Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Laraaa
    26. Veljača 2021. 20:54

Lucky🍀

Laraaa

https://ibb.co/WWztWRw

Večer cure, što mislite o mojoj današnjoj trakici, prvi mi je mjesec da pratim. aplik mi je oznacila 0.55

Hvalaaa

Meni izgleda kao da bi kroz dan, dva mogao pik 😁 koji si dc?

16dc.. ali dugi su mi.. 33 do 35 dana..  imate neki savjet kad da pokrijemo? 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Laraaa
    26. Veljača 2021. 21:13

Lucky🍀

Laraaa na tvom mjestu ja bi pokrila veceras, ako sutra bude pik sutra ponovo, ako ne bude pik sutra pauzirajte pa onda prekosutra opet 😉 ili ako ste jucer vec ubacili vojsku pauzirajte danas

Mislila sam danas.. a dobro. sutra cu vidit kako bude:) hvala na savjetu 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Joja 🙏
    26. Veljača 2021. 22:26

Laraaa

Večer cure, što mislite o mojoj današnjoj trakici, prvi mi je mjesec da pratim. aplik mi je oznacila 0.55

Hvalaaa

Meni izgleda ko da ce pik kroz par sati. Hehehe pisni ti ujutro pa ces vidjet... Svakom tamne drugom brzinom hehe

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Laraaa
    26. Veljača 2021. 22:41

Joja💙

Laraaa

Hvalaaa

Meni izgleda ko da ce pik kroz par sati. Hehehe pisni ti ujutro pa ces vidjet… Svakom tamne drugom brzinom hehe

Hoću.. ujutro cu odma.. pa da vidim na cemu sam.. ;) 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

26. Veljača 2021. 23:05

Ma tko kaze da sam 10dpo ja? Hahahaha niste normalneeee😂😂😂 prvi put je aplikacija pokazala 9DC da je bila O ako se sjecate jel? I okej,tu je fakat bio skok na grafu za pola stupnja,a imala sam i tu noc prije jako tamnu trakicu za O pa ne znam sto bi rekla i kako sam nastavila dalje imala sam pik na 15DC,ja bi rekla 16DC da je bila O iliti negdje izmedu u noci to je izmedu 22/23.. tako da...10DPO smo samo ako slijedimo graf i njegovu prvu teoriju na skoku pola stupnja da sam 10DPO..u svakom slucaju trebam najkasnije 10.3. Dobit,vidjet cemo u srijedu sto kaze glava hoce li boliti kako inace boli,a i u pon vadim progesteron 😂 sto se tice simptoma,nula bodova 😄 imam neki izrazenu venu sad sam primijetila kad sam se tusirala,al opet to je znalo biti kad su bile i biokemijske tako daaa,to mi nije neki mjerodavni simptom. Grlo me malo pocelo bolit i uho,al to pripisujem antibiotiku koji izbija sve lose van,ali sam primijetila neki zuckasto bijeli iscjedak onako,ljepljiv je,e sad..sto je to tko ce znati,aliii da to bi bilo to 😄 nista neuobicajeno,cudno ili novo 😂

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    26. Veljača 2021. 23:54

Curke, ja otisla kolegici u pola 7 na kavu i gin tonik i mi se napile do sad 🥴🙉🙉moram reći da mi je bas godilo malo opuštanja. Prije pola sata stigla kući i odmah zaskočila muža 🤦‍♀️🤣🙈😂 bitno je da smo pustili vojnike u napad😉
    Znam da sam trebala pišnut još jednu trakicu danas ali eto, jednostavno ne mogu, odradit ću to odmah ujutro... Ako je kojim slučajem bio pik danas navečer, pokriven je 😊
    A sad odo u krpe, javim se čim dođem sebi.😊❤️
    Laku noć. 😊

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    27. Veljača 2021. 06:44

Hope bome izgleda da ti je stvarno ovulacija bila neki dan.
    Lucky nek si se i ti docepala dragog napokon hehe.. jedva cekam da ponovis bris pa da vidimo jesi se rijesila muke. 
    ____
    Meni tempica napokon otisla u visine.... Nadam se da ce tamo i ostat heheh 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    27. Veljača 2021. 07:14

Jutro 😊
    Jooj zavidim vam na keksanju. Ja jedva cekam da se oprasimo hehhehe 🐝
    Jucer smo malo vise radili oko kuce a danas je malo vise odmora i uzivanja. Bas mi je trebalo ovo, mrdnuti se iz zga raditi nesto fizicki i ne misliti ni na M ni na O. Bas mi je zen u glavi 🌱🌿⚘🍃🍀

• anaid
    27. Veljača 2021. 07:29

Hope bome neznam si kaj misliti za tvoj graf, ajmo se mi drzat tu oko pika i di je bilo sluzi, logicnije da je bila tu ovulacija :)
    Doris nek si ti njega rjesila, sad si sigurna da je sacekusa spremna 🤗🤗
    Mi budni od pola 7, jucer je bil umoran ko pas, ali ujutro su se obadva momka probudila pa smo iskoristli opustajuce subotnje jutro :) tempica mi pala, sluz se konacno pokazala i sad akcija jos naredna 2,3 dana 😎😎😎  kak zgleda bit ce jutarnji keksici da ne poremetim tempo 🤣🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kaća
    27. Veljača 2021. 09:00

Dobro jutro, ništa od crtića jutros sunce zove na kavu 

Anchy uvijek dobro dođe distrakcija u takvim danima isčekivanja, samo ti napuni baterije 🥳
    Lucky e neka si napokon 🤟🤟
    Joja držimo 🤞🤞 da temp takva i ostane

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.