Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    15. Prosinac 2020. 21:02

Kaj je to Aqua femina kapi? Za kaj su točno? Od koliko miu uzimate lh trakice? Ove moje zadnje su 10. Jel to ok? Ja ću probati s tim pre seedom,muzu sam uzela almagea man formulu pa valjda ce nekaj upaliti 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 21:20

LUCKY citala sam i ja za taj baby andol da pomaze prokrvljenosti maternice...
    E a na nekom srpskom portalu sam procitala da zbog dobre prokrvljenosti moze doci do stvaranja vise js. Da me ubijes ne mogu to naci sad... 
    Reko ja sa klomijem nemam js mozda da ubacim i baby aspirin hahaha 🙈 

15. Prosinac 2020. 21:24

Leptir2014

Znaci ciklusi mi variraju od 26 do 36

6mj 26dan
    7mj 33dan
    8mj 32dan
    9mj 36dan
    10mj 36dan
    11mj 31dan
    12mj 30dan

Ne razumijem zasto mi se pomicu i svaki mj drugacije 🤷‍♀️
    Stvarno imam lijene organe 😂🤦‍♀️🤷‍♀️

Hej, imala sam istu situaciju, ciklusi od 29-37 dana, jako bolne i obilne M. I doktori su mi govorili da je to sve u granicama normale, ali meni je smetalo jer nisam mogla uhvatiti O. Onda sam skuzila da ju nisam ni imala i otisla sam privatno kod ginekologice koja je specijalistica hum.reprodukcije. Otkrila mi je da imam policisticne jajnike (dva mjeseca prije toga na pregledu gin mi nije nista rekao) pokazala mi je na ultrazvuku kako to izgleda, malo kao ‘’svicarski sir’’ s rupicama, i pokazala mi je kako izgleda normalan jajnik tako da joj vjerujem. Sada sam na duphastonu, jer mi je tada vidjela vodeci folikul pa nije htjela odmah dodatne pretrage raditi. Ovaj mjesec sam isto uspjela uloviti O ako me nisu zelene trakice zeznule. Dosta su mi nespretne. Tako da se nadam da ce nam se primiti, jer za 3 mjeseca moram ici na dodatne pretrage ako ne uspije, dobila sam popis koje tocno. Jako sam sretna sto sam otisla,  vrijedi svake kune, jer sad barem znam na cemu smo.. da nisam otisla bi si sama razbijala glavu i googlala mjesecima, tako da mi ovo za psihu puno znaci. 🙏🏻 

Sretno svim zenama koji rade testice u petak🍀💙 nadam se da cete uspjeti.
    I ja imam cijeli plan kako cu muzu priopciti a nikako🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 21:27

malala

Trbuh boli za poludit. Kao da me oba jajnika bole. Znači O dolazi. Zna koja jel dođe do O baš kad su ovi bolovi ili kasnije???

Ja sam te bolove imala u 1 ciklusu sa klomifenom. Tocno tad kad me bolio trbuh je doslo do O. Kaze dr. Da kad dode do pucanaj folikula da se oslobada neka tekucina i neke zene bas osjete jajnik zatezanje i bol a neke ne. Pa mislim da ako te boli bi mogla uslijediti O ili se upravo nesto dogada...tako da piski trakicu da potvrdis i hop na dragoga!

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 21:28

https://www.demetra.rs/index.php/pre-trudnoce/priprema-za-trudnocu/95-baby-aspirin-i-zatrudnjavanje
    Evo lucky valjda radi link!

tina25
    15. Prosinac 2020. 21:30

Lucky pripremi se na užasan okus...ja sam ih prvi par puta pila sa vodom, onda sam si htjela u cedevitu ili sok nakapati la bi mi bilo puno lakše popiti.. 
    Pokloncic evo vamo si procitaj https://ibb.co/Zcx99LZ 
    https://ibb.co/wy8KYmg

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 21:42

malala

Ancy_23

malala

Trbuh boli za poludit. Kao da me oba jajnika bole. Znači O dolazi. Zna koja jel dođe do O baš kad su ovi bolovi ili kasnije???

Ja sam te bolove imala u 1 ciklusu sa klomifenom. Tocno tad kad me bolio trbuh je doslo do O. Kaze dr. Da kad dode do pucanaj folikula da se oslobada neka tekucina i neke zene bas osjete jajnik zatezanje i bol a neke ne. Pa mislim da ako te boli bi mogla uslijediti O ili se upravo nesto dogada…tako da piski trakicu da potvrdis i hop na dragoga!

Ja svaki mj osjetim bol. I znam da je tad O, samo ne znam je li baš u tom trenutku ili ne. Evo čekam ga da obavimo. 😂😂 I čitala sam sada koliko treba spermi do js. Našla podatak od 10 min do 15 h. 🙄 Pa sad ti znaj ako mi je sad pukao folikul hoće li ovi spermići stići. 🙈 Ali ima ih od sinoć. 😂😂

E ti od sinoc su kljucni. Oni sad imaju sacekusu! 😉 Ali svejedno ubaci jednu frisku turu vojnika. Mozda medu njima bude neki brzi gonzales 😉
    Drzim 🤞🍀

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Prosinac 2020. 07:06

Lucky draga vidis da nije pala temperatura 🍀🤞😉 
    Ipak je sutra dan D 🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Prosinac 2020. 07:45

Jutro curke!
    Evo mene na poslu s prvom jutarnjom ☕
    Sanjarka kako je ima li novih simptoma ?😊
    Danchy kako je kod tebe?
    Jedva cekam da sve pisnete 🤞🍀

Kiky 🥰
    16. Prosinac 2020. 08:03

Jutro cure, cekamo pozitivne testove 😁😁
    Evo i ja na poslu i pijem kavu i citam forum.
    Lucky meni to sve smrdi na pozitivan test 😊😉
    Meni jos 8 dana do testiranja, racunala sam ako se implatacija dogadja na 6 ili 7 dpo to bi trebalo bit danas ili sutra. Ali mene pak nista ne boli. Grudi jesu malo napuhane ali bolovi nula. Osluskujem i dalje ali nistaaaa 🤔🤔 Ne nadam se previse nicemu, nekako sam se vec pomirila sa cinjenicom da cemo ici na mpo. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.