Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    27. Ožujak 2021. 18:59

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Lucky7ŽMN❤️🍀

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Lucky7ŽMN❤️🍀

😎

A napokon vise. Pokrivaj to, cini mi se kao da će kroz noć bit pik. 💪🏻

Danas pokrivamo sigurno 🤞🏻🤞🏻
    Kako si ti, sitno brojis 🤗❤️

Daaa, jucer punih 37 tjedana. Super sam, osim sta se gegam kao pingvin koji je upucan u nogu a u krevetu se ko morž okrićem. Jedva čekam da sve iskusite taj divni zadnji misec trudnoce. Prvih 8 miseci bi mogla jos 8 gurat, ali ovo. Da ne spoominjem roktanje i hrkanje 😂 Ajme. Divotica.

jel te strah poroda? zadnji mj je i men bio naporan.😌

👩33g
    👨42g
    👦4g

Sara 🌸
    27. Ožujak 2021. 19:10

simba

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Lucky7ŽMN❤️🍀

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Lucky7ŽMN❤️🍀

😎

A napokon vise. Pokrivaj to, cini mi se kao da će kroz noć bit pik. 💪🏻

Danas pokrivamo sigurno 🤞🏻🤞🏻
    Kako si ti, sitno brojis 🤗❤️

Daaa, jucer punih 37 tjedana. Super sam, osim sta se gegam kao pingvin koji je upucan u nogu a u krevetu se ko morž okrićem. Jedva čekam da sve iskusite taj divni zadnji misec trudnoce. Prvih 8 miseci bi mogla jos 8 gurat, ali ovo. Da ne spoominjem roktanje i hrkanje 😂 Ajme. Divotica.

jel te strah poroda? zadnji mj je i men bio naporan.😌

Nije, al uopće ne razmisljam o tom. Znam da će bolit, spremna sam na to, i to je to. Možda jer ne znam sta me zapravo čeka, al da je toooliko uzasno, nijednaa zena ne bi imala vise od jednog diteta. 
    Vise sam fokusirana na ono poslije, kako da olaksam sebi i mužu, kako da se oporavim sta prije. Malo istražujem kakvo je normalno stanje zene poslije poroda, sto upucuje da mi psihicko stanje ide prema depresiji a ne samo baby bluesu. Depresija nije tooliko cesta, al svejedno se bojim. Nisam nikad imala iskustva tj nisam dozivila od bliskih osoba koje su rodile, al valja se pripremit. Vec sam se ispricala muzu za sve sto mozda kazem ruzno, sto je uzrokovano neispavanoscu😂 
    Ko preživi pricat ce. Nitko nam nece dolazit, prepusteni smo sami sebi. Al Boze moj, niko nan nije drza svicu i kad smo dite radili, pa ne triba ni sad. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Loza 💙😇
    27. Ožujak 2021. 19:18

Zoe oooo napadaj muža ovaj ciklus 😎😎
    Tonia meni su svi drugi bili okej, samo taj streptokok a u kombinaciji s lošom papom mi gin govori da to nije baš da se ne shvati ozbiljno. Terapiju za streptokok što sam dobila sam potrošila, sad mi je opet dao terapiju za CIN 1. Idem ponovo na briseve oko 13.4. pa čekam to ko ozeblo sunce :)
    Isto mi je rekao da je streptokok opasan za plod u trudnoći i da trebam odgoditi trudnoću dok to ne riješim.
    Nadam se da će ti hormoni biti super, a bakteriju ćeš riješiti :) meni najteže pada što nema seksa 😂

Lucky dođe mi da ti čestitam 😂😂🥳🥳🥳🥳🥳
    Sara sretnooo :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Joja 🙏
    27. Ožujak 2021. 19:33

malala

Meni lik koji mi je podvalio ubiquinon umjesto ubiquinola kaže da je to isto, da tijelo pretvori što njemu treba, jedno u drugo i obrnuto. 🤔
    Lucky, jeejjjj 🥳🥳🥳🥳🥳
    Mašo, čestitke!!!!! 🥳🥳🥳🥳

Nije isto... Ubiquinon je teze probavljiv i nije topiv u vodi nego u mastima.. obvezno ga uzimaj uz obrok.... U tom obroku obvezno nek ima zdravih masti.... Mozes npr lanene sjemenke ubaciti u jogurt.... Ili jednostavno popiti zlicicu maslinovog ili lanenog ulja..... Nikako ne uzimaj nataste jer ti se nece moci razgraditi 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    27. Ožujak 2021. 20:19

malala

Joja 🙏

malala

Meni lik koji mi je podvalio ubiquinon umjesto ubiquinola kaže da je to isto, da tijelo pretvori što njemu treba, jedno u drugo i obrnuto. 🤔
    Lucky, jeejjjj 🥳🥳🥳🥳🥳
    Mašo, čestitke!!!!! 🥳🥳🥳🥳

Nije isto… Ubiquinon je teze probavljiv i nije topiv u vodi nego u mastima.. obvezno ga uzimaj uz obrok…. U tom obroku obvezno nek ima zdravih masti…. Mozes npr lanene sjemenke ubaciti u jogurt…. Ili jednostavno popiti zlicicu maslinovog ili lanenog ulja….. Nikako ne uzimaj nataste jer ti se nece moci razgraditi

A super. 😩
    A nekad uzmem ujutro prije posla, samo njega.

To ti nista ne vrijedi. Nema sanse da ti se ujutro na taste razradi.... Popi kad dodjes kuci uz obrok ili si ponesi pa popi za gablec...... Ili ujutro kad pijes tabletu popi zlicu maslonova ulja... To ti je odlicno i za probavu i za mrsavljenje

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Antonela122🐘🌠
    27. Ožujak 2021. 23:26

zoe🌸

Antonela divan pik, i ja ga ulovim ponekad tek 18-19 dc, nema to nikakve veze. A ni to sto je sve iscurilo, onaj pravi vojnik nadje put😘

Mene to tak zdeprimira kad puno iscuri dode mi da pocnem skupljat i lovit to i vracat nutra😄al to sto kazes samo onaj pravi treba naci put😘

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    27. Ožujak 2021. 23:29

zoe🌸

Doris ja mislim da ti nije bila O.
    Ne odskace niti jedna trakica kao tamnija, nastavi testirat
    Koji si ono DC? Ajde ako ne pratis bazalnu i nemas FF stavi si barem ovaj sticker u potpis kao ja, da te lakse pratimo.😄
    -
    Antonela to je dosta kratko za luteinsku, trebalo bi bit bar 12-13 dana. Procitaj si o vitaminu b6, citala sam negdje da pomaze da se ustabili ta druga faza ciklusa🤗

Nesto sam cula al nisam bas citala,bas budem malo procackala da vidim😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    27. Ožujak 2021. 23:33

Lucky7ŽMN❤️🍀

Antonela eto ne znam, kratka ti je lutealna svakako, jesi gina pitala ista po tom pitanju?
    Doris meni ti niti jedna od ovih trakica ne izgleda kao da je pred pik… Al takve su moje bile prije 4 dana, cinilo se da tamne pa opet naglo posvijetlile j evo sad opet pocele tamnit…. Jos strpljenja ti treba 🙄
    Jos pola sata i ja piskim oopeeeett 😂😂 sad kad me zezne i bude snjesko 😂

Ginicka mi je rekla da je to krace al na doljnoj granici,kao 11 dana se da tolerirati ali to mi nekako ne uljeva povijerenje ta izjava

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    27. Ožujak 2021. 23:35

Lucky7ŽMN❤️🍀

😎

🤟👍👌💪

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    27. Ožujak 2021. 23:36

💎 💌Doris-S 🌠🐇

https://ibb.co/C6fGwSk
    Eto ih sve.

Meni se cini koda jos nije bio

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.