Sayuri ja ovo vidim itekako, drzim fige da tamni💪🏻🤞🏻🍀
__
I moj muž je dobio otkaz🤣🤣, ali početkom godine smo radi takvih stvari odgađali da krenemo radit na bebaču i baš šteta da jesmo. Sad smo rekli da nas ništa neće smesti, nikakav stres, ni potresi ni korona jer ja vjerujem da se na kraju sve posloži❤️
Ovakav pik je stari moj ne da brutalan nego topcina,ja to nisam nikad imala 🤣🎉
E sad kaj se tiče bazalne,ovu sam noć izrazito malo spavala,niti 4h za razliku od prethodnih,jel to može utjecati na smanjenje tempice ili bi se u tom slučaju povećala?
Jel ti Sanjarka piskis nakon O ujutro ili popodne,kaj je mjerodavnije?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Kod mene nista novoga, na go sam i uopce ne razmisljam o pozitivnom testu, bas sam nekako opustena skroz dobro mi je dosao ovaj go da se naspavam kako treba 😂
Simptomi 0, pripremamo se polako na odlazak mm na brod, cekamo poziv trebao je 15.1 ali je malo odgodjeno do 1.2 zbog korone ali kod njih se to nikad nezna zovu danas za sutra. Pripremam se psihicki na 6mj bez njega. Nije lako ali veselim se vec njegovom dolasku jer onda krecemo dalje na pretrage i humanu 🥳
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mar21ina,koja ti je onda najprikladnija,zelena ili ta roza? Neznam na koje da se i ja fokusiram idući ciklus jer imam i wondfo,i zelene Kineze i još par rozih komada.
Čisto sumnjam da će mi dotad doći ove kaj Sayuri koristi.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Sayuri sjena i dalje prisutna neka tamni 🤞
Mar21ina pik pik sad u akciju i hopsanjeee 🍀 btw i ja sam imala takve roza sa greskom crta nekakva tanka...ali ostale lijepo pokazuju pik tako da je to to!
Kiky svaka ti cast...treba izdrzati 6 mj bez dragoga. Meni je tjedan dana kao vjecnost...
Mar21ina,koja ti je onda najprikladnija,zelena ili ta roza? Neznam na koje da se i ja fokusiram idući ciklus jer imam i wondfo,i zelene Kineze i još par rozih komada.
Čisto sumnjam da će mi dotad doći ove kaj Sayuri koristi.
Iskreno roza mi nista ne valjaju, zelene su mi oke i ove bijele koje vise ni ne znam odakle su jer ima dosta vremena kako su mi stigle. Možda amazon mozda ali.
Vidi ovdje kako koja je npr meni reagirala. Ovih bijelih imam još dosta pa ću njih i koristiti za iduće mjesece, ako ovaj ne bude sretan 😁
https://ibb.co/c1MPxHc
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Ja čekam Sanjarku!!! Stalno osvježavan, čekam taj plusić 😊🙃
Valjda Sayuri 😂
ne ne, tebe. Jos je rano, al ne znan oce li tebe puknit da napravis testic ranije. Tempica djeluje obecavajuce 💖
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam sad bila brutalni idiot i išla sam iz dosade puste pisnut wondfo lh i hcg. Situacija je sljedeća 🤣🤣 lh izgleda kak bi trebala biti hcg u ovim dpo,a hcg izgleda kao snijeg noćas s eventualno vidljivom crticom koja i inače mora biti na mjestu kontrolne u defaultu.
Dakle,već mi se sad povraća od tempiranih odnosa na silu 🙊🤢
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Usput, Sayuri, vidi se jasno crta.🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Žao mi je zbog muževog otkaza😔
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam sad bila brutalni idiot i išla sam iz dosade puste pisnut wondfo lh i hcg. Situacija je sljedeća 🤣🤣 lh izgleda kak bi trebala biti hcg u ovim dpo,a hcg izgleda kao snijeg noćas s eventualno vidljivom crticom koja i inače mora biti na mjestu kontrolne u defaultu.
Dakle,već mi se sad povraća od tempiranih odnosa na silu 🙊🤢
Daj ti slike
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji