Ooo bas sam nestrpljiva ... Vidim da nas puno u petak planira piškit :))) zelim vam svima najljepsi poklon za Božić....
Ja ovaj mjesec mužu uopce ne pricam o trakicama i trudnoći... U prvom dijelu ciklusa bili smo okupirani koronom i velikim brojem oboljelih u obitelji ..... a sad se suzdrzavam od komentara, jer bi ga voljela iznenadit pozitivnim testićem za Božić..... Vjerujte da mi je jaaako tesko sutit jer smo cijele dane doma zajedno u izolaciji heheh....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ooo bas sam nestrpljiva … Vidim da nas puno u petak planira piškit :))) zelim vam svima najljepsi poklon za Božić….
Ja ovaj mjesec mužu uopce ne pricam o trakicama i trudnoći… U prvom dijelu ciklusa bili smo okupirani koronom i velikim brojem oboljelih u obitelji ….. a sad se suzdrzavam od komentara, jer bi ga voljela iznenadit pozitivnim testićem za Božić….. Vjerujte da mi je jaaako tesko sutit jer smo cijele dane doma zajedno u izolaciji heheh….
To bi bilo stvarno predivno da ga tako iznenadis. Umotas testic i stavis kao poklon pod bor.
Da sam imala O ovaj mj na Bozic bi piskila...ovako nista ali mi mozda nova g donese nesto lijepo.😊
Ooo bas sam nestrpljiva … Vidim da nas puno u petak planira piškit :))) zelim vam svima najljepsi poklon za Božić….
Ja ovaj mjesec mužu uopce ne pricam o trakicama i trudnoći… U prvom dijelu ciklusa bili smo okupirani koronom i velikim brojem oboljelih u obitelji ….. a sad se suzdrzavam od komentara, jer bi ga voljela iznenadit pozitivnim testićem za Božić….. Vjerujte da mi je jaaako tesko sutit jer smo cijele dane doma zajedno u izolaciji heheh….
To bi bilo stvarno predivno da ga tako iznenadis. Umotas testic i stavis kao poklon pod bor.
Da sam imala O ovaj mj na Bozic bi piskila…ovako nista ali mi mozda nova g donese nesto lijepo.😊
Jesi sigurna da nisi imala ovulaciju? Sta je poslo po zlu, oprosti nisam popratila.... Bas ti jako zelim pozitivan testić :*
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Meni kad je prošle godine izostajala ovulacija pila sam inofolic. Tad sam bila zelena i nisam znala da se može nabaviti jeftinije pa sada pijem metil folat i inositol s iherba.
Inofolic je meni osobno stvarno pomogao.
Sada osim toga uzimam i vitamine b12 i d,magnezij glicinat,selen. Ne kažem da su ovi suplementi za ovulaciju,ali svakako ne mogu odmoći.
Svima koji misle piškiti u petak od srca želim plusic,makar onako samo nama vidljiv 🙏
Ps. Ja svom muzu ni ne govorim za testove ovulacijske,za trudnoću..nek je bar on opušten 😅
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Da sam imala O ovaj mj na Bozic bi piskila…ovako nista ali mi mozda nova g donese nesto lijepo.😊
Jesi sigurna da nisi imala ovulaciju? Sta je poslo po zlu, oprosti nisam popratila…. Bas ti jako zelim pozitivan testić :*
Ma ja sam ti na klomifenu jer su mi ciklusi katastrofa i nemam ovulacije. Tj imam ali ono par puta godisnje. Posto pijem klomi svaki mj idem na 8dc na uzv da vidimo koliko se folikulica razvilo. Prvi put sam dobro reagirala i stvorila se js, ali sam se razbolila pogodi korona 😅 i nisam hopsala kad sam trebala (nisam bila u stsnju). A sad prosli ciklus sam pila istu dozu i nista..uopce se nije stvorila js. Sad pijem duphaston i kad dode vjestica krecem s vecom dozom klomija. Pa se nadam da ce upaliti i da cu oko nove godine hopsati sve u 16! 🤞🍀💫
Joj ja vec neko vrijeme imam svoj plan kako bi dragom obznanila da ce bit tata, imam i plan kako poskrivecki snimit njegovu reakciju, ali nikako da docekam taj plus 😂
Ja sam imala idealnu situaciju prosli put. Muz bio na poslovnom putu a ja piskila i +. Odmah zvala gin i otisla na uzv dobila cak i slicicu. I onda sam to sve upakirala u kutijicu. Napisala na sliku vidimo se u 6 mj 2020. I kad se muzic vratio dala mu to. Bio je u soku jer nije ocekivao...i ja sam bila. Bas prekrasan moment koji nikada necu zaboraviti. Na zalost ovaj put nece biti tako. Bar ne iznenadenje za mene jer sve znam i kad pijem koju tabletu i kad je O i kad moram test piskiti 😅 a o strahu da ni ne pricam. Sad sam ok, ali kad se zamislim ponovo trudnu obuzme me uzasan strah da mi se ne dogodi isto kao i prvi put. Za mene nema opustanja ni kad produ ona kako svi kazu prva 3 najrizicnija mj.
Ja cu se opustiti tek kad zivo i zdravo dijete budem drzala u rukama.
Počela sam ih krajem 8mj prošle godine i 3.11. Sam saznala da sam trudna. Ali je to stvarno skupa solucija. Za prvu kutiju da se krene čim prije ja bi uzela nju pa uzela kombinaciju preko iherba da nemaš prazan hod. I sjećam se da su ovulacije bile vidljive golim okom,a ništa tada nisam pratila taj dobitni ciklus.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
I ja kažem,koliko ulažemo u aute,servise,tehničke,hranu..pa kaj nije logično da ulažemo u sebe,pogotovo ovakav segment života..?
Ne mora biti..i meni je ovaj ciklus totalno različit za ovu fazu,naizmjence povremeno kao grčenje i tako od jučer.. jel bed ako prijavim vjetrove? 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Ancy draga a vjerujem ti, nas zbedira minus nekad, a kako te nece pogodit tvoja situacija i ostavit traga, ali svejedno ne dozvoli ruznim mislima da udu u glavicu, iduci put kad se primi bit ce sve kako treba 🤗🥰
Tako je 😊 Prvo neka dode plusic pa cemo polako dalje 😊
Malo straha ce uvijek biti prisutno ali dati cu sve od sebe da uzivam u T.
I ja prijavljujem vjetrove ahahahha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji