Pokloncic pa inace sam super... Bas osjetim ekstra vise energije od ove crvene mace.... Doduse izbili su mi pristici po bradi i iznad usnica 🤔 ne znam da li mi je to povezano s njom ili koji vrag. Ne svidja mi se bas ahahah. To si bome dooobro naoruzana testicima ovaj ciklus.... 😁Trebaju i meni stici frerovi i jedva cekam hehehe.... 😋Kako se ti osjecas?
Zoe super ti je avatar 💞 i ja bi to ulje nocurka vidis vidis koji je sastav
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pa evo kupila sam u ljekarni od NW ulje noćurka forte,počela sam 1dc i sad u ponedjeljak mi je gin rekla da pijem cijeli ciklus. To je nešto tipa omega 3,sto mi je između ostalog s gynositolom i d3 preporučila za boostanje plodnosti.
I bas se osjeti jako da je totalno vlažno dolje ak me kuzite 🤭
11dc sam imala onako gro praktički dužinu pola dlana rastezljivu sluz al mi se tad nije seksalo pa smo propustili taj dan tak da ak sad nije upalilo idući ciklus ćemo 7,9,11 i onda ovisno o piku svaki dan. To je neki moj plan,al sam užasno nestrpljiva da mogu popisat frer,vise nek ova zadnja dva ciklusa,najrađe bi sad 🙊🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pa evo kupila sam u ljekarni od NW ulje noćurka forte,počela sam 1dc i sad u ponedjeljak mi je gin rekla da pijem cijeli ciklus. To je nešto tipa omega 3,sto mi je između ostalog s gynositolom i d3 preporučila za boostanje plodnosti.
I bas se osjeti jako da je totalno vlažno dolje ak me kuzite 🤭
11dc sam imala onako gro praktički dužinu pola dlana rastezljivu sluz al mi se tad nije seksalo pa smo propustili taj dan tak da ak sad nije upalilo idući ciklus ćemo 7,9,11 i onda ovisno o piku svaki dan. To je neki moj plan,al sam užasno nestrpljiva da mogu popisat frer,vise nek ova zadnja dva ciklusa,najrađe bi sad 🙊🤣
Mozda i bolje da niste 11dc hopsali... Ovako su imali vremena sazrijet kak treba... Odlicno ste pokrili ovaj ciklus, nemas brige po tom pitanju.... Mi smo planirali svaki dan ovaj ciklus al nismo uspjeli... Ne svidja mi se takva taktika, previse forsiranja.... Mislim da je svaki drugi dan sasvim ok... Planiram sljedeci ciklus tako probat
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Prije par mjeseci išao dragi par dana zaredom preko granice nešto raditi. Treći dan ga zaustave za pretres jer kao šta se uzjebao svaki dan granicu prelaziti. Uzeo moje auto taj dan, a u njemu 7 praznih kutija cigara bez markice (auto mi služi kao otpad jer svaki dan napravim min 50 km)
Kad me nije ubio, sjetio mi se šire i uže rodbine hahahhaha
Sreća nisu ga puno zezali jer su bile prazne kutije 😂😂
😂😂
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
https://ibb.co/k4jFqyf
Evo mojih trakica, gornja od jucer oko 17.00, a ispod je sad prije 20 minuta… definitivno je budenje 😁
Lijepo budenje 3,2,1 akcija reakcija
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Curke di nabavljate ferove?
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Na FER nisam isla, ekonomist sam, ali FRER obicno nadem na amazonu 😂😂😂😁
Ahahahahaha
Ja narucila s Plusiliminus stranice 🥳
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jedem ferrero roche pa mi se on mota po glavi😆
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Ahahahahaha
Ja narucila s Plusiliminus stranice 🥳
Moze link tocno za njega?
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Joja ❤️
Pokloncic bas sam ga sad googlala, ja sam mislila da je to bas ulje, a vidim da je u kapsulama. To mi se svidja i iduci ciklus kad se muzic vrati cu ga ubacit definitivno🥰 bas da probam🤗
Anaid ovo je za zelene trakice super, za čas će pik💪🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji