Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    3sreca
    11. Siječanj 2021. 18:20

Sayuri, drzim fige 🤞🤞🤞🤞
    Izgleda dobro 🎉

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 18:20

Sara🌻

Sanjarka88 🐰

Sara🌻

Ja čekam Sanjarku!!! Stalno osvježavan, čekam taj plusić 😊🙃

Valjda Sayuri 😂

ne ne, tebe. Jos je rano, al ne znan oce li tebe puknit da napravis testic ranije. Tempica djeluje obecavajuce 💖

Hvala na optimizmu ❤️
    Pisnit cu prije čet. jedino ako i isključivo lh potamni 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    11. Siječanj 2021. 18:24

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Sanjarkasto se tice tvojih lh trakica, nemoj zaboravit da to piskamo iz dosade (nije provjerena metoda) i da ti sutra vec roza moze bit pik ;) jos je rano…. Ja nisam jos krenula s piskanjem al na rubu sam da sad jednu sredim 😎… plave standardno odlicne 🤣… Nadalje, vezano za dnevnu tempicu, izlezavam se cijeli dan i varira mi od 36.9 do 37.2 (ne znam utjece li neispavanost na tempicu) a bas ti javim kakva ce mi vcrs bit… Prati i ti pa javi (znam da je samo bazalna mjerodavna al eto, ja mjerim nonstop) 🤭
    Sayuri napokon se javila 😛!! Držim fige da tamni i dalje, meni je ovo obecavajuce…

Ajde pisni jednu 😁
    Imala sam pik proslu t pa mislim da bi trebala imat opet 😂

https://ibb.co/dg9DYHF evo moje ❄️ 
    Al stvarno je rano da bi mi se nesto i pokazalo hehe tak da mi to nis ne znaci... Sad vec kad sam pisnula, budem i sutra jednu ahahha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

ana0310
    11. Siječanj 2021. 18:26

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Sanjarkasto se tice tvojih lh trakica, nemoj zaboravit da to piskamo iz dosade (nije provjerena metoda) i da ti sutra vec roza moze bit pik ;) jos je rano…. Ja nisam jos krenula s piskanjem al na rubu sam da sad jednu sredim 😎… plave standardno odlicne 🤣… Nadalje, vezano za dnevnu tempicu, izlezavam se cijeli dan i varira mi od 36.9 do 37.2 (ne znam utjece li neispavanost na tempicu) a bas ti javim kakva ce mi vcrs bit… Prati i ti pa javi (znam da je samo bazalna mjerodavna al eto, ja mjerim nonstop) 🤭
    Sayuri napokon se javila 😛!! Držim fige da tamni i dalje, meni je ovo obecavajuce…

Ajde pisni jednu 😁

Al stvarno je rano da bi mi se nesto i pokazalo hehe tak da mi to nis ne znaci… Sad vec kad sam pisnula, budem i sutra jednu ahahha

Kraljice, ja vidim crtu. I na testu od Sayuri. 

2021. M 💗

11. Siječanj 2021. 18:27

Evo moje trakice. Ne volim bas ove plave, narucila sam druge pa piskim ove dok ne dodu one. 13DC. Ne pitajte kad su inace O. Moj najkraci ciklus je bio 24 dana a najdulji 62 tak da. Dok sam pod ljekovima je ok ciklus al dok nisam uzme to maha. Tako da..trenutno nisam na ljekovima pa bumo vidli....

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Siječanj 2021. 18:28

Ajme koje piskilice imamo u grupi 😍😍😍 odlicne ste curke! Jao ja jedva cekam da plusici krenu 😍😍😍

ana0310
    11. Siječanj 2021. 18:28

Joja https://ibb.co/RCLmbNp

2021. M 💗

ana0310
    11. Siječanj 2021. 18:29

Sayuri ovo nije laznjak, beta se dupla svaka 2 dana, tako da samo piski. 

2021. M 💗

SAYURI
    11. Siječanj 2021. 18:30

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Ajde pisni jednu 😁

Al stvarno je rano da bi mi se nesto i pokazalo hehe tak da mi to nis ne znaci… Sad vec kad sam pisnula, budem i sutra jednu ahahha

Joja, da si ti nama ziva i zdrava , ali zenoo ovdje se vidi linija lijepo....🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    11. Siječanj 2021. 18:31

ana0310

Sayuri ovo nije laznjak, beta se dupla svaka 2 dana, tako da samo piski.

Hvala vidjeti cemo, ja svakako pisam svaka 3h , ako je T necu je fuliti sigurno🤣 
    Joja, trudnice jedna.....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.