Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    24. Ožujak 2021. 18:52

t.loza

Anaid ma da, sva sam falična. Ukratko, dobila sam ponovo vaginalete koje mi je dao i kad su stigli nalazi jer se vrat maternice još uvijek crveni, a muž je dobio slabu terapiju i sad mora ispočetka. Zbog nove ture vaginaleta ću nešto kasnije tek ponoviti briseve, a o sesu znam samo kad vi pričate i to je to 😂
    Kako si ti? Nisi još ošla na jesenske? :D

Drzim fige da se rijesite bestija i da napokon uzivas u keksicu sa dragim 😂

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 19:11

Hvala ti anchy, sretno s ovulacijom ovaj ciklus, pratim te :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• anaid
    24. Ožujak 2021. 19:29

t.loza

Anaid ma da, sva sam falična. Ukratko, dobila sam ponovo vaginalete koje mi je dao i kad su stigli nalazi jer se vrat maternice još uvijek crveni, a muž je dobio slabu terapiju i sad mora ispočetka. Zbog nove ture vaginaleta ću nešto kasnije tek ponoviti briseve, a o sesu znam samo kad vi pričate i to je to 😂

Jebemu, nek konacno sve prode pa da mozete krenut u akciju, ovo stagniranje je koma.. 
    A javila sam se na jesenske ali vidim i tuzne objave pa me bedira to.. tu smo veselija ekipa 😍
    Idem u petak na kontrolu, bit ce 5+6 pa se nadam dobrome...
    Uglavnom kak se dani odmicu i dolazi ono doba kad sam imala spontane, sve sam nervoznija i sve ms vise strah 🙄🙄

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

24. Ožujak 2021. 19:40

Lucky7ŽMN❤️🍀

Znaci za prvi april piske Joja, Hope, Bella, ja (ako mi se O potvrdi 100%) 🥳🥳🥳
    Anchy juj nadam se da hoce 🤭🤭 a da ne govorim o onim silnim kinezima koje imam 🙈

A zar nije rano na 1.4 ipak ha? Jel pazi ja imam transfer na 5dpo sto znaci da bi na 1.4 bila 8dpo i to je rano za test. Znam zbog prjasnjeg transfera. Tek sam dobila sjenicu na 10dpo. Ja cu u subotu ujutro. Ili petak navecer 😂

Loza 💙😇
    24. Ožujak 2021. 19:45

anaid

t.loza

Jebemu, nek konacno sve prode pa da mozete krenut u akciju, ovo stagniranje je koma..
    A javila sam se na jesenske ali vidim i tuzne objave pa me bedira to.. tu smo veselija ekipa 😍
    Idem u petak na kontrolu, bit ce 5+6 pa se nadam dobrome…
    Uglavnom kak se dani odmicu i dolazi ono doba kad sam imala spontane, sve sam nervoznija i sve ms vise strah 🙄🙄

nema više loših ishoda! s ovom bebicom će biti sve u redu što ćeš vidjeti i u petak :) baš se radujem tvom prvom pregledu, jedva čekam da javiš kako je bilo ♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

24. Ožujak 2021. 19:48

Ja obavila gradansku duznost za ovaj ciklus! Pik je definitivno bio tokom noci,e sad ona bol i mucnina oko pola 6 su mozzzzda bili znak O ali ne bi se jos dala kladit,pricekat cemo par dana sto ce rec FF..evo i slikicaaaa

Sretna sam jer ciklus nece nadam se preko 30 dana 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 

24. Ožujak 2021. 20:11

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hope je je mos mislit,vidim te sutra kako nam ljepis 7 trakica koje si popisala 😂😂😂

Nije nemoguc scenarij,al mogu pokusat neeee? 😂😂😂

24. Ožujak 2021. 20:12

anaid

t.loza

Idem u petak na kontrolu, bit ce 5+6 pa se nadam dobrome…

Is is strah i nervoza. To je bilo prije i to cemo zaboraviti. Sada idemo dalje ❤❤❤❤

Tommyfame
    24. Ožujak 2021. 20:21

Hopeforyou

Ja obavila gradansku duznost za ovaj ciklus! Pik je definitivno bio tokom noci,e sad ona bol i mucnina oko pola 6 su mozzzzda bili znak O ali ne bi se jos dala kladit,pricekat cemo par dana sto ce rec FF..evo i slikicaaaa

Sretna sam jer ciklus nece nadam se preko 30 dana 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Hahahahha ja neznam jesam ja mutava al ja tu ne vidim pik sestro 🤷‍♀️🤣🤣 

Tvoj ciklus i dalje mi je zanimljiv hahaha skicam te 😘😘

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

24. Ožujak 2021. 20:23

Lucky7ŽMN❤️🍀

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

Znaci za prvi april piske Joja, Hope, Bella, ja (ako mi se O potvrdi 100%) 🥳🥳🥳
    Anchy juj nadam se da hoce 🤭🤭 a da ne govorim o onim silnim kinezima koje imam 🙈

A zar nije rano na 1.4 ipak ha? Jel pazi ja imam transfer na 5dpo sto znaci da bi na 1.4 bila 8dpo i to je rano za test. Znam zbog prjasnjeg transfera. Tek sam dobila sjenicu na 10dpo. Ja cu u subotu ujutro. Ili petak navecer 😂

Mi cemo i 1. i 2. i 3. sve do menge ili nemenge 😂

Ajd onda cu i ja 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.