Jutro kraljice 😁
Ja i moje muke po spavanju 🙄🤦🏻♀️ naravno isti ritam kao i zadnjih par noci, samo sto nakon sto sam se oko pola 5 probudila vise nisam mogla zaspat, reko mjerit temp ili ne 🤔 nista izmjerim oko 5 bila 36.8, pa sam jos bila na miru do maloprije i mjerim ponovo 36.9 ma reko ajd to je to….valjda 😂
Aimeeee 🤗🤗🤗... Jedva čekam da piškiš 😄😄😄
Kod mene nema pomaka, nula bodova... Sve se mislim kako mi je ovulacija bila garant 2 dana od pika, kad me bolilo i da sam sve isfalivala 🤣🤣🤦🏻♀️... Nema veze, naručit će se nove trakice i testovi... Evo i snjeg od jutros 🤣🤣 sad ne znam više jel 13 dpo, ili 11 dpo...al sve isto, vidilo bi se da triba 🤣
https://ibb.co/fYPvj43
Jutro cure! 🌸
Lucky nadam se tvome plusu!bas bi to bilo prekrasno i jedva cekam da krenes piskiti 😉🤞
Tonkica ja kao neku sjenicu vidim 🤔
Ajmo cure tko ce nam jos baciti plus ovaj mjesec🤞🍀
Bas me zanima koja ce prva 😉
Tonkica eto ja ne znam sta bi rekla na trakicu, na prvu ovako ne vidim nista, ako se bas bas zabuljim kao da vidim sjenicu laganu… 🥴
Moje lh su sve iste
Ma trakica je moja slaba...iako ovo je prva na koju uživo vidim sjenu... Na slici sr be kuži... Al inače ice one step trakice bacaju sjene redovito 🤣🤣 daj tvoje lh su odlične. Doduše ne znam kakve su inače tebi pred M... Jer ako se vido razlika no inače to je predobar znak! 🤞🤞
Jutrooooo
Petak! 🤩
Martina majko mila, cisti pozitivan test
Ja stvarno ne znam sta je tim testovima 😵
Anchy_23 sretno sa letrozolom 🥳🥳🥳
Vitamin d imam neki u spreju
Joja sretno s nalazima 🥳 bravo!
Tanja hmmmm dobra lh, nadam se da tamni zbog mrvice a ne menge 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pokloncic13 normalno je da lh varira dok nema jos skoka lh hormona 👍🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tonkica eto ja ne znam sta bi rekla na trakicu, na prvu ovako ne vidim nista, ako se bas bas zabuljim kao da vidim sjenicu laganu… 🥴
Moje lh su sve iste
Ma trakica je moja slaba…iako ovo je prva na koju uživo vidim sjenu… Na slici sr be kuži… Al inače ice one step trakice bacaju sjene redovito 🤣🤣 daj tvoje lh su odlične. Doduše ne znam kakve su inače tebi pred M… Jer ako se vido razlika no inače to je predobar znak! 🤞🤞
Ma ako se nesto ugnjezdilo mislim da bi se vec trebala pojacati trakica, tako da sumnjam da ista ima, od simptoma za sad su ostale vece i bolne cicke i to je sve 🤷🏻♀️
Ne Slazem se
Meni je lh trakica potamnila tek 12dpo
Ja svakako još sutra piškim i s tim zaključujem ovaj ciklus i pićim dalje 💪💪
Lucky dobro kaze Sanjarka ima vremena jos da Lh potamni. Ja se onako bas jako nadam i zelim da bude + kod tebe. Tvoja prirodna O i sve je tako neocekivano ispalo. Mora biti + !!!🤞
Lucky Evo ti ih moje lh trakice u dobitnom ciklusu naci do 11DPO su bile sve svijetle i onda samo odjednom tamnije... nista to neznaci ...
https://ibb.co/fYQCXgM
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure moje ❤️ ma sutra se piski hcg kako god okrenes hihihi 😁
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Cure moje ❤️ ma sutra se piski hcg kako god okrenes hihihi 😁
🥳🥳🥳🥳🥳🥳