Sara, nadam se da ces procitat. Ovdje ne mogu sve vise polovit. Kad rodis molim te javi se u proljetne mame/bebe. Zbilja mislim na tebe i zanima me kako ce sve proci! ) nadam se da se cujemo tamo!
Jutro zenske!
Petaaak dan za metak hehe
Nadam se da ste mi dobro.
Lucky vidim tempica je jos uvijek niska
Anchy da tempica je niska, znaci nista od O, nema veze, svaki dan zabava i napetost sta ce pokazat nova trakica 🤷🏻♀️😁🤞🏻
Ja bi piskila isto lh al nekak mi je zao trositi ih...sumnjam da je O blizu, prakticki sam krenula sa tabletama.
A citam kod PCOS-a da trakice mogu biti pozitivne a ne mora biti pik. Tako da sam za sad na bazalnoj i hopsamo kad nam se hopsa...ako osjetim neke druge simptome, sluz , probadanja u jajnicima cu pisnuti koju trakicu
Anchy da tempica je niska, znaci nista od O, nema veze, svaki dan zabava i napetost sta ce pokazat nova trakica 🤷🏻♀️😁🤞🏻
Ja bi piskila isto lh al nekak mi je zao trositi ih…sumnjam da je O blizu, prakticki sam krenula sa tabletama.
A citam kod PCOS-a da trakice mogu biti pozitivne a ne mora biti pik. Tako da sam za sad na bazalnoj i hopsamo kad nam se hopsa…ako osjetim neke druge simptome, sluz , probadanja u jajnicima cu pisnuti koju trakicu
Ma da, najpametnije, tek si 10dc, i ja sumnjam da je od par vrevica oraska vec sve sjelo na mjesto, ali necemo iskljucit kasniju ovulaciju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja jos testiram do 30dc, ne uhvatim li nista zovem gina nek mi da dufic da idem dalje, necu odugovlacit bezveze, kutija klomija doma ceka spremna 😁
Meni je rekla gin kao 2 mj da svakako to pijem i ako uhvatim O naravno da pokrivamo.. A ako za 2 mj ne bude jos nista da se javim pa cemo pokusati opet inducirati O klomif ili vec necim...
I tebi je dobar plan. Da, treba pricekati i pokusati prirodno a ako ne ide onda svakako dufici i klomifeni!
bemu misa valjda ce nam upaliti 🤞🏻
Nisi nepismena haha i ja svasta znam napisati. Najcesce kad hocu nesto bitno napisati zurim pa sve krivo potipkam
Jutro moje dame,ja danas svečano počela sa hcg 😆
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutrooo žene ☕
Ima li neka od vas iskustvo sa povecanim prolaktinom ? I da li neki od muževa ima povecan broj leukocita na nalazu od spermio (brojcano,pokretljivost I sve ostalo je savršeno) ?
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Danchy koji si dpo?
Pa tu je sjenica lijepo vidljiva 🙈 je vidis uzivo?
https://ibb.co/DkSyLmn
https://ibb.co/93LX6v2
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hmmm koji si ono dpo?
čuj ti svečana, ja tu vidim nešto
Vidim i ja 🤣. Tesko sam uhvatila sliku na kojoj se vidi pa sam provlacila kroz filtere. Uživo se bolje vidi
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutrooo žene ☕
Ima li neka od vas iskustvo sa povecanim prolaktinom ? I da li neki od muževa ima povecan broj leukocita na nalazu od spermio (brojcano,pokretljivost I sve ostalo je savršeno) ?
Za prolaktin isto znam kao i lucky terapija i sredi se, a za leukocite se nisam susrela...mozda neka od curka je pa ce ti napisati
Sortiraj odgovore
Najstariji