Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    26. Ožujak 2021. 07:14

Sara, nadam se da ces procitat. Ovdje ne mogu sve vise polovit. Kad rodis molim te javi se u proljetne mame/bebe. Zbilja mislim na tebe i zanima me kako ce sve proci! ) nadam se da se cujemo tamo! 

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 07:44

Jutro zenske!
    Petaaak dan za metak hehe 
    Nadam se da ste mi dobro.
    Lucky vidim tempica je jos uvijek niska

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 08:08

Lucky7ŽMN❤️🍀

Anchy da tempica je niska, znaci nista od O, nema veze, svaki dan zabava i napetost sta ce pokazat nova trakica 🤷🏻‍♀️😁🤞🏻

Ja bi piskila isto lh al nekak mi je zao trositi ih...sumnjam da je O blizu, prakticki sam krenula sa tabletama.
    A citam kod PCOS-a da trakice mogu biti pozitivne a ne mora biti pik. Tako da sam za sad na bazalnoj i hopsamo kad nam se hopsa...ako osjetim neke druge simptome, sluz , probadanja u jajnicima cu pisnuti koju trakicu

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 08:19

Lucky7ŽMN❤️🍀

Anchy_23 🌈

Lucky7ŽMN❤️🍀

Anchy da tempica je niska, znaci nista od O, nema veze, svaki dan zabava i napetost sta ce pokazat nova trakica 🤷🏻‍♀️😁🤞🏻

Ja bi piskila isto lh al nekak mi je zao trositi ih…sumnjam da je O blizu, prakticki sam krenula sa tabletama.
    A citam kod PCOS-a da trakice mogu biti pozitivne a ne mora biti pik. Tako da sam za sad na bazalnoj i hopsamo kad nam se hopsa…ako osjetim neke druge simptome, sluz , probadanja u jajnicima cu pisnuti koju trakicu

Ma da, najpametnije, tek si 10dc, i ja sumnjam da je od par vrevica oraska vec sve sjelo na mjesto, ali necemo iskljucit kasniju ovulaciju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Ja jos testiram do 30dc, ne uhvatim li nista zovem gina nek mi da dufic da idem dalje, necu odugovlacit bezveze, kutija klomija doma ceka spremna 😁

Meni je rekla gin kao 2 mj da svakako to pijem i ako uhvatim O naravno da pokrivamo.. A ako za 2 mj ne bude jos nista da se javim pa cemo pokusati opet inducirati O klomif ili vec necim...
    I tebi je dobar plan. Da, treba pricekati i pokusati prirodno a ako ne ide onda svakako dufici i klomifeni!
    bemu misa valjda ce nam upaliti 🤞🏻
    Nisi nepismena haha i ja svasta znam napisati. Najcesce kad  hocu nesto bitno napisati zurim pa sve krivo potipkam 

danchy1990
    26. Ožujak 2021. 08:26

Jutro moje dame,ja danas svečano počela sa hcg 😆

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sunshine10
    26. Ožujak 2021. 08:30

Jutrooo žene ☕ 

Ima li neka od vas iskustvo sa povecanim prolaktinom ? I da li neki od muževa ima povecan broj leukocita na nalazu od spermio (brojcano,pokretljivost I sve ostalo je savršeno) ?

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Maša🤰🏼
    26. Ožujak 2021. 08:35

Danchy koji si dpo?
    Pa tu je sjenica lijepo vidljiva 🙈 je vidis uzivo?
    https://ibb.co/DkSyLmn

https://ibb.co/93LX6v2

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸

danchy1990

Hmmm koji si ono dpo?

danchy1990

Lucky7ŽMN❤️🍀

danchy1990

čuj ti svečana, ja tu vidim nešto

Vidim i ja 🤣. Tesko sam uhvatila sliku na kojoj se vidi pa sam provlacila kroz filtere. Uživo se bolje vidi

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Ožujak 2021. 08:36

Sunshine10

Jutrooo žene ☕

Ima li neka od vas iskustvo sa povecanim prolaktinom ? I da li neki od muževa ima povecan broj leukocita na nalazu od spermio (brojcano,pokretljivost I sve ostalo je savršeno) ?

Za prolaktin isto znam kao i lucky terapija i sredi se, a za leukocite se nisam susrela...mozda neka od curka je pa ce ti napisati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.