Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    25. Lipanj 2020. 08:46

Mattan28

Cure pomažite, trebam danas na briseve (ureoplszma, klamidija) i papa.. A čini se da mi je počela nekakva infekcija… Iscjedak je bijeli ali gust dosta..
    Može li se uopće sad raditi taj bris? Naručeno sam na početku smjene pa ne mogu ni nazvati 🤔

Mislim da moze, ja sam radila isto prije 10 dana. 
    Sve i da imas infekciju, testovi za klamidiju i ureoplazmu traze ciljano te bakterije a papa ce ti pokazati infekciju/upalu ako je ima i to je super jer ces je onda lijeciti.

Not that fensi, ekšli..

Matkiša 😎
    25. Lipanj 2020. 08:55

Fancy

Mattan28

Cure pomažite, trebam danas na briseve (ureoplszma, klamidija) i papa.. A čini se da mi je počela nekakva infekcija… Iscjedak je bijeli ali gust dosta..
    Može li se uopće sad raditi taj bris? Naručeno sam na početku smjene pa ne mogu ni nazvati 🤔

Sve i da imas infekciju, testovi za klamidiju i ureoplazmu traze ciljano te bakterije a papa ce ti pokazati infekciju/upalu ako je ima i to je super jer ces je onda lijeciti.

Hvala ti, nadam se da je tako.. Nisam imala infekciju godinama i naravno da se sad pojavila 🥴 A ne mogu se sjetiti koliko dugo se čekaju nalazi briseva, znam da je papa kod nas mjesec dana a ovo ostalo? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

simba
    25. Lipanj 2020. 08:59

Sanjarka88

Jutro 😊

Ja sam tek pocela pratit trakicama o, no s obzirom na cikluse 26-32 dana Ocito i meni o šeta. Do sada je u gin uvik bilo sve ok

Vidim po tablici da Simbi kasni? Testic?

Ma poslje O je danas 15 dan. Nisam još dobila, no vjerujem da danas-sutra budem. Tj ako ne dobijem danas, sutra odem po testić. Ni meni M nije školska, 29-35 dana, pa i 38. Oduvijek. Danas je 34 dan. Nema iscjetka kao u prvoj T, tako da ju očekujem, a i na mahove imam specifičnu menstrualnu bol.🥴

👩33g
    👨42g
    👦4g

watson009
    25. Lipanj 2020. 09:00

Mattan28 bijeli gusti iscjedak nije problem ako nema mirisa tj.ako ne smrdi,da li je grudicast? Grudicast bijeli gusti upucuje na gljivice.
    Ja npr.uvijek prije M imam obilan i gusti bijeli iscjedak.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

25. Lipanj 2020. 09:15

Fancy

Kod mene jutros minus ko kuca 😂
    Morala sam tradicionalno na 23 dan 😂

Haha ka i ja 😄😄

Mene danqs probada lijevi jajnik bas dosta.. za 3 dana tribam dobit...

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 09:21

Danchy, napokon si se javila. Nadam se da uzivate (ako ste jos u HR). Ima li kakvih simptoma? Kad ti je za ne dobit?

Silver, može jedna zamolba? Skrinaj mj svoj graf proslog ciklusa. Nesto me zanima. 
    https://ibb.co/G5TKq10
    pogle moga, jel ako je bila O, triba li od sutra skocit temp, il da se vise ne nadam?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

25. Lipanj 2020. 09:24

Mattan28

Fancy

Mattan28

Hvala ti, nadam se da je tako.. Nisam imala infekciju godinama i naravno da se sad pojavila 🥴 A ne mogu se sjetiti koliko dugo se čekaju nalazi briseva, znam da je papa kod nas mjesec dana a ovo ostalo?

Ja za briseve cekala tjedan dana..danas idem po njih

Kaća
    25. Lipanj 2020. 09:28

Sanjich🤞🤰

Ja za briseve cekala tjedan dana..danas idem po njih

'
    jesi to u svoje ginekologice radila ili?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Matkiša 😎
    25. Lipanj 2020. 09:30

watson009

Mattan28 bijeli gusti iscjedak nije problem ako nema mirisa tj.ako ne smrdi,da li je grudicast? Grudicast bijeli gusti upucuje na gljivice.
    Ja npr.uvijek prije M imam obilan i gusti bijeli iscjedak.

NIsam primjetila da je grudičast i zapravo ni ne svrbi ni peče ni ništa, ali možda je početak.... Inače kad sam imala gljivičnu obično krene onako sa suhoćom i svrbežom i tek onda iscjedak... Sad sam mislim 6 dpo...
    @Sanjich hvala, u frci sam jer ne želim propustiti termin u 7 mjesecu za inseminaciju a neće me primiti ako nemam sve nalaze :O 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

danchy1990
    25. Lipanj 2020. 09:36

Sara🌻 (Mrljica)

Danchy, napokon si se javila. Nadam se da uzivate (ako ste jos u HR). Ima li kakvih simptoma? Kad ti je za ne dobit?

Silver, može jedna zamolba? Skrinaj mj svoj graf proslog ciklusa. Nesto me zanima.
    https://ibb.co/G5TKq10
    pogle moga, jel ako je bila O, triba li od sutra skocit temp, il da se vise ne nadam?

Preletim svaku večer stranice da vidim šta se novo događa ali nemam šta pametno pisati pa onda radije ni ne pišem. Preuzurbano ovih dana kod mene i da je bilo nekih simptoma ne bi ih skuzila 🙈,ali napokon je to iza nas. Sad malo predaha i odmora,vratili smo se nazad.
    M bi trebala biti idućih dana,iscjedka ima dosta,i upaljene akne mi izbile na par mjesta,što mi nikad još nije bilo u tolikom broju 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.