Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    15. Prosinac 2020. 18:18

Anchy ceka tebe tvoja sreca vjeruj :* kad ti jaaa kazem hehehe

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 18:19

Eh da ja sam pila gynositol prije jedno 3 mj pa nista..a skupo je to sve. Mislim da on dode oko 300 kn. Meni na zalost ni to nije bas pomoglo. 🤷🏼‍♀️
    Lucky mislis da ima smisla nama koje smo na klomiju piti i te infolince i gynositole?

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 18:20

Joja💙

Anchy ceka tebe tvoja sreca vjeruj :* kad ti jaaa kazem hehehe

Ma sve cemo docekati draga. Neke prije neke kasnije ali sreca nas ceka iza coska 😊
    Vjetrovi..jos jedan dobar znak 🍀🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 18:37

Lucky🍀

Ancy pa mislim da se nakon 3 ciklusa klomifena to vise ne smije uzimati, bar sam tako citala. A ja ionako kad dode M moram zvati polikliniku za taj spermio tak da mislim da sad mene ionako necemo vise filat s nikakvim hormonima dok ne vidimo muzev spermio, pa mi vrijedi pokusat 🤞🏻

Ja se jos uvijek potajno nadam tvom plusu!🙈😊
    Ako morate na spermio drzim fige da je sve ok.🤞
    Bolje tako napraviti pretrage pa onda vidjeti kako dalje.
    Ja se isto najrade ne bi filala klomijem. Ali nemam dr opcije. Sa muzem je valjda sve ok kad sam prosle god ostala T. Meni su te Ovulacije najveci problem...kad ih nema...
    Zivcira me to sto ce mi biti 3 ciklus s klomijem i ako reagiram imam prvi put priliku pokriti O. Do sad kao da sam ih uzalud pila kad nisam uspjela 1 ciklus pokriti a drugi nisam reagirala 🙈🙈 strava 

Pokloncic13
    15. Prosinac 2020. 19:08

Cure to su sve super simptomi,Lucky 👍🏻💫 sorry nikak da naučim citirat,skontat ću s vremenom. 
    I da vsm olakšam,suprug je prošle godine na spermiogramu imao asthenozoospermiju pa eto,napravili smo anđela. Mislim da se tu samo cijela hrpa toga treba poklopiti,pogotovo kod nas koji ne uspijevamo od prve,druge. 
    I navodno je super onaj preseed lubrikant. Ako je koja probala,javite! Doduše čeka se stoljećima,ali mislim da se na njuskalu prodaje🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

tina25
    15. Prosinac 2020. 19:14

Ancy_23

Eh da ja sam pila gynositol prije jedno 3 mj pa nista..a skupo je to sve. Mislim da on dode oko 300 kn. Meni na zalost ni to nije bas pomoglo. 🤷🏼‍♀️
    Lucky mislis da ima smisla nama koje smo na klomiju piti i te infolince i gynositole?

I ja sam pila gynositol i nikakve koristi od njega naprotiv meni je ciklus bio onda bas užasan, prvi mjesec kada sam ga počela piti uranila M 2 dana, idući 4 dana i opet idući 2..tako da sam odustala od njega...jer mi je inače M dolazila skoro točno u sat...i da kutija jedna je 310kn, bar sam ja tako platila u ljekarni..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 19:20

Pokloncic ispod komentara stisnes citiraj i onda se nadovezes i napises odg na taj komentar.
    Tina uzalud bacene pare. Al sta ces kako lucky kaze sve bi naturale u sebe 🤣 moras probati nikad ne znas😅🤷🏼‍♀️

tina25
    15. Prosinac 2020. 19:29

Ancy e bas to da ahhaah.. Meni je to gin preporučila kao jer mi je dala rok 6 mj da probamo uz trakice ostvariti T pa kao uz pokušavanje da pijem gynositol...em bacanje para em dok se nisam navikla na okus mislila sam da cu se ispovracati...sada sam prešla na te biljne kapi, one su još goreg okusa ali ajde nisu mi zeznule ciklus barem

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Pokloncic13
    15. Prosinac 2020. 20:21

Nekaj me zeza,citiram i kad trebam poslati pošalji mi nestane.
    Uglavnom,25€ košta s dostavom. Fakat je za par dana na adresi? To je super,prek njuškala je 200kn. 
    Radije se ja pripremim za drugi ciklus ☺️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Prosinac 2020. 20:43

Ja cu sad probati do O vrkutu i ciklu a poslije O ananas. Malo tih prirodnih stvari ne moze odmoci.
    Sta je tu je moramo isprobavati sve dok jednom ne upali 😊🤞🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.