Ja za briseve cekala tjedan dana..danas idem po njih
'
jesi to u svoje ginekologice radila ili?
Kod nas se to nosi na higijenski..
Mattan28 bijeli gusti iscjedak nije problem ako nema mirisa tj.ako ne smrdi,da li je grudicast? Grudicast bijeli gusti upucuje na gljivice.
Ja npr.uvijek prije M imam obilan i gusti bijeli iscjedak.
NIsam primjetila da je grudičast i zapravo ni ne svrbi ni peče ni ništa, ali možda je početak…. Inače kad sam imala gljivičnu obično krene onako sa suhoćom i svrbežom i tek onda iscjedak… Sad sam mislim 6 dpo…
@Sanjich hvala, u frci sam jer ne želim propustiti termin u 7 mjesecu za inseminaciju a neće me primiti ako nemam sve nalaze :O
Ahhaa vidim u potpisu da nemate neke probleme ili?
Mattan28 bijeli gusti iscjedak nije problem ako nema mirisa tj.ako ne smrdi,da li je grudicast? Grudicast bijeli gusti upucuje na gljivice.
NIsam primjetila da je grudičast i zapravo ni ne svrbi ni peče ni ništa, ali možda je početak…. Inače kad sam imala gljivičnu obično krene onako sa suhoćom i svrbežom i tek onda iscjedak… Sad sam mislim 6 dpo…
@Sanjich hvala, u frci sam jer ne želim propustiti termin u 7 mjesecu za inseminaciju a neće me primiti ako nemam sve nalaze :O
U pravilu ne , ali doktor kaže da nije ni neka ideala ...Amh mi je niži , Lh je veći od Fsh, uglavnom nešto što ne odgovara mojoj dobi pa me požuruju sa trudnoćom
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ma nemas frke onda,kod mene je takav iscjedak normalna stvar...samo smireno i sretno!! 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure pomažite, trebam danas na briseve (ureoplszma, klamidija) i papa.. A čini se da mi je počela nekakva infekcija… Iscjedak je bijeli ali gust dosta..
Može li se uopće sad raditi taj bris? Naručeno sam na početku smjene pa ne mogu ni nazvati 🤔
Mislim da moze, ja sam radila isto prije 10 dana.
Sve i da imas infekciju, testovi za klamidiju i ureoplazmu traze ciljano te bakterije a papa ce ti pokazati infekciju/upalu ako je ima i to je super jer ces je onda lijeciti.
Hvala ti, nadam se da je tako.. Nisam imala infekciju godinama i naravno da se sad pojavila 🥴 A ne mogu se sjetiti koliko dugo se čekaju nalazi briseva, znam da je papa kod nas mjesec dana a ovo ostalo?
Ja radim privatno pa je po 5-7 dana za rezultat trebalo.
Not that fensi, ekšli..
U pravilu ne , ali doktor kaže da nije ni neka ideala …Amh mi je niži , Lh je veći od Fsh, uglavnom nešto što ne odgovara mojoj dobi pa me požuruju sa trudnoćom
Aha ma to i nije drama neka velika. Sretno!!!
Mattan pa koliki ti je amh i lh?
Mlada si i nizi amh nije onda kritican kao kod starijih osoba .
Teze je s niskim amh ostat trudan ako su vece godine.
Hvala vam cure , i doktori znaju nekad dramu napraviti bez potrebe , ali zato smo na ovom forumu da smirimo jedna drugu :*
Kako bude , neću se živcirati ... :D
6tt+2 imamo 💗
Mattan pa koliki ti je amh i lh?
Mlada si i nizi amh nije onda kritican kao kod starijih osoba .
Teze je s niskim amh ostat trudan ako su vece godine.
Bio je 19 ali prije godinu dana a Lh 9,7 u 11 mj.
Doktor kaže da sam ja već stara koka hahhaha a evo moja susjeda 42 ima ostala trudna , i to od prve! Omg :O
6tt+2 imamo 💗
Mattan to je sasvim ok amh.
Nekuzim zasto je rekao da ti je nizak amh.
Eto i s 42 zene radaju tako da ne brini👍
Sortiraj odgovore
Najstariji