Znam da je par cura imalo probleme sa CB om ali meni je uvijek onaj tanji s plusom dobro pokazivao, ali ama baš svaki put...nikad nije bilo lažnih sjena
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
18dc sam.Ova je sad ujutro meni to izgleda ko pik,ili da ce pik popodne,a premom mi kaze da je 60, sta vi mislite curke?
https://ibb.co/pzvRv30
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Danchy cestitke🥳🥳🥳🥳
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Jutarnjaaa
Bas te zajebavaju trakice
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
18dc sam.Ova je sad ujutro meni to izgleda ko pik,ili da ce pik popodne,a premom mi kaze da je 60, sta vi mislite curke?
https://ibb.co/pzvRv30
Mislim da one mogu biti i tamnije. Sve zavisi od tvog Lh hormona kakav je. Svakako napravi jos danas koju trakicu.
Hm a koji da onda kupim? Da je osjetljiv a da ga mogu kupit u ljekarni …
Izmi CB al ne onaj plosnati. Nego onaj okrugi ili onaj sa plusom. Jer onaj sa jednom crtom meni je do sad svaku mengu dao plus a nisam bila trudna. I onda ostale naravno kojih ima (zavisno di kupujes)
Hm a koji da onda kupim? Da je osjetljiv a da ga mogu kupit u ljekarni …
Izmi CB al ne onaj plosnati. Nego onaj okrugi ili onaj sa plusom. Jer onaj sa jednom crtom meni je do sad svaku mengu dao plus a nisam bila trudna. I onda ostale naravno kojih ima (zavisno di kupujes)
E da, ja sam uvijek plosnati uzimala ali koji daje plus (ne tu jednu crtu) i taj mi je uvijek dobro pokazivao
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Danchy daaaaaaaa superrr bas je puno lijepsa crta danaass
Lucky da tako je i kod mene i na sam dan pika sam piskila ujutro bas i bila je svijetla (prvi urin) a odmah 2 sata nakon toga je bio PIK , al sretno tebi bit ce to brzo PIKČINA PRAVA
Bella hmm nadam se da je to neki znak, mene od 7 DPO probada...
Joja hahahah sve ću vam detaljno ispričat ako budem trudna hahahah
Antonela izgleda mi dosta tamna, ja nemam takve trakice ali probaj pisnut popodne pa zaljepi u grupu pa cemo debatirat
Hvala cure na savjetima samo da muz ode pa onda idem u grad vidit sta imaju hahah
evo ja pisla jos jedan hahaah rekla sam si da kad jednom bude digitalac pozitivan više ne radim testove pa onda ih moram iskoristit prije digitalca, jel tako ?
Ja stvarno imam osjecaj da ima nešto
[ibb.co]
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
A jbt koliko pluseva ovaj mjesec. E pa nek i 4 bude isto takav 💪💪💪💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji