ali moram napisati.
    Vjerujem da ste svi popratili slučaj koja je umrla jučer od zadobivenih ozljeda "majke" i vjerojatno oca. Kako je to samo tužno i nepravedno. Onako, nekome tko nije zaslužio ni crno pod noktom, Bog daruje 4-5 djece, bez problema, da bi ih onda zlostavljali i eto ubijali, a nekome kome je to najveća životna želja, radost, koji bi dijete volio, mazio i pazio više od života, da pak toliko prepreka, i često ta želja ostane ne ispunjena. Gdje je pravda i pitam se često, gdje je taj SVEMOGUĆI Bog, kojem se većina nas moli?!
    Ovaj komentar nije rasističke prirode, ali vidim i sama oko sebe, Romi su valjda Bogu draži kad im podaruje djecu ko po traci.. Mislim, to je već druga tema, ali ovo takozvani roditelji su Romi, pa eto primjera.
    Moj sin ima 3 god, koliko samo ljubavi, sreće, neprospavanih noći i PUNO brige doživiš sa jednim malim čovječuljkom.. i onda tamo negdje, jedna kvazi mater ubije dijete eto tako.😠😡😭

👩33g
    👨42g
    👦4g

Joja 🙏
    05. Travanj 2021. 09:14

Joli 🌼

Lucky možda je baš ciklus bez simptoma dobitan. Inače ih umišljam.. 😅

Joja u utorak kad sve službeno potvrdi dr čestitamo ponovno, a danas lipo odmaraj i miruj. 😉 I možeš li mi reći koje si kapi ulja noćurka koristila

Bellatako sad i ja, prije sam koristila moj kalendar koji je u biti samo statistika, sad imam PM kojim mi još ni jednu trakicu nije očitao kao high i baš se ne slažemo, sad imam i FF pa ću od sljedećeg ciklusa pratiti bazalnu.. 😅😅

Mico, kupila sam u dmu za nekih 70 kn ulje nocurka i pila ujutro i popodne po jednu cajnu zlicicu. Bocica je taman za nekih 10 dana. Dovoljno je piti do ovulacije....
    Evo i link :  https://www.dm.hr/biosativa-ulje-nocurka-p3859892867072.html
    Btw. Nema boljeg za plodnu sluz od ulja nocurka :) .... Mislim da je povoljnije kupit u kapsulama al ja nisam probala.... Cekamo zoe da nam javi dojmove 💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    05. Travanj 2021. 09:17

simba

malo oftopičarim, ali moram napisati.
    Vjerujem da ste svi popratili slučaj koja je umrla jučer od zadobivenih ozljeda "majke" i vjerojatno oca. Kako je to samo tužno i nepravedno. Onako, nekome tko nije zaslužio ni crno pod noktom, Bog daruje 4-5 djece, bez problema, da bi ih onda zlostavljali i eto ubijali, a nekome kome je to najveća životna želja, radost, koji bi dijete volio, mazio i pazio više od života, da pak toliko prepreka, i često ta želja ostane ne ispunjena. Gdje je pravda i pitam se često, gdje je taj SVEMOGUĆI Bog, kojem se većina nas moli?!
    Ovaj komentar nije rasističke prirode, ali vidim i sama oko sebe, Romi su valjda Bogu draži kad im podaruje djecu ko po traci.. Mislim, to je već druga tema, ali ovo takozvani roditelji su Romi, pa eto primjera.
    Moj sin ima 3 god, koliko samo ljubavi, sreće, neprospavanih noći i PUNO brige doživiš sa jednim malim čovječuljkom.. i onda tamo negdje, jedna kvazi mater ubije dijete eto tako.😠😡😭

Jaaako mi je zao curice.... Al netko mi je jucer rekao da nije romkinja. Sad ne znam.... Ja isto mislim da je. Kako god, strasno je to kroz sta je prosla jadna djevojcica ..... Nadam se da sad bezbrižno zivi s andjelima na nekom ljepsem svijetu 🙏💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

simba
    05. Travanj 2021. 09:18

..da nadodam, prije dosta godina je bilo ostavljeno dvoje dječice kod rodbine u mojoj ulici, djecu su tukla starija djeca te obitelji i vidno su bila nesretna tu. 3 i 5 god. mater je nekud otišla bila na neko duže vrijeme (imala je tada četvero djece, različitih muškaraca). Ugl, ja sam to prijavila. Sutradan je Centar došao i djeca su odvedena. Vraćena takvoj majci. Naša država je u banani od A do Ž.

👩33g
    👨42g
    👦4g

05. Travanj 2021. 09:26

Pozdrav zene❤️
    Evo i mene, danas 11 dc, bez ikakvih znakova ovulacije uskoro, koristila sam canesten 3 dana zbog nekakve iritacije pa me to malo poremetilo. Nadam se da sam rijesila i da sad mirno mogu cekati ovulaciju, ocekujem ju za 6-7 dana nadam se😄 
    Jos uvijek nemam plodnu sluz pa javim kada krene kako je meni utjecalo ulje nocurka, koristim od prvog dana ciklusa po dvije kapsule od nw.😊
    _
    Simba jucer mi je totalno presjeo Uskrs kad sam procitala vijest da je djevojcica preminula, prestrasno. Zivot nije fer💔
    _
    Bella nadam se da si trudna, zvuci super!!🥳
    _
    Ancio jako mi je zao🥺 sretno iduci ciklus!😘
    _
    Lucky vec 6dpp, jeej, cekamo preksutra💙
    _
    Joja ma nije to nista, sutra kreces s terapijom i mirna si❤️🙏🏻

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Travanj 2021. 09:33

Dobro jutro djevojčice.
    Jedva se ustala iz kreveta. Jučer sam imala baš naporan dan 😴
    A danas sam ustala kak volim reći ko da me vlak pregazil.🤦‍♀️
    Ja ovaj mjesec neznam jel bila ovulacija ili ne, da li jesam dpo ili ne, trakice su se zezale samnom i tak.
    Uglavnom probudila sam se s jakom boli u donjem djelu leđa, blagom glavoboljom, boluckanjem u jajnicima i sl.
    Sad mi treba jedno vrijeme da dođem sebi 😂
    Nadam se da ste mi sve dobro i da se niste prenajele❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joli 🌟
    05. Travanj 2021. 09:45

Simba srce se slomilo od tuge za to dijete. Nadam se da će se nešto promijeniti, da će ovo alarmirati sve institucije, ali nažalost mi brzo zaboravimo kao javnost, jer se i poslije slučaja na Pagu ništa nije promijenilo, kad je otac bacio djecu preko balkona, zaboravili smo dok se ovo nije dogodilo.... Svakako užasno i tužno.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

simba
    05. Travanj 2021. 10:17

malala

Jutro!
    Simba, slažem se s tobom. Ja aam u ovih 1.5 god imala svakakvih "razgovora" s Bogom. Uglavnom se vratim molitvi, ali da, nije fer.😔
    Na onoj duh.obnovi što sam bila kad sam se pomolila i za vas, taj čovjek je pričao da se treba pokajati i moliti ako se začelo prije braka, radilo abortuse, piju se pilule ili ima spirala, itd….. Ja to ništa nisam napravila pa opet ne mogu imati dijete, a znam hrpu žena iz svoje bliže obitelji i poznanica koje su sa 17-19 g imale abortuse i opet imaju 2 djece i više ne žele. Ja bih troje, a ne mogu ni drugo.
    Ja imam hrpu sluzi, valjda od vrkute. Ali nije toliko vani, nego za vrijeme odnosa "poplavim" sve. 😂😂
    I malo moj off topic- jučer nam djever i šogi dođu na ručak bez pardona (mi zvali sveki, a oni žive zajedno i ona proslijedila poziv), a u petak je on rekao nešto mm i mi mislili to je to, raspad sustava. Sad ispada da to u petak nije ništa bilo, da smo mi ti koji radimo svađu, nama ne odgovara, itd… 🤯🤯🤯🤯🤯 A nije prvi puta da oni bace bombu i prave se fini poslije, a mi ispadnemo posrani. A šogi prekjučer imala rođ i nisu nas zvali na ručak!!!!!! (A to nitko ne zna!! Nismo nikom uspjeli reći kako uopće nismo zvani). I dođe jučer k nama. Pa tko je tu lud???? Bila je rodbina iz inozemstva kod njih i pred njima su vjerojatno htjeli ispasti fini.

moj sin je vanbračno dijete, ali sa parterom sa kojim sam 14 god. i ne kajem se! Nema nekog posebnog razloga, osim vječitih odugovlačenja i drugih prioriteta. A i Isus nije bio u braku!😂
    prkosim svim susjedama, rodbini i ostalim znatiželjnima, jer njih to iz ne znam kojeg razloga brine 😁🙀 Ako je to moj grijeh, ne kajem se!!
    Za mene je duhovna obnova, ala neki sektaški skup, gdje te uvjeravaju da ti je duša prljava i da se moraš kajati i kajati za očito sve. Moje dijete nije grijeh!

👩33g
    👨42g
    👦4g

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Travanj 2021. 10:21

Lucky7ŽMN❤️🍀

Zoe koliko su velike te kapsule, ja npr ovaj ciklus opet nista od sluzi, pa ako ne bude dobitno u iduci bi krenula s kapsulama jer probala bas s uljem al mi je gadno i nisam dugo izdrzala 😂
    Doris koji si ti sad dc uopce? Tebe je ono isto sve zajebavalo 🤦🏻‍♀️
    E a ja se digla, jedva docekala sjest za stol da pojedem ostatke sunke i luka 😂 napucala se, i majko mila kako mi nije sjelo, morala sam ic lec jer me i glava pocela cudno bolit 🙄 sora me ovih dana a ne znam sta me sora 🤷🏻‍♀️

26 dc, eto to jedino što mogu potvrditi sa sigurnošću🤦‍♀️🤦‍♀️
    E al jučer tokom akcije(jer moram svaki drugi dan betonirat jer neznam jel prošla O ili ne🙉 jel) bila poplava bože me sačuvaj, znači jezeroooo🤣🤣🤣
    Eto i kaj da mislim u kojem sam fazi 🤷‍♀️

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Travanj 2021. 10:25

Lucky7ŽMN❤️🍀

Malala mah joj sta da ti kazem, imam i ja sogora i sogoricu, to samo nek je landrat i okolo kave ispijat i umiljavat se svima, a oko kuce i po kuci sve spada na mene i mog m, i sto se ciscenja tice i financija…ja se ne mijesam, tu je muz da rijesi to, ja nekad njemu znam rec jer vidim da je i njemu krivo, al nekako se stanje ne pooravlja, mislim mi smo si dobri, ali tenzije su cesto jer sogorica dosta okrece sogora protiv staraca. I on to dozvoljava. Ali na kraju krajeva njih dvoje su svima drazi jer eto znaju puno pricat i samo nahodavat po gostima i tracarit, a nas dvoje puno radimo i ne druzimo se jer nam se ne slusa te povrsne glupe price, pa ispadamo vecinom posrani. Samo kad nekome nesto treba eto nama pokucaju na vrata jer oni dvoje nisu sposobni za nista. Nepravda je i zivcira me. Al ne mozes tu nista. Jebiga

Točno tako je i kod nas, mi uvijek nešto sređujemo, puno radimo i moj zna puno toga sam napraviti i pomaže svima, dok šogora i šogoricu boli ona stvar za sve🤷‍♀️ Sam bog pa živimo sami, da ne moram to svaki dan gledat.🙈

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.