Curke što se događa, vidim u odbrojavanju da ste sve blizu potencijalnom plusiću :) Držim fige! Lucky 🤞🤞🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure! Meni je ovaj mj M došla nakon 37 dana. Dva potrošena testi i puno živaca je koštala. A da se uopće nisam zamarala njome i pratila i osluškivala tijelo, došla bi garant na vrijeme🥴
Imala sam 10ak dana blage menstrualne bolove. Nisam radila trakice, no imala sam ovulacijski iscjedak i po tome se ravnala i dosad bi uvijek tako i dobila. Ali eto, psiha čini čuda.😁
Kad mi je prvi test bio minus, nekako sam se smirila, no nije mi vrag dao mira i dva dana kasnije napravila drugi i opet minus. Eh tad sam definitivno odustala od pomisli da sad T i cekala opušteno M i dan kasnije je došla. Nekad sami sebe očito kočimo.
Zao mi je sto je vjestica dosla. Ali ides u novi ciklus, nova nada, hvatanje O i mozda u novoj godine stigne i plusic
Ma bit će! A i nadam se i kod svih vas.😊 Pogotovo vas koji imate tužnu priču iza sebe koje vidim u potpisu 😓❤️ Ja imam prekrasnog dječaka od 2,5 god i želimo seku ili bracu. Nebitno. Bitno je samo da je živo i zdravo. I da je trudnoća bez komplikacija! A to mnoge uzimaju zdravo za gotovo. Inače, za prvo nam je trebalo godina i godina da uspije. Ja sam imala visok prolaktin, ali je uspjelo iz jednog prirodnog ciklusa sa vrkutom.😊
Jel dugo pokusavate za drugu bebicu? Kakav ti je prolaktin sada? Pijes vrkutu? sry na sto pitanja
Da bas to, slazem se s tobom nek je zivo i zdravo ostalo apsolutno nije bitno.
Lucky, Sanjarka, sretno i piškite više!!!! 👍👍👍🙈🙈🙈😂😂😂😂😂
Mattan, kako si?
Sinoć je bila O. Pokrili sinoć i 2 dana prije. Više nećemo jer nam već treći dan za redom bude pod prisilom. U godinama smo već. 🙄🙄🙄
Znači da je danas 1dpo. 🥳🥳🥳 Mogu piškiti već na Božić. 🥳🥳🥳🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂
Radim od kuće i leđa me ubijaju od sjedenja. Nemam pojma kako ću odraditi sve, a da ne sjedim. 😔
Sad ides u slatko iscekivanje! Neka ti vrijeme proleti, a sigurna sam da hoce jer stizu blagdani 😉😊
Lucky, Sanjarka, sretno i piškite više!!!! 👍👍👍🙈🙈🙈😂😂😂😂😂
Mattan, kako si?
Sinoć je bila O. Pokrili sinoć i 2 dana prije. Više nećemo jer nam već treći dan za redom bude pod prisilom. U godinama smo već. 🙄🙄🙄
Znači da je danas 1dpo. 🥳🥳🥳 Mogu piškiti već na Božić. 🥳🥳🥳🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂
Radim od kuće i leđa me ubijaju od sjedenja. Nemam pojma kako ću odraditi sve, a da ne sjedim. 😔
Sad ides u slatko iscekivanje! Neka ti vrijeme proleti, a sigurna sam da hoce jer stizu blagdani 😉😊
Da, hoće u čišćenju. Još čekam zavjese da mogu prozore oprati. 😱😱😱
Ja se dvoumim dal da perem prozore ili ne... znas kako to ide operem ih i padne kisa i mene ceka ciscenje i kolaci.
Malala odbrojavamoooo
Nek vec na Bozic bude sjenica 🥰😍❤️🙏🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malala odbrojavamoooo
Hvala. 🤗🤗🤗🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Tebi sutra. 😂😂😂
Nista sutra 😂
Sanjarka,jel ti još uvijek piskis LH? 🙊kak izgleda danas? Ja razmišljam hoću li..😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sanjarka,jel ti još uvijek piskis LH? 🙊kak izgleda danas? Ja razmišljam hoću li..😳
Piskim zelene i ne mrdaju 😒🙄
Malala odbrojavamoooo
Hvala. 🤗🤗🤗🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Tebi sutra. 😂😂😂
Nista sutra 😂
Ali bas si mogla sutra pisnut 😂
Kao i ti 😂
Danas sam bas nesto bolesna :( nista mi se ne da.... Skroz sam slaba.... Simptoma nema ni na vidiku...nema sluzi, nema grceva, Lh trakica skoro da i ne moze bit bjelja, nema cak ni bolnih cicki sto mi je cudno jer uvijek bole od Duphastona....
Sanjarka ajde pišni roza trakicu :D
Pokloncic ajde i ti jednu LH
;) Razveselite me malo 🤗😛
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji