Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    25. Lipanj 2020. 11:31

Sara🌻 (Mrljica)

Hvala Silver, baš si uvijek od pomoći 🧡 Ja se nadam da sam O, nekako mi je sad to u glavi, šta ako nisan 🤦🏻‍♀️ Osjećam da se nešto krčka, al kako je moguce, nakon pika su vec dva dana prosla 🤷🏻‍♀️
    Tvoji grafovi bas dobro izgledaju, uredno nekako, a ja cila u planinama, gor pa doli🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ I ovu trokuti, zadnja tri dana, prebacila sam se na mjerenje u 5 ujutro, jer pijen puno vode pa se i budim, a kako je litnje vrime, opcenito san se pocela ranije budit, prva zraka svitlosti, eto mene kokoši odma oči otvaram🤦🏻‍♀️
    htjedoh rec sa tim da se nadam da ova promjena sata mjerenja nece dovest do jos vecih zbunjoza.

Haha ne brini, ja više viđam te planinske na forumu na FF nego ove kao moj, mene malo brine što su tako stabilni.
    A ne znam, možda ti je danas bila, znaš da nekim ženama prođe i 48 sati od pika do O...ja sam sa BBT shvatila da kod mene bude baš brzo, kroz par sati od pika, zato meni keksanje mora biti prije pika, kad je pik onda je već kasno skoro...A opet možda ti nisi takva, sad ćeš vidjet ovaj mjesec sa BBT. Kad imaš pik koji traje dugo onda je teško reći kada se O događa, baš me zanima kako će ti graf biti kroz sljedećih par dana, javi mi!! 
    A što se vremena tiče, ljeto, promjena ovo ono, ne brini, sve to naše tijelo procesuira, kako god ako jesi O bit će dvofazičan graf u svakom slučaju...i da...nemoj prestati sa keksanjem dokle god ne skužiš povećanu temp...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 11:34

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Hvala Silver, baš si uvijek od pomoći 🧡 Ja se nadam da sam O, nekako mi je sad to u glavi, šta ako nisan 🤦🏻‍♀️ Osjećam da se nešto krčka, al kako je moguce, nakon pika su vec dva dana prosla 🤷🏻‍♀️
    Tvoji grafovi bas dobro izgledaju, uredno nekako, a ja cila u planinama, gor pa doli🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ I ovu trokuti, zadnja tri dana, prebacila sam se na mjerenje u 5 ujutro, jer pijen puno vode pa se i budim, a kako je litnje vrime, opcenito san se pocela ranije budit, prva zraka svitlosti, eto mene kokoši odma oči otvaram🤦🏻‍♀️
    htjedoh rec sa tim da se nadam da ova promjena sata mjerenja nece dovest do jos vecih zbunjoza.

Haha ne brini, ja više viđam te planinske na forumu na FF nego ove kao moj, mene malo brine što su tako stabilni.
    A ne znam, možda ti je danas bila, znaš da nekim ženama prođe i 48 sati od pika do O…ja sam sa BBT shvatila da kod mene bude baš brzo, kroz par sati od pika, zato meni keksanje mora biti prije pika, kad je pik onda je već kasno skoro…A opet možda ti nisi takva, sad ćeš vidjet ovaj mjesec sa BBT. Kad imaš pik koji traje dugo onda je teško reći kada se O događa, baš me zanima kako će ti graf biti kroz sljedećih par dana, javi mi!!
    A što se vremena tiče, ljeto, promjena ovo ono, ne brini, sve to naše tijelo procesuira, kako god ako jesi O bit će dvofazičan graf u svakom slučaju…i da…nemoj prestati sa keksanjem dokle god ne skužiš povećanu temp…

Hahah na zapovijed 😂💪🏻 Al sta je, bome pokrivamo. Ja isto pratim tvoje vijesti, nemoj se sad ne javljat. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    25. Lipanj 2020. 11:41

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

A ne znam, možda ti je danas bila, znaš da nekim ženama prođe i 48 sati od pika do O…ja sam sa BBT shvatila da kod mene bude baš brzo, kroz par sati od pika, zato meni keksanje mora biti prije pika, kad je pik onda je već kasno skoro…A opet možda ti nisi takva, sad ćeš vidjet ovaj mjesec sa BBT. Kad imaš pik koji traje dugo onda je teško reći kada se O događa, baš me zanima kako će ti graf biti kroz sljedećih par dana, javi mi!!
    A što se vremena tiče, ljeto, promjena ovo ono, ne brini, sve to naše tijelo procesuira, kako god ako jesi O bit će dvofazičan graf u svakom slučaju…i da…nemoj prestati sa keksanjem dokle god ne skužiš povećanu temp…

Hahah na zapovijed 😂💪🏻 Al sta je, bome pokrivamo. Ja isto pratim tvoje vijesti, nemoj se sad ne javljat.

Ja mislim da je moja O danas, tako da smo mi ovaj ciklus vjerojatno jako blizu!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 12:09

Silver, nadam se da cemo obe bit dobitne, iako imam vise vjere u tvoj plusic nego moj, čisto radi folikulometrije i te štoperice 😁
    Lucky odmori se, zasluzila si. Bio ti je naporan ciklus, zivce si pojila. Resetirajte se i onda ponovo.
    Danchy, kamo srice da ovaj put te akne pozitivan znak 😉
    Sanjich,   jos ima nade za plusic 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

25. Lipanj 2020. 12:13

Silver jesi dobila stopericu kod ginekologa?
    Klomide?
    Ili si samo bila na folikulometriju bez klomida?

silver
    25. Lipanj 2020. 12:20

Tanja37

Silver jesi dobila stopericu kod ginekologa?
    Klomide?
    Ili si samo bila na folikulometriju bez klomida?

Kod ginekologa, bez klomida.
    Kad je folikul dosegnuo 18mm dao mi je 5000 IU hCG-a.
    Sara, ma ne znam, koliko znam...u smislu zatrudnjivanja ta injekcija mi baš ne može pomoći, samo je pogurala jaje van, a ovo drugo je na meni, ne nadam se više nego uobičajeno!! Nadam se da je ovaj mjesec tvoj!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

25. Lipanj 2020. 12:32

Ja prijavljujem 6DPO, bolne i velike sise, punoo mljecnog iscjedka i menga bolove dolje 🤷‍♀️. Tempicu ne mjerim. 

Kaća
    25. Lipanj 2020. 12:38

Martina to tako lipo zvuči!! Odbrojavamo 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 12:38

🦋Anitram1982🦋

Ja prijavljujem 6DPO, bolne i velike sise, punoo mljecnog iscjedka i menga bolove dolje 🤷‍♀️. Tempicu ne mjerim.

😯😯😯 zvuči mi dobrooo 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    25. Lipanj 2020. 12:50

🦋Anitram1982🦋

Joj Martina ajde baci neke čarobne prašine na sve nas svojim + 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.