Vecerr..
Kmic kmic procitala sam knjigu do kraja i sad nemam vise sta citat 😢 al sam odmah narucila drugi nasvak 😂😛
Ugl samo da se javim da sam SVE procitala i samo zelim rec LUCKY JEBENO SAM LJUBOMORNA NA TVOJU KOLEKCIJU...!!!! To je ko da ovisniku pokazes drogu koju on nemoe nabavit pa poludio bi 🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hope i Lucky nadam se da ce tempica lijepo potvrdit O.☺️
Kod Hope znam da su i prosli ciklus nesto malo zezale trakics, ali kod Lucky je pik vristao.
Lucky znam da si prosli ciklus il pretprosli piskila easy at home jednu, imas ih jos? Meni su one stvarno vrh🙊
Sad sam naucila kako funkcioniraju, a imam ih jos 10-15 samo🥺 nadam se da cu zatrudnit prije nego mi nestanu😅
Tommy susjeda sretno u odbrojavanju do pregleda, mogu mislit kako vrijeme sporo prolazi, ali super je sto ces vec biti znaci 7. tjedan i sve ce se tako lijepo vidjet🥰🤩🙊
Jedva te cekamo s izvjescem s prvog pregleda😘
Jutro mackice
Tonia jesi piskila hcg? Simba danchy a vas dvije?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Maso 😂😂😂Zoe nemam vise tih, potrosila sam, sad samo one step rokam 😂
Iiii moja temp kaze da nije bila O, i eto potvrduje moju sumnju jer znam da meni pik ne moze samo tako pobjec, piskim dalje i cekammm 😎
Hmmn nista, piskaj ti dalje.... 😘
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Tadaaaam,tempica skocila za 0,2 i sad je 36.5 😂😂😂😂 e da uzivajte u danu,moram ic pisat 🤣🤣
Tadaaaam,tempica skocila za 0,2 i sad je 36.5 😂😂😂😂 e da uzivajte u danu,moram ic pisat 🤣🤣
Odlicno... Ajde piskaj :) 🤞
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Iiii moja temp kaze da nije bila O, i eto potvrduje moju sumnju jer znam da meni pik ne moze samo tako pobjec, piskim dalje i cekammm 😎
Sestro po dugim ciklusima,isto tako i ja oko 14 dana nakon M imam pozitivne trakice pa se svaki put ponadam da se ciklus popravio,a ono sipak 🤣.
Piski ti i dalje 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ne sekiraj se,prosli ciklus je meni graf tek na 8DPO pokazao da sam ovulirala 😂 vjerojatno ga isto zajebavalo to skakanje tempice,ovaj ciklus ocekujem bar da ce mu trebat 7 dana da detektira O 😂🙊
Jutro legice!
Ne znam sta sam htjela kome komentirati, izgleda da ja prerano pobjegnem u krevet. Kao kokos cim padne mrak
Lavanya bokic susjedice meni su plave cist ok trakice.
Tommy i ja zeljno isekujem cuti kako je prosao pregled
Maso i ja sam ljubomorna kad vidim Luckynu kolekciju. Mala je naoruzana do zuba. Biti ce nam zabavno kad krene piskiti po testicima
Sortiraj odgovore
Najstariji