Eto me.
Joja i ja sam na kapsulama crvene mace i isto ne osipali prištevi po bradi i vratu 🤔
A evo i trakice od prije 20 min. Mislim da je pik ipak danas, kasnije pišam još jednu.
https://ibb.co/t3VkbCS
Znači hopsamo u danas i sutra obavezno. 😁
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Malala ciklu od 1dc... 🍍 od 1dpo do 5dpo (pogotovo je bitan kad je IVF u pitanju al ne znam kako se jede u tom slucaju) zapravo bitna je srz ananasa koja je poprilicno tvrda pa meni najbolje pase u smoothieu .. ovako to izgleda kod mene
Sok od cikle, ananas, banana, jabuka, lanene sjemenke i koja kap propolisa
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Eto me.
Joja i ja sam na kapsulama crvene mace i isto ne osipali prištevi po bradi i vratu 🤔
A evo i trakice od prije 20 min. Mislim da je pik ipak danas, kasnije pišam još jednu.
Bas cu im poslat poruku pa ti javim sta su mi rekli.... Mozda je to dobar znak pa nam se smiri s vremenom. Sto se tice trakice🧐 TOP!!!! ili ce uskoro pik ili je bio preko noci.... Pisni popodne pa cemo vidjet. Odnos vcrs i sutra navecer i nema da fulate hehehe....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Eto me.
Bas cu im poslat poruku pa ti javim sta su mi rekli…. Mozda je to dobar znak pa nam se smiri s vremenom. Sto se tice trakice🧐 TOP!!!! ili ce uskoro pik ili je bio preko noci…. Pisni popodne pa cemo vidjet. Odnos vcrs i sutra navecer i nema da fulate hehehe….
Baš me zanima šta će reći, nadam se da će se smiriti. Pretrpit ćemo i to, ako će nam pomoći. 😊
Ma ima da se blizanci uhvate kad ja muža danas dohvatim. 😂😂 Crvena maca mi daje previše energije 🤭🤭🤣
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Eto me.
Bas cu im poslat poruku pa ti javim sta su mi rekli…. Mozda je to dobar znak pa nam se smiri s vremenom. Sto se tice trakice🧐 TOP!!!! ili ce uskoro pik ili je bio preko noci…. Pisni popodne pa cemo vidjet. Odnos vcrs i sutra navecer i nema da fulate hehehe….
Baš me zanima šta će reći, nadam se da će se smiriti. Pretrpit ćemo i to, ako će nam pomoći. 😊
Ma ima da se blizanci uhvate kad ja muža danas dohvatim. 😂😂 Crvena maca mi daje previše energije 🤭🤭🤣
Jel tak da daju energiju ahahaha ja sam sva neka "leteća"
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Malala ciklu od 1dc… 🍍 od 1dpo do 5dpo (pogotovo je bitan kad je IVF u pitanju al ne znam kako se jede u tom slucaju) zapravo bitna je srz ananasa koja je poprilicno tvrda pa meni najbolje pase u smoothieu .. ovako to izgleda kod mene
Sok od cikle, ananas, banana, jabuka, lanene sjemenke i koja kap propolisa
U pon kupujem sok od cikle u dmu. Kasnim, ali dobro. Sad čitam na rodama, žena je napisala da ne uzima klomifen s vrkutom?? Ja pijem tinkturu od vrkute. Da prestanem ili?? Zna koja što o tome?
Imas sok od cikle u konzumu i svakoj malo vecoj trgovini . Posalji muza da ti kupi :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja pa da, baš se osjećam onak, ekstra. 😄😄
Lucky obavezno ide kasnije još jedna da utvrdimo gradivo. 😊
Što se tiče cikle, ja to pijem sa zatvorenim nosom i 1 dcl na eks i to zalijem jako slatkim sokom i tek onda predahnem😄😄😄 jer drugačije nejde 😂
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Mašo gdje je testić? 🥰
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Kad pijete ciklu? cijeli ciklus ili...
DorisS mislim da cu tako ju i ja piti, jednom sam probala i nije fino 🙃
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Eto me.
Bit ce pik dns navecer ili sutra,sad krenut keksanje i piskenje trakica koda ne postoji sutra😁
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji