Lucky prati ti to,pik samo što nije 😁
Kaća držim 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky tamni tamniii 🤞🤞❤️❤️
cure ja se osjecan bolesno 🙈 sve mi smrdi za popizdit , nis mi se neda, spava mi se i sad idem mjerit tempicu 37.1 nadam se samo da nije korona OPET! opet ju imam u obitelji i proslo je 3 mjeseca otkad sam ju imala ali valjda nije 🙈 nadam se da je trudnoca u pitanju joj ja neznam popizdit cu ako nije hahahha
[ibb.co]
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malala jel to dosao ubiquinoL ili ubiquinoN ? Bitna je razlika izmedju to dvoje
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutrooo,evo moje hcg danas🥰. Ovaj put bez filtera,i puno traženja mjesta za slikanje. Jučer sam se dosta napatila da uslikam 😂
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutrooo,evo moje hcg danas🥰. Ovaj put bez filtera,i puno traženja mjesta za slikanje. Jučer sam se dosta napatila da uslikam 😂
Jutrooo, čestitke držimm 🤞🍀 da je to to!!
Evo i usporedba jučer i danas
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Evo i usporedba jučer i danas
Da dosta vidljivija i deblja crtica danas 😍🙏
danchy vidim i na jucerasnjoj i na danasnjoj jupiiii drzim fige da samo potamni da ti mogu cestitati za koji dan makar bi sada 🥳🥳
Maso e jebiga,vidla sam kod tebe odmah na mullerovoj trakici ja se stvarno nadam da je T u pitanju i taj pad imuniteta da je zbog bebe a ne neke bolestine pu pu to☺️ Cekam dalje tvoj rasplet
Lucky evo opet tamnije,pa svjetlije,ako kasnije opet bude tamnije tocno suosjecam s tobom,to izluduje covjeka,ali ako nisi O,drzim fige da uskoro pukne taj folikul!
Kaca jeeeeej inseminacija,idemo baby steps,al samo da se krecemo negdje da ne stojimo u mjestu. Nadam se da ce biti prvi i uspjesni s bebom,dvije,tri 🙊😂
t.loza mojaaa pa kako si miii? A evo,ja sam zadnja 2 tjedna toliko u guzvi,sredujemo do kraja stan,u renovaciji smo jos od ljeta pa smo to priveli kraju,kuhinju smo montirali,pa sam garnituru montirala ovaj tjedan,bas se danas spremam u napad na lesninu i emmezetu po stolove neke da mi nije bas sve prazno 😂 a ovako inace sam 3DPO napokon se FF nije morao mucit i zajedno smo se dogovorili kad je bila O,jedva sam docekala da ovako rano ocita O,noc prije same O smo krstili novo slozenu garnituru,nije bas da nesto ocekujem od tog jednog i jos je bio kasno navecer iako kazu da je jedan sasvim dovoljan 😂😂
Dame moje,uzivajte danas,jos malo dok si sve sredim tip top onda cu moc cijele vikende visit na forumu i po internetu zavaljena u garnituri pred tv-om,a do onda cu vam ovako pisati kad stignem. Nadam se da ste mi sve dobro,citam vas i pratim pa se javim cim nadem vremena da se malo ubacim. Drzim fige za testove koje god vrste da vriste 2 crtice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳☺️😘
E da,Lucky, prebaci me na 8.4 kad ju ocekujem. napokon kraci ciklus od 30 dana 🥳🥳🥳
evo mene, nikako nemogu slikat ugl ja neku sjenicu mini vidim ali na slici se ne vidi. ALI NE BRINITE 😂 popodne cu ic kupit u ljekarnu onaj od cb sa crticom pa pisnem popodne onog...
Ja sam lose ful osjecam se jako bolesno , nemam sad temperature ali glava ubija nos curi katastrofen 😍😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji