Kaća hvala ti za savjet. Morat cu napravit nekakav piling al bez aloe vere (alergija) Inace nemam problema s kozom. Zato su mi i cudni ovi pristici…
Joja ja sam isto ovaj mjesec užasno poprištavila, ne znam dal je od ovog glupog nošenja maske ili kaj... a s druge strane si mislim da je možda do hormona, jer evo 35dc i ništa od O... Tak da ću njih ići provjeriti. Nije da imam savršen ten, bude tu i tam koji jači prištić ali više u pms-u tak da mi je ovo, usred ničega baš jako čudno.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Bok curkice ❤️
Evo da javim da sam pocela smedarit 🙂 tako da za dan dva dolazi vjestica 😕 mater joj hahaha 😂 a dobro je idemo dalje sta je tu je :P sljedeci mjesec se iskljucujem s foruma malo i necu piskit trakice, sredit stitnjacu i stvari i hopsat kako nam dode 👌😍
Hjoj Mašo baš mi je žao, bila sam nekako uvjerena da si nam ti s plusom... Ali glavu gore, malo odmorit od foruma, opušteno, riješi sve što trebaš i onda u nove pobjede
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Mašo baš mi je žao, svi se malo zaneseno onda nas realnost skuca. Uzmi malo sebi vremena a onda nam se vrati. Svi smo prošli kroz to nadalje. Mi te čekamo kad odlučiš da je vrijeme da nam se vratiš. ❤️
Joja možeš i samo med i palentu. Med je čudotvoran za kožu, palenta služi kao mehanički odrstranjivač mrtve kože. Samo neka bude na mokro lice da ti se razradi med prilikom utrljavanja. Pa kad sam vidila da maca čisti lice od akni odma sam skužila zašto vam izbacuje. Kažem ti ništa čudno, to sada mora izaći vani, da se koža očisti.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Mašo zao mi je. Uzmi si vremena koliko treba. Doci ce sve na svoje 🌹
Kaća poslala sam im poruku na fejs. Do sad su mi odgovarali na sve sto me zanimalo. Mozda moram smanjit dozu. Ili samo pretrpit dok se ne sredi samo od sebe... Uglavnom, javim....
Ja planiram od sljedeceg ciklusa uvest one kapi koje Lucky i cure piju al to cu istrazivat tamo od 12dpo do menge ako test bude negativan hehehe.. to mi je zabava u tim dosadnim danima iscekivanja vjestice....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hvala vam cure na svoj mogucoj podrsci bas ste divne 😍 i dalje cu vas ja skicnut svako malo 😉 ali mislin da cemo bookirat negdje neki izlet i malo se nekim drugim stvarima pozabavit jer ovo je doslo sve malo too much 👌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ajde vec kad smo zakljucile da nas je pola ekonomistice i lavice.... da vidim, koja slavi rockas na isti dan ko i ja ? Ruke u zrak za 12.8 ? 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lucky jel ti stigla posiljka s iherba? Koliko dugo si cekala?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hvala vam cure na svoj mogucoj podrsci bas ste divne 😍 i dalje cu vas ja skicnut svako malo 😉 ali mislin da cemo bookirat negdje neki izlet i malo se nekim drugim stvarima pozabavit jer ovo je doslo sve malo too much 👌
Nadam se da ces nam se sto prije vratit 💙
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
A jeste se raspisaleeee!
Doris betoniraj to!
Maso zao mi je znog smedarenja,ali mozda je to samo ostatak implantacijskog? Ako si imala one crtice na testicima,mozda ipak ima nesto? A i ako nije to,sredi sto imas,malo ocisti glavu i taman tamo pred ljeto opet krenuti,ako se u meduvremenu sto dogodi bar nam dodi javiti ovdje 🤗☺️🤞🏻
Curke na moru,zavidim vam! Ja vec 2 tjedna svim silama zelim na more,ali sreduje se kucica do kraja pa cemo nakon toga. Sinoc sam farbala zidove,danas sam kupovala sudoper,svjetlo jos za kupaonu i tako. Glava me rastura cijeli dan evo ne znam sto bi rekla za to. Sto se tice vaseg malog kluba,lavica jesam,ali ekonomistica nisam po struci iako radim sad posao s porezima,a to spada u tu skupinu pa eto onda 😂
Anaid 12.8.? Moj djed s tatine strane je taj datum,a majka 16.8 😂
Lucky znaci 7.8? Vidim ja kod koga cemo se pokusavat napit s vodom ovo ljeto jer alkohol necemo smjeti 😂
Evo ja sam 27.7 pa ako ima koja i oko tog datuma neka digne rukice 🙋🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji