Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 13:25

mimamia

zoe🌸

Mimamia ucitaj preko ovog i stavi nam link https://imgbb.com/

https://i.postimg.cc/sgVwyRTR/3-AE26-E62-2-EC9-4553-B155-8-BF22-A066-BEC.jpg

Da blijede su prakticki i nema dr crtice. Moras nastaviti i dalje pratiti. Piski lh trakice ove jeftinije pa kad te potamne onda jedan digitalac da ti 🙂 potvrdi pik!

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 13:26

Kaća

Evo trudilice moje da se i ja javim. Napokon sve gotovo, 4 su ostala na desnom, 14 mm najveći, drugi su 13,13,10. Dva i dalje na lijevom, al kaže da su stali. Idemo na inseminaciju, pon opet ultrazvuk pa ćemo dobit termin
    🥰🥰

Super draga! Ma uspijeti ce insemin. 🤞😊😉 da vidis trudna si jos malo 😉

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    26. Ožujak 2021. 13:35

mimamia

Anchy_23 🌈

mimamia

Lucky7ŽMN❤️🍀

Mimamia s obzirom da si tek pocela s trakicama i ne znas kakav ti je ustvari prirodni ciklus bez tableta preporucujem da svaki dsn testiras odmah nakon menge, nas dosta ovdje ulovi oik bakon 20 dc, ja sam znala lovit 27dc,50dc…ta nasa tijela su cudna 🤷🏻‍♀️😂

Onda cu da narucim one obicne trakice od 50kom 😂 bankrotirala bi sa digitalnim 🙈 koliko dugo ne idete na wc prije testa

Da digitalni su skupi, ja ih imam a koristim ih u svrhu potvrde. Piskim ove obicne lh i kad mislim da je to to pisnem digitalca da dobijem smajlic i onda sam 100% sigurna.
    Takoder piskiti ti je najbolje od 10 ujutro pa do nekih 6-7 popodne. I kako ti je Lucky napisala probaj sto duze izdrzati da ne ides na wc i nemoj se natankavati tekucinom
    Mozes nam zalijepiti ovdje slicice trakica kad pisnes pa da skupa s tobom komentiramo i trazimo PIK!

Tako sam i radila 🙈 mogu izdrzati max 3h i radim ih u 6 poslije podne. Pokusala sam ubaciti sliku testova od digitalnog ali izbacuje mi gresku ili ja radim nesto pogresno

Mimamia ajde probaj pišnut jednu tokom prijepodneva između 10-14 h, meni u to vrijeme tamne, a kasnije oko 18,00 skroz bijele.
    Probaj možda uspije tako 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

mimamia
    26. Ožujak 2021. 13:52

💎 💌Doris-S 🌠🐇

mimamia

Anchy_23 🌈

mimamia

Lucky7ŽMN❤️🍀

Mimamia s obzirom da si tek pocela s trakicama i ne znas kakav ti je ustvari prirodni ciklus bez tableta preporucujem da svaki dsn testiras odmah nakon menge, nas dosta ovdje ulovi oik bakon 20 dc, ja sam znala lovit 27dc,50dc…ta nasa tijela su cudna 🤷🏻‍♀️😂

Onda cu da narucim one obicne trakice od 50kom 😂 bankrotirala bi sa digitalnim 🙈 koliko dugo ne idete na wc prije testa

Da digitalni su skupi, ja ih imam a koristim ih u svrhu potvrde. Piskim ove obicne lh i kad mislim da je to to pisnem digitalca da dobijem smajlic i onda sam 100% sigurna.
    Takoder piskiti ti je najbolje od 10 ujutro pa do nekih 6-7 popodne. I kako ti je Lucky napisala probaj sto duze izdrzati da ne ides na wc i nemoj se natankavati tekucinom
    Mozes nam zalijepiti ovdje slicice trakica kad pisnes pa da skupa s tobom komentiramo i trazimo PIK!

Tako sam i radila 🙈 mogu izdrzati max 3h i radim ih u 6 poslije podne. Pokusala sam ubaciti sliku testova od digitalnog ali izbacuje mi gresku ili ja radim nesto pogresno
    Mimamia ajde probaj pišnut jednu tokom prijepodneva između 10-14 h, meni u to vrijeme tamne, a kasnije oko 18,00 skroz bijele.
    Probaj možda uspije tako

Probat cu onda nekad u narednim danima i tako 😀 danas je vec kasno, ako bude promijena javim 🙋🏻‍♀️

👶 Baby no1 🍀🤞🏻
    👸🏻27 🧔🏻33
    🔬 PCOS
    🩺 Driling jajnika (4.2.’21)
    💊Letrozol
    💉 Ovitrelle

Tonia♥️
    26. Ožujak 2021. 14:02

Hjoooj vidim gori danas foruuumm... imamo novu trudnicuuuu, čestitam danchy :)))  Želim onu dosadnu, mirnu i sretnu trudnoću  meni je dva puta isto jedan keks uspio na dan pik-a, ima nešto u tome 
    Tooooo zoe idemo sada dalje jako :)))) Ma lutealna nam je najbitnija :D ja ću isto sad kad dođe vještica prvo čekat pik da prijavim datum za iduću jer tko zna kako će ići...
    Mašo još je rano, sutra mislim da će biti već bolji pokazatelj
    Mimamia znaju te trakice  CB često zezat i javljat grešku za bezveze pa se očita niti krug niti smile, ali vidi se na trakici koliko je tamna tj svijetla testna linija... Za sad je to još dosta svijetlo...al ovim načinom ćeš bankrotirat s njima

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

simba
    26. Ožujak 2021. 14:24

Maša🥰🤰🏼

Evo ga… ovo je 8DPO , 2 urin , niti sat vremena nakon sta sam piskila 😂😂
    SPRDAČINA 😂 popodne cu piskit opet :P

[ibb.co]

e al to ti nista, baš ništa ne znači. i da je tamna, ne moraš bit trudna, i ako je tak svjetla, možeš bit trudna. de ti hcg kup😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

mimamia
    26. Ožujak 2021. 14:29

Tonia

Hjoooj vidim gori danas foruuumm… imamo novu trudnicuuuu, čestitam danchy :)))Želim onu dosadnu, mirnu i sretnu trudnoćumeni je dva puta isto jedan keks uspio na dan pik-a, ima nešto u tome
    Tooooo zoeidemo sada dalje jako :)))) Ma lutealna nam je najbitnija :D ja ću isto sad kad dođe vještica prvo čekat pik da prijavim datum za iduću jer tko zna kako će ići…
    Mašojoš je rano, sutra mislim da će biti već bolji pokazatelj
    Mimamiaznaju te trakice CB često zezat i javljat grešku za bezveze pa se očita niti krug niti smile, ali vidi se na trakici koliko je tamna tj svijetla testna linija… Za sad je to još dosta svijetlo…al ovim načinom ćeš bankrotirat s njima

Tonia

Hjoooj vidim gori danas foruuumm… imamo novu trudnicuuuu, čestitam danchy :)))Želim onu dosadnu, mirnu i sretnu trudnoćumeni je dva puta isto jedan keks uspio na dan pik-a, ima nešto u tome
    Tooooo zoeidemo sada dalje jako :)))) Ma lutealna nam je najbitnija :D ja ću isto sad kad dođe vještica prvo čekat pik da prijavim datum za iduću jer tko zna kako će ići…
    Mašojoš je rano, sutra mislim da će biti već bolji pokazatelj
    Mimamiaznaju te trakice CB često zezat i javljat grešku za bezveze pa se očita niti krug niti smile, ali vidi se na trakici koliko je tamna tj svijetla testna linija… Za sad je to još dosta svijetlo…al ovim načinom ćeš bankrotirat s njima

Daa bas je svijetlo 😄 ocekujem mens za 8 dana, pa sada evo razmisljam odustati od testiranja par dana, cekati sljedeci ciklus i sacuvati jos par ovih digitalnih i za to vrijeme naruciti obicne trakice, ili ipak nastaviti 🤔nema se novaca za bacanje 😂😂

👶 Baby no1 🍀🤞🏻
    👸🏻27 🧔🏻33
    🔬 PCOS
    🩺 Driling jajnika (4.2.’21)
    💊Letrozol
    💉 Ovitrelle

Maša🤰🏼
    26. Ožujak 2021. 16:47

Evo ja piskila opet … i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
    A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌 
     [ibb.co]  [ibb.co] 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    26. Ožujak 2021. 16:54

Maša🥰🤰🏼

Evo ja piskila opet … i zakunila bi se da u nekim momentima vidim sjenicu na tom jebenom testu 🙈
    A znam da se nevidi na slici ali nema veze svejedno cu vam stavit 😌

[ibb.co]

[ibb.co]

Ja ću ti priznat da sam sjenicu odmah vidla 😊držim 🤞🤞🤞

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Tonia♥️
    26. Ožujak 2021. 16:58

Ja isto vidim, pogotovo na ovoj skroz lijevoj...  Držim fige da tamniiiii :DDD

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.