Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2021. 00:43

Sayuri lude amerikanke su male bebe za tebe i tvoje testove,
    a nije nam ni Pokloncic daleko, jedva cekam ujutro😂🤞🏻

12. Siječanj 2021. 00:44

Anchy sretan rockas buducem tati😘🍀

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Siječanj 2021. 06:51

Jutro cueeee!
    Cekamo slicice testica 😁😁😁
    Kod mene je veselo rockaaas od dragog 🥳🥳 steta sto nemam jedan pozitivan test kao poklon...ali mozda bude zakasnjeli dar 🍀🤞
    ---
    Kod mene nista novo...cekam cet da pisnem lh ali kao sto sam vec pisala nisam preoptimisticna..ni ova moja temperatura ne mirisi na nesto dobro 😅

WonderWoman
    12. Siječanj 2021. 07:25

Lucky🍀

Jutro djevojcice moje 😘
    Ajde Sayuri dok dodem do posla test da sam ovdje vidjela ☝🏻😂
    Wonderwoman di si ti? Javljaj vijesti!
    Jel jos koja kandidatkinja popustila pod pritiskom forunskih prija i zeli piskit danas 😂😂😂 ajde i ja cu s vama cisto za podrsku 😂😂😂😂

Dobro jutro. Tu sam, pratim vas svakodnevno. Nažalost... Nista ovaj mjesec 🩸😔
    Idemo daljeeee!!💪

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

SAYURI
    12. Siječanj 2021. 07:38

Ultra bijela ko snijeegg🤣 Ipak je ono sve sa trakica bilo evaporacijsko, iako je proslo manje od 10 min😔 Nema veze, ima jos fore da se pojavi prava 🤗

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Siječanj 2021. 07:41

zoe_r

Anchy sretan rockas buducem tati😘🍀

E hvala hvala. Nadam se da je tako! Dala bi sve na svijetu da mu mogu priopciti ponovo tu vijest da ce biti tata!

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Siječanj 2021. 07:42

SAYURI

Ultra bijela ko snijeegg🤣 Ipak je ono sve sa trakica bilo evaporacijsko, iako je proslo manje od 10 min😔 Nema veze, ima jos fore da se pojavi prava 🤗

E jebiga sad... kako su te tako zeznule trakice...Zato se ja bojim tako rano piskiti isto imam te kineze cudne...

SAYURI
    12. Siječanj 2021. 07:51

🌈

SAYURI

E jebiga sad… kako su te tako zeznule trakice…Zato se ja bojim tako rano piskiti isto imam te kineze cudne…

Ma nema veze, ne bedira to mene, sinocnja je bila obecavajuca bas, onako bas se brzo pojavila...🤔 Ima jos fore da se ipak pojavi😝 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Siječanj 2021. 07:59

SAYURI

🌈

SAYURI

E jebiga sad… kako su te tako zeznule trakice…Zato se ja bojim tako rano piskiti isto imam te kineze cudne…

Ma nema veze, ne bedira to mene, sinocnja je bila obecavajuca bas, onako bas se brzo pojavila…🤔 Ima jos fore da se ipak pojavi😝

I nema te sta bedirati, piff ima jos vremena da bude plus! ne predajemo se mi tako lako

12. Siječanj 2021. 08:02

Sayuri istina, stvarno je rano i ima vremena itekako da se pojavi.😄
    ___
    Anchy ja se nadam da hoces🤞🏻 Ipak su ti bile 2 jajne stanice i morala se bar jedna oploditi🥰💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.