Dobro jutro dame. Ugodan dan vam zelim. Ja nisam fenomen i danas je hcg bez nekih ludorija. Lh isto. Nastavljamo dalje. No htjela sam nes rec. Ja sam vam naime jucer imala spoting. Kad sam ono radila trakicu bio mi smedkasti iscjedak onak pomjesan sa sluzi. A to mi se znalo vec desiti. Pa smo ipak odakcijali jer se ono desava kod Ovulacije. Danas evo nema nista. Tako da mislim da smo pokrili ovaj put sve sta je trebalo. I mislim da je O bila jucer. Sto bi znacilo 48 sati od pika. Takoder sam imala sinoc probadanja koja sad nemam trenutno. I bila sam napuhnuta. Danas jos nisam. Eto ako kome pomogne. E da i tempica je danas 36.6 sto mi je do sada ukazivalo da se desila O jer prije O mi bude ispod 36.6.
Lucky da, meni se cini da je danas ista. Ali ali ima zu vremena da krene tamniti.
Jutro kraljice 😁
Ja i moje muke po spavanju 🙄🤦🏻♀️ naravno isti ritam kao i zadnjih par noci, samo sto nakon sto sam se oko pola 5 probudila vise nisam mogla zaspat, reko mjerit temp ili ne 🤔 nista izmjerim oko 5 bila 36.8, pa sam jos bila na miru do maloprije i mjerim ponovo 36.9 ma reko ajd to je to….valjda 😂
Aimeeee 🤗🤗🤗… Jedva čekam da piškiš 😄😄😄
Kod mene nema pomaka, nula bodova… Sve se mislim kako mi je ovulacija bila garant 2 dana od pika, kad me bolilo i da sam sve isfalivala 🤣🤣🤦🏻♀️… Nema veze, naručit će se nove trakice i testovi… Evo i snjeg od jutros 🤣🤣 sad ne znam više jel 13 dpo, ili 11 dpo…al sve isto, vidilo bi se da triba 🤣
https://ibb.co/fYPvj43
Jos koji dan pa cea vidit. Al svakako drzimo 🤞i jos se nadam da ipak bude nesto 🤞
Martina sad moze pocet odbrojavanje, nije sad bio pravi plus ali bit ce za 14 dana ;)
Evo je moja lh trakica 4DPO 😂😂😂😂
https://ibb.co/F0tjGs5
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro kraljice 😁
Ja i moje muke po spavanju 🙄🤦🏻♀️ naravno isti ritam kao i zadnjih par noci, samo sto nakon sto sam se oko pola 5 probudila vise nisam mogla zaspat, reko mjerit temp ili ne 🤔 nista izmjerim oko 5 bila 36.8, pa sam jos bila na miru do maloprije i mjerim ponovo 36.9 ma reko ajd to je to….valjda 😂
Jooooj meni ovo bas fino mirišii.... 🤗🤗🤗
To su sve moji "simptomi" bili prva 3 mj...uzasno sam bila nenaspavana od tih silnih snova i polusnova i misli...hjoooj daj Bože da je to to 🙏🏻🙏🏻
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Lucky zeno ma ti si trudna , ako ti nisi trudna ja u simptome vise ne vjerujem 😂 si piskila lh danas?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lucky pisnit ces sutra taj plus tako mi svega 👆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Booook cure,
jučer sam letila svukud pa me baš nije bilo.
Meni je sutra dan D, međutim odustala sam od piškanja jer sam kuma na svadbi i pere me adrenalin tako da to može biti jednostavno objašnjenje, ako sutra vještica ne dođe.
Od simptoma:
- glavobolja (treći dan, ali i južina je)
- jučer mučnina većinu dana
- cice pune i kao baloni
- grč tu i tamo (dosta jak, ali ne pridajem pozornost)
- pospana većinu dana (isto južina )
- neki kiseli okus u ustima
Lucky ovo sve zvuči jako jako dobro! :)
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Booook cure,
jučer sam letila svukud pa me baš nije bilo.
Meni je sutra dan D, međutim odustala sam od piškanja jer sam kuma na svadbi i pere me adrenalin tako da to može biti jednostavno objašnjenje, ako sutra vještica ne dođe.
Od simptoma:
- glavobolja (treći dan, ali i južina je)
- jučer mučnina većinu dana
- cice pune i kao baloni
- grč tu i tamo (dosta jak, ali ne pridajem pozornost)
- pospana većinu dana (isto južina)
- neki kiseli okus u ustimaLucky ovo sve zvuči jako jako dobro! :)
Moras piskit da vidis jel smijes piti 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja sam od simptoma odustala. U prvoj T nisam imala niti jedan simptom do grceva a tad sam bila vec ohoho trudna.
Sada prosli ciklus, od osjetljivih cica, nadutosti cak mi je i jedno jutro kava lose sjela (a nikad nemam averziju prema kavi), do snova (sjetite se da sam pisala da umjesto bebe drzim strudlu od jabuka u rukama )
I jos hrpa dr simptomcica koje nisam ni pisala ovdje... a na kraju minus da ne moze biti veci.
Ja mislim da je kod mene NEMAM SIMPTOMA najbolji SIMPTOM!
Sortiraj odgovore
Najstariji