Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    11. Siječanj 2021. 18:55

https://ibb.co/kDDMgYH

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 18:56

🦋Anitram1982🦋

Evo moje trakice. Ne volim bas ove plave, narucila sam druge pa piskim ove dok ne dodu one. 13DC. Ne pitajte kad su inace O. Moj najkraci ciklus je bio 24 dana a najdulji 62 tak da. Dok sam pod ljekovima je ok ciklus al dok nisam uzme to maha. Tako da..trenutno nisam na ljekovima pa bumo vidli….

Ah te plave 😒🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 18:56

ana0310

Pokloncic13

Sad sam upravo muzu objavila strateški plan za keksanje. Pita me kad moraš dobit,rekoh za 3,4 dana (po meni je tak) temp je u žešćem padu,osjećam PMS,trakice su komatozne,da je bar mrvicak rozija kao kod Sayuri,još bi se i ponadala,ovak..fakat ne.
    Kad si Anapisnula prvi hcg u dobitnom ciklusu da je bila tuga,utjesi me 🙊

Ja ti nisam pratila ovulaciju dobitni ciklus, al na cca 10 dpo (po meni, gledajuci kakvi su mi inace ciklusi bili) se jedva vidla,https://ibb.co/8BjwMCr
    Joja nadam se i ja da smo ti donijele srecu 😊

Ovo nije jedva. Ovo je divna crta 10dpo 🤩

Pokloncic13
    11. Siječanj 2021. 18:57

Ima Sanjarka ali meni uživo izgleda kao ona na čijem mjestu mora biti roza 🤣
    A i cb mi je na jutarnji urin bio zmrdan tak,a on detektira valjda ranije 6 dana 🤷‍♀️🥴
    Jedino mi je ta tempica današnja enigma jer sam prelose spavala i bila sam budna bez mrdanja pol sata prije normalnog mjerenja pa sam mjerila 15 do 8 😳

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 18:58

Pokloncic13

Ima Sanjarka ali meni uživo izgleda kao ona na čijem mjestu mora biti roza 🤣
    A i cb mi je na jutarnji urin bio zmrdan tak,a on detektira valjda ranije 6 dana 🤷‍♀️🥴
    Jedino mi je ta tempica današnja enigma jer sam prelose spavala i bila sam budna bez mrdanja pol sata prije normalnog mjerenja pa sam mjerila 15 do 8 😳

Ma dobro jedna temp gore dole 
    Budes sutra vidila jel se digla opet 
    Pa ne znam eto, al vidi se. Cak i golim okom

ana0310

Sanjarka88 🐰

ana0310

Pokloncic13

Sad sam upravo muzu objavila strateški plan za keksanje. Pita me kad moraš dobit,rekoh za 3,4 dana (po meni je tak) temp je u žešćem padu,osjećam PMS,trakice su komatozne,da je bar mrvicak rozija kao kod Sayuri,još bi se i ponadala,ovak..fakat ne.
    Kad si Anapisnula prvi hcg u dobitnom ciklusu da je bila tuga,utjesi me 🙊

Ja ti nisam pratila ovulaciju dobitni ciklus, al na cca 10 dpo (po meni, gledajuci kakvi su mi inace ciklusi bili) se jedva vidla,https://ibb.co/8BjwMCr
    Joja nadam se i ja da smo ti donijele srecu 😊

Ovo nije jedva. Ovo je divna crta 10dpo 🤩

Ma to je s filterima bilo, uzivo se jedva vidlo 😅

2021. M 💗

Sanjarka88

Ocekujem ujutro novi, ova sjena se mora popratit 👆

11. Siječanj 2021. 18:59

Sayuri zbog tebe su svi poludili, malo fali da i mi krenemo piskit na 1,2,3 dpo🤣🤣🤣

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 18:59

Sanjarka88 🐰

Ocekujem ujutro novi, ova sjena se mora popratit 👆

Pokloncic13  jel 

Pokloncic13
    11. Siječanj 2021. 19:02

Živi bili pa vidjeli rekel bi zac Samardžić 😅 koliko sam testova potrošila ovih dana mogla sam opskrbiti bar 3 trudnjace koje pisaju random nakon kašnjenja 🤫😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.