Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    26. Ožujak 2021. 09:28

Maša🥰🤰🏼

Evo ga… ovo je 8DPO , 2 urin , niti sat vremena nakon sta sam piskila 😂😂
    SPRDAČINA 😂 popodne cu piskit opet :P

[ibb.co]

Tek si 8dpo,ima kad potamniti 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

26. Ožujak 2021. 09:36

Lucky bitno da se nesto dogadja, brzo ce O. Koji dc si prosli mjesec ulovila?

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 09:48

Maso ima tu jos vremena da potamni
    Danchy puno puta sam dozivjela na forumu da zene kad su imale jeda ili jedan i po keksic (kako Tommy kaze) su ostale T.
    Drago mi je zbog tebe i jedva cekam gledati kako crtica tamni 

26. Ožujak 2021. 09:49

Lucky nema druge nego naoruzat se strpljenjem. Da se s 23 pomakne jos koji dan, pa da bude na 19-20 to bi ti vec skroz okej bilo.☺️
    Ja sam pretprosli ciklus ulovila O na 19 dc. Zna mi se desit s lijevim jajnikom koji je usporen🤯

Joja 🙏
    26. Ožujak 2021. 09:49

Danchy nas sam sretna zbog tebe.... Cestitam 🌹 imas nekakve simptome? Kakva ti je sluz? 
    Zoe napokoooonnnn ..... Odma kreni s uljem nocurka da si napravis poplavicu i to je to 🥰
    Lucky imas jos vremena nemoj da te to sekira.... Kad god dosla dobrodošla (prirodna ovulacija)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

danchy1990
    26. Ožujak 2021. 10:28

Anchy više puta sam čitala o tom jednom keksicu. Funkcionira u većini slučajeva.
    Ja se još ne mogu veseliti,strah je prisutan, al izgleda da je moj anđeo poslao duginu bebu  nakon točno godinu dana.

Pitali ste za simptome i sluz- sluz do jučer bila bijela kremasta i obilna. A od jučer sunčana i vodenasta.
    Grudi lagano osjetljive,više bradavice nego grudi. Jučer i prekjučer mi crveni luk bio doručak ručak večera na sve načine 😂. Danas mi se već ne jede ,nikakvo čudo 🤣🤣. I umor,navečer sam mrtva umorna,ništa mi ne pomaže da me razbudi. Mislim da je to sve od simptoma 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 10:31

danchy1990

Anchy više puta sam čitala o tom jednom keksicu. Funkcionira u većini slučajeva.
    Ja se još ne mogu veseliti,strah je prisutan, al izgleda da je moj anđeo poslao duginu bebu nakon točno godinu dana.

Pitali ste za simptome i sluz- sluz do jučer bila bijela kremasta i obilna. A od jučer sunčana i vodenasta.
    Grudi lagano osjetljive,više bradavice nego grudi. Jučer i prekjučer mi crveni luk bio doručak ručak večera na sve načine 😂. Danas mi se već ne jede ,nikakvo čudo 🤣🤣. I umor,navečer sam mrtva umorna,ništa mi ne pomaže da me razbudi. Mislim da je to sve od simptoma

Tako sam i ja 1.put ostala T . Jedan keksic i evo ga a nisam ni znala da imam ili se blizi O zbog svoji smrdanih ciklusa..
    Joj bas mi je drago zbog tebe 

Sara 🌸
    26. Ožujak 2021. 10:43

Danchy, 😍😍😍😍  jeeeej!  Baš mi je drago! Razumijem strah, čekamo još pozitivnih crtica na testićima! Napokon je tvoja dugica na putu! 
    -
    A ja bila došla vidit jesan li dobro previdjela Luckynu ovulaciju, al vidim da se još bori 🙄🤬 Nadan se da će uskoro! 🤞🏻🌸💕🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mimamia
    26. Ožujak 2021. 10:43

Lucky7ŽMN❤️🍀

Mimamia s obzirom da si tek pocela s trakicama i ne znas kakav ti je ustvari prirodni ciklus bez tableta preporucujem da svaki dsn testiras odmah nakon menge, nas dosta ovdje ulovi oik bakon 20 dc, ja sam znala lovit 27dc,50dc…ta nasa tijela su cudna 🤷🏻‍♀️😂

Onda cu da narucim one obicne trakice od 50kom 😂 bankrotirala bi sa digitalnim 🙈 koliko dugo ne idete na wc prije testa

👶 Baby no1 🍀🤞🏻
    👸🏻27 🧔🏻33
    🔬 PCOS
    🩺 Driling jajnika (4.2.’21)
    💊Letrozol
    💉 Ovitrelle

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 11:06

mimamia

Lucky7ŽMN❤️🍀

Mimamia s obzirom da si tek pocela s trakicama i ne znas kakav ti je ustvari prirodni ciklus bez tableta preporucujem da svaki dsn testiras odmah nakon menge, nas dosta ovdje ulovi oik bakon 20 dc, ja sam znala lovit 27dc,50dc…ta nasa tijela su cudna 🤷🏻‍♀️😂

Onda cu da narucim one obicne trakice od 50kom 😂 bankrotirala bi sa digitalnim 🙈 koliko dugo ne idete na wc prije testa

Da digitalni su skupi, ja ih imam a koristim ih u svrhu potvrde. Piskim ove obicne lh i kad mislim da je to to pisnem digitalca da dobijem smajlic i onda sam 100% sigurna.
    Takoder piskiti ti je najbolje od 10 ujutro pa do nekih 6-7 popodne. I kako ti je Lucky napisala probaj sto duze izdrzati da ne ides na wc i nemoj se natankavati tekucinom
    Mozes nam zalijepiti ovdje slicice trakica kad pisnes pa da skupa s tobom komentiramo i trazimo PIK!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.