Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    28. Ožujak 2021. 15:27

Lucky7ŽMN❤️🍀

Zene to je to od mene

Pikcina👏💪🤩

Evo pisala opet, i po prvi put testna mi je tamnija od kontrolne ludilo😁
    2,45 po premom
    https://ibb.co/kXJCpPj
    Znaci tucnuli smo se jucer prijepodne,danas ujutro,sta mislite jos sutra ili danas navecer?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2021. 15:52

Tonia ma prvo rekao gin kad sam dobila nalaze pape da se možemo sesat samo sa zaštitom i onda smo napravili briseve, a nakon tih nalaza je rekao da nema sesa dok traje terapija. Što i ne bi bilo tako dramatično da mužu njegova doktorica nije dala preslabu terapiju i sad on mora sve ispočetka 😤😤
    Joja tebi pala temp na 7dpo 🤭🤭🤭🤭 🤞da to nešto znači! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

maybenewmom
    28. Ožujak 2021. 15:56

Tonia

Hey maybenewmommožeš si instalirati aplikaciju Premom i u nju bilježiti tj slikati napravljene ovulacijske testove pa ti ona sama bilježi vrijednosti i automatski u kalendar zabilježi pik :) Dosta cura mjeri i bazalnu temperaturu za koju se smatra da je najvjerodostojniji pokazatelj :) slobodno možeš u potpis staviti ukoliko želiš par informacija kao tipa, godine, koliko se dugo trudite, da li već imaš dijete, dal i piješ kakve suplemente itd, da te lakše upoznamoI naravno dobrodošla :)

Hvala puno . Već sam zabilježilana u kalendar. Stavim u opis sve o meni :). Samo želim pomoći ostalima da ne troše ogroman novac. Ja sam uzela 50 komada ovulacijski testova i dođe još dvadeset testova za trudnoću 12€ . I radeee. Nema potrebe kupovati skupe. 

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

maybenewmom
    28. Ožujak 2021. 16:09

Lucky7ŽMN❤️🍀

maybenewmom

Tonia

Hey maybenewmommožeš si instalirati aplikaciju Premom i u nju bilježiti tj slikati napravljene ovulacijske testove pa ti ona sama bilježi vrijednosti i automatski u kalendar zabilježi pik :) Dosta cura mjeri i bazalnu temperaturu za koju se smatra da je najvjerodostojniji pokazatelj :) slobodno možeš u potpis staviti ukoliko želiš par informacija kao tipa, godine, koliko se dugo trudite, da li već imaš dijete, dal i piješ kakve suplemente itd, da te lakše upoznamoI naravno dobrodošla :)

Hvala puno . Već sam zabilježilana u kalendar. Stavim u opis sve o meni :). Samo želim pomoći ostalima da ne troše ogroman novac. Ja sam uzela 50 komada ovulacijski testova i dođe još dvadeset testova za trudnoću 12€ . I radeee. Nema potrebe kupovati skupe.

A nego sta mislis kako mi narucujemo… Pa do sad bi bakrotirale da nismo otkrile aliexpress i amazon 😂😂😂
    Daj datum da te stavim u odbrojavanje 😁 sad ces ti vidit sta je ludilo kad se ufuras s nama u umakanje 🤭😂😂

10.04. bih trebala dobiti mjesečnicu. Da ali dosta sam čitala da žene ogroman novac trotz bez potrebe. Evo mene je zeznuo izgleda kalendar 🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Tonia♥️
    28. Ožujak 2021. 16:14

maybenewmom

Lucky7ŽMN❤️🍀

maybenewmom

Tonia

A nego sta mislis kako mi narucujemo… Pa do sad bi bakrotirale da nismo otkrile aliexpress i amazon 😂😂😂
    Daj datum da te stavim u odbrojavanje 😁 sad ces ti vidit sta je ludilo kad se ufuras s nama u umakanje 🤭😂😂

10.04. bih trebala dobiti mjesečnicu. Da ali dosta sam čitala da žene ogroman novac trotz bez potrebe. Evo mene je zeznuo izgleda kalendar 🤣🤣🤣🤣

Kalendar ti radi samo statistiku, u stvarnosti je to sve drugačije, tijelo reagira na stres, prehlade, sve živo na žalost, trakice i mjerenje bazalne temp je najpouzdanije
    Lucky mislim da moja M upravo stiže, neću se prijavljivati za novi datum dok O ne dođe, ali ovo je super, znači 13dpo je došla fino školski  barem neki napredak. Slobodno me od sutra makni s listice :)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

28. Ožujak 2021. 16:16

Antonela ma dosta, sutra eventualno☺️ Lijepo ste pokrili!
    Lucky ti i Antonela sad skupa odbrojavate, isti dan pik🥰

maybenewmom
    28. Ožujak 2021. 16:32

E al moram preemom pohvalit da je eto slucajno pogodila kad ce meni O 😂

Znači ipak nekada potrefi. Od sada samo trakice. Ja imam jedan jajnik ali su mi ciklusi u bobu. Naravno redovni pregledi sve odlično. Folna kiselina je također tu . Pa vidjet ćemo. Nema odmora dok traje obnova 🤣🤣🤣🤣🤣

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Antonela122🐘🌠
    28. Ožujak 2021. 16:34

zoe🌸

Ma da jos sutra se sprasimo za svaki slucaj pa malo odmora😊super mi kad imam prijatelja za odbrojavanje prosli put sam s Doris ,sad s Lucky ja hvatam pik i drustvo za odbrojavanje😄

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

maybenewmom
    28. Ožujak 2021. 16:41

Antonela122🐘🌠

zoe🌸

Ma da jos sutra se sprasimo za svaki slucaj pa malo odmora😊super mi kad imam prijatelja za odbrojavanje prosli put sam s Doris ,sad s Lucky ja hvatam pik i drustvo za odbrojavanje😄

Isto mi je 😂😂😂😂

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

Čaj vrkuta,folna

Antonela122🐘🌠
    28. Ožujak 2021. 16:58

maybenewmom

Antonela122🐘🌠

zoe🌸

Isto mi je 😂😂😂😂

Ma ovaj forum je zakon,podrska puno znaci i kad padnes psih podignute curke🥰

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.