Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MJ317
    24. Lipanj 2020. 13:25

Fancy

MJ317

Drage cure, kolike su sanse da kineski test pokaze pozitivno 25DC, odnosno 12DPO, danas sam radila, nema nicega, niti sjene. Trebam li kupit neki bolji (skuplji)? Sve se nadam, al pari mi se da je dosad vec trebalo pokazat, s obzirom da trebam nedobit u petak ili subotu?

Iz mog iskustva, moze pokazati + ali ako ne pokaze, moze biti da je rano. Meni je u ciklusu kod spontanog bila sjena tek na 26dc, a u 2 biohemijske cak na 23dc.

Hvala ti :)
    Sve se nadam, ali realno nismo koristili ni trakice nego onako spontano, 12 i 14 DC. Negdje izmedu je bila ovulacija, pa kao teoretski ima sansr

Fancy
    24. Lipanj 2020. 13:26

MJ317

Fancy

MJ317

Drage cure, kolike su sanse da kineski test pokaze pozitivno 25DC, odnosno 12DPO, danas sam radila, nema nicega, niti sjene. Trebam li kupit neki bolji (skuplji)? Sve se nadam, al pari mi se da je dosad vec trebalo pokazat, s obzirom da trebam nedobit u petak ili subotu?

Iz mog iskustva, moze pokazati + ali ako ne pokaze, moze biti da je rano. Meni je u ciklusu kod spontanog bila sjena tek na 26dc, a u 2 biohemijske cak na 23dc.

Sve se nadam, ali realno nismo koristili ni trakice nego onako spontano, 12 i 14 DC. Negdje izmedu je bila ovulacija, pa kao teoretski ima sansr

Ima sanse da ti pokaze za koji dan tek. Bit ce da sam ja fenomen 😂

Not that fensi, ekšli..

• MJ317
    24. Lipanj 2020. 13:32

Fancy

MJ317

Fancy

MJ317

Ima sanse da ti pokaze za koji dan tek. Bit ce da sam ja fenomen 😂

Ako sam popratila dobro ima jos cura da im je tako ranije pokazalo :) evo prvi mjesec da smo bili bez ikakve zastite u plodne dane i vec sam ufilmala sve simptome naravno 🤣

• MJ317
    24. Lipanj 2020. 13:43

A dok nisam ocekivala trudnocu cinilo mi se da od stvari do stvari prode 5 kratkih prekrasnih dana. Sad mi se cini da je proslo 60 od ovulacije 😂

24. Lipanj 2020. 14:07

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Sanjich🤞🤰

Ja prijavljujem 0 simptoma, bas kao kad trebam dobit stvari par dana prije me vise nis ne boli nit probada itd… necu vise testova radit jer sam probala onaj cb digitalni i neispravan je… nije pokazao nis a kad sam ga rastavila negativan.. ovaj mj sam bas mislila da ce bit to to uvjerila sam se aj nek bude prirodno taman prije nego krenemo u postupak..al s njegovim nalazom to je stvarno tesko, da ne kazem nemoguce… kad dobijem M cu ici vadit hormone pa vjerovatno i prec na drugu temu..jos se ne mirim da moram na to ici..jos zapravo ni ne znam razliku ivf icsi itd..valjda cu se pomiriti kad sve to krene jer ako budem ovako nestrpljiva i nervozna to nece nis dobro donijet…

IVF - puste spermije da sami oplode izvadene zrele stanice
    ICSI - biolozi sami izaberu one spermije za koje misle da su najbolji i oplode zrelu stanicu. A ako smijem pitat zasto kazes da se ne miris s tim da moras na potpomognutu?

Vjerovatno ce mene onda na icsi ..
    Ne mirim se u smislu da jos ne vjerujem da cu samo na taj nacin uspjeti ostati trudna. I dalje cekam cudo i odgadjala sam dugo uopce krenuti.. Sad mi slijedi prihvatiti to sta je i kako je

Mi idemo na ICSI i jedva cekam. Zao mi je samo da nismo cak i prije otisli vec. Jer sta imam od godina i godina pokusavanja prirodno? Osim toga u cemu je razlika? I dalje je to nase dijete. Bez obzira na koji nacin je zacet. Mogu samo biti zahvalna Bogu da zivim u danasnje vrijeme kad mi ima tko pomoc i kad je medicina takva da se to moze uraditi.

Mislim da me nisi razumjela dobro, ja ne mislim da je icsi nesto lose ili da dijete nije tvoje… ja samo govorim da je meni tesko prihvatit da ne ide ovako i bojim se i razocaranja sa icsi.. poznavajuci sebe i moje tijelo i osjecaje to ce biti tesko ako ne uspijemo na taj nacin…
    Drago mi je da se ti veselis i sto jedva cekas 🙂 nadam se da uspije od prve i da te odma nagradi s dvije 👶👶
    😊😊😊😊

Sto se ti razocaranje, to imas i sada u prirodnom ciklusu. Iz cikluda u ciklus. Znam da polazu nade u MPO jer ipak su tu oplodene stanice pa se ceka da se ugnjezde i nastave razvijati i samim time automatski vise ocekujes. Ali realno gledajuci uvijek su sanse 50-50. Prirodno ili ne. Samo digni glavu i naprijed. Ne odustaj od svog cilja. I hvala ti na lijepim rijecima ❤💚

mmarie
    24. Lipanj 2020. 14:12

silver

mmarie

Sanjich🤞🤰

Ja prijavljujem 0 simptoma, bas kao kad trebam dobit stvari par dana prije me vise nis ne boli nit probada itd… necu vise testova radit jer sam probala onaj cb digitalni i neispravan je… nije pokazao nis a kad sam ga rastavila negativan.. ovaj mj sam bas mislila da ce bit to to uvjerila sam se aj nek bude prirodno taman prije nego krenemo u postupak..al s njegovim nalazom to je stvarno tesko, da ne kazem nemoguce… kad dobijem M cu ici vadit hormone pa vjerovatno i prec na drugu temu..jos se ne mirim da moram na to ici..jos zapravo ni ne znam razliku ivf icsi itd..valjda cu se pomiriti kad sve to krene jer ako budem ovako nestrpljiva i nervozna to nece nis dobro donijet…

Ne odustaj! Daj samoj sebi jos vremena i nemoj misliti najgore jer kad je negativa prisutna sve tone. Imamo tu jedna drugu,i sama sam takva ali srećom dragi ima nade i pozitive za 3 života pa me digne iz svega toga. Jucer trazi nesto po ormaricu i padaju mu moji ulosci stalno i uzme ih i zasilji u kantu za smece kaze ovo ti vise nece trebati.. 😂😂😂

hahahaha zakon, baš me nasmijalo hahahah!!

Kaze kako zracis tako privlacis,pretvorit ce se u Anu i Nadu Bucevic 😂 .On je pun pozitive i toliko uvjeren da je to to! Oraspolozi me na maksimum,daj Boze da je u pravu! 🙏🏻

silver
    24. Lipanj 2020. 14:52

Istina, znam da ima žena kojima muževi nisu baš ok u ovakvim situacijama, stvarno trebamo biti zahvalne na divnim muževima. Ja se bacam na posao večeras. Živjela jajca i spermići, da se sretnu i zaljube!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Amelie
    24. Lipanj 2020. 15:07

Curke, hvala svakoj na podršci.. stvarno puno znači i lakše je sve ovo izdržati!❤️❤️
    Ancioo hvala ti na komentaru, uvijek je ohrabrujuće čuti da na kraju ljudi dočekaju svoju sreću.
    Malela ne, nisam još radila testove za trombofiliju. To mi slijedi narednih tjedana.
    A da treba biti maksimalno pozitivan treba.. bez obzira pokušavate li prirodno, s MPO ili lako zatrudnite kao ja, ali nikako da se održi. Samo lakše je reći nego napraviti. Ja ću se probati maksimalno resetirati ovo ljeto i guštati u svim onim stvarima koje volim, a koje sam više-manje pauzirala zadnjih 6 mjeseci (cuganje, planinarenje i sl.) jer kako Sanjich kaze želim biti sretna i ispunjena i na druge načine. Majčinstvo nije jedini i dokle god nije ostvareno ne možemo prestati živjeti. I ja sam nestrpljivi tip i razumijem skroz taj osjećaj bespomoćnosti kad se pitaš kvragu pa zašto baš meni ne ide.. i što još sve moramo proći.. Očito  je da nekima neće ići lako, ali to je život i borba iz koje možemo izaći kao jače, pametnije i bolje osobe! 😉

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    24. Lipanj 2020. 15:18

Amelie

Curke, hvala svakoj na podršci.. stvarno puno znači i lakše je sve ovo izdržati!❤️❤️
    Ancioo hvalati na komentaru, uvijek je ohrabrujuće čuti da na kraju ljudi dočekaju svoju sreću.
    Malela ne, nisam još radila testove za trombofiliju. To mi slijedi narednih tjedana.
    A da treba biti maksimalno pozitivan treba.. bez obzira pokušavate li prirodno, s MPO ili lako zatrudnite kao ja, ali nikako da se održi. Samo lakše je reći nego napraviti. Ja ću se probati maksimalno resetirati ovo ljeto i guštati u svim onim stvarima koje volim, a koje sam više-manje pauzirala zadnjih 6 mjeseci (cuganje, planinarenje i sl.) jer kako Sanjich kaze želim biti sretna i ispunjena i na druge načine. Majčinstvo nije jedini i dokle god nije ostvareno ne možemo prestati živjeti.I ja sam nestrpljivi tip i razumijem skroz taj osjećaj bespomoćnosti kad se pitaš kvragu pa zašto baš meni ne ide.. i što još sve moramo proći.. Očito je da nekima neće ići lako, ali to je život i borba iz koje možemo izaći kao jače, pametnije i bolje osobe! 😉

🧡 divim se tvojoj hrabrosti. Inspiracija si. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

24. Lipanj 2020. 15:56

Amelie

Ancioo hvalati na komentaru, uvijek je ohrabrujuće čuti da na kraju ljudi dočekaju svoju sreću.
    A da treba biti maksimalno pozitivan treba.. bez obzira pokušavate li prirodno, s MPO ili lako zatrudnite kao ja, ali nikako da se održi. Samo lakše je reći nego napraviti. Ja ću se probati maksimalno resetirati ovo ljeto i guštati u svim onim stvarima koje volim, a koje sam više-manje pauzirala zadnjih 6 mjeseci (cuganje, planinarenje i sl.) jer kako Sanjich kaze želim biti sretna i ispunjena i na druge načine. Majčinstvo nije jedini i dokle god nije ostvareno ne možemo prestati živjeti.I ja sam nestrpljivi tip i razumijem skroz taj osjećaj bespomoćnosti kad se pitaš kvragu pa zašto baš meni ne ide.. i što još sve moramo proći.. Očito je da nekima neće ići lako, ali to je život i borba iz koje možemo izaći kao jače, pametnije i bolje osobe! 😉

Ajme kako cu se veselit kad svratis na forum javit da si T i da je sveee ok ❤❤❤ ja bas imam osjecaj da hoces !!! 

A i ja cu pa kad je bal nek je maskembal hahqhqh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.