Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    23. Lipanj 2020. 21:57

Ja sam danas napokon bila na folikulometriji..rekao mi je da mi je kroz 2 dana ovulacija. Folikula imam dva jedan je 19.5mm a drugi je manji. I endometrij mi je 8mm trolinijski. Uglavnom kada gleda ultrazvucno cini mu se da postoji septum koji razdvaja endometrij i da on cesto izaziva pobacaj. Ali da nije prepreka za trudnocu...barem znam da dolazi do ovulacije.... 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 22:11

Kiky 🥰

Ja sam danas napokon bila na folikulometriji..rekao mi je da mi je kroz 2 dana ovulacija. Folikula imam dva jedan je 19.5mm a drugi je manji. I endometrij mi je 8mm trolinijski. Uglavnom kada gleda ultrazvucno cini mu se da postoji septum koji razdvaja endometrij i da on cesto izaziva pobacaj. Ali da nije prepreka za trudnocu…barem znam da dolazi do ovulacije….

Jel ti se poklapa sa danima kad si i prije imala/mislila da.imas? 

I kako se liječi taj septum ukoliko dode do trudnoce? Da se znas pripremit.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    23. Lipanj 2020. 22:54

Sara🌻 (Mrljica)

Kiky 🥰

Ja sam danas napokon bila na folikulometriji..rekao mi je da mi je kroz 2 dana ovulacija. Folikula imam dva jedan je 19.5mm a drugi je manji. I endometrij mi je 8mm trolinijski. Uglavnom kada gleda ultrazvucno cini mu se da postoji septum koji razdvaja endometrij i da on cesto izaziva pobacaj. Ali da nije prepreka za trudnocu…barem znam da dolazi do ovulacije….

Jel ti se poklapa sa danima kad si i prije imala/mislila da.imas?

I kako se liječi taj septum ukoliko dode do trudnoce? Da se znas pripremit.

To mi je prirodno urodjeno tako,na jednom mjestu se malo razdvaja endometrij u obliku macjih ociju ali po njegovom to nije prepreka za trudnocu, a sad znaj ga...imala sam dvije biokemijske a on je rekao da moze uzrokovat cesce pobacaje. S jedne strane sam sretna jer dolazi do ovulacije a s druge strane ovo mi je prvi glas da imam septum. Moj ginekolog mi to nije spomenuo ni jednom. On je mislio da je ovulacija vec prosla posto mi je danas 13 dan ciklusa a kad je pogledao ultrazvukom rekao je da super nije prosla i da mi je onda za dan dva otprilike. Znaci oko 14-15 dc mi je ovulacija i poklapa se sa mojim trakicama s kojima sam pratila O. 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 22:58

Kiky nadam se da ipak neće biti prepreka.🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    23. Lipanj 2020. 22:59

I sam dan ovulacije ako bude odnos nije kasno za zacece. 
    Bila sam u Medicu, doktor je stvarno super i sve mi je objasnio. Jos me pita da ako me nije moj ginekolog uputio na folikulometriju da kako sam sama tako dosla na ideju hahah. A ja govorim citala malo po forumima kako cure idu pa reko da malo dodjem i vidim kako stvari stoje i dali dolazi do ovulacije.

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    23. Lipanj 2020. 23:07

Nama su ciljani odnosi dakle od 11-16 dana ciklusa. Napisao mi u nalazu i muz obavezno spermiogram. A nadam se i ja iskreno... moj me ginekolog tek narucio pocetkom 9mj pa cemo vidjeti za dalje...Drzim nam palceve svima da uspijemo u nasim borbama....

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• BruNa
    24. Lipanj 2020. 00:33

Amelie, drzi se. Jaka si. Proci ce sve to i drzat ces svoje dijete u rukama!

silver
    24. Lipanj 2020. 04:17

Draga Amelie, strašno mi je žao. Daj si vremena, opusti se i malo zaboravi na sve. Želim ti puno sreće kod doktora da saznate zbog čega. Šaljem ti zagrljaj!!
    Sara, mjeriš temp tako da nemaš brige, sve zagonetke će biti riješene kada vidiš porast. Samo se redovnoj keksaj do tada i sve 5!!! 

Ja? Eto me primila svoj "trigger shot", folikul 18.3mm, endometrij 10.4mm, sinoć smo se keksnuli i doktor kaže trebalo bi danas i sutra ujutro. Dobila sam 5000 IU tako da pretpostavljam da će svi testovi biti pozitivni sljedećih 10 dana, mirna sam, bez LH trakica zakon ovaj mjesec. Ne mislim koliko pijem ili kad ću pišnut...Naručio me je za 10 dana vađenje krvi da provjerimo progesteron i onda nakon 10 dana opet na konzultacije.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    24. Lipanj 2020. 05:18

silver

Draga Amelie, strašno mi je žao. Daj si vremena, opusti se i malo zaboravi na sve. Želim ti puno sreće kod doktora da saznate zbog čega. Šaljem ti zagrljaj!!
    Sara, mjeriš temp tako da nemaš brige, sve zagonetke će biti riješene kada vidiš porast. Samo se redovnoj keksaj do tada i sve 5!!!

Ja? Eto me primila svoj "trigger shot", folikul 18.3mm, endometrij 10.4mm, sinoć smo se keksnuli i doktor kaže trebalo bi danas i sutra ujutro. Dobila sam 5000 IU tako da pretpostavljam da će svi testovi biti pozitivni sljedećih 10 dana, mirna sam, bez LH trakica zakon ovaj mjesec. Ne mislim koliko pijem ili kad ću pišnut…Naručio me je za 10 dana vađenje krvi da provjerimo progesteron i onda nakon 10 dana opet na konzultacije.

Ma nece temp nista rec, zajebala san s vrimenom mjerenja. Iz nekog razloga probudim se od sebe u 5, i onda moram na wc, pa prije toga mjerim. Do prije dva dana sam u 06:50 mjerila. Evo i sad. Ne znam koliko ce bit valjano 😭 
    https://imgur.com/a/n2k95J0
    NAVIJAM ZA TEBE SILVER 🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    24. Lipanj 2020. 05:34

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Ja? Eto me primila svoj "trigger shot", folikul 18.3mm, endometrij 10.4mm, sinoć smo se keksnuli i doktor kaže trebalo bi danas i sutra ujutro. Dobila sam 5000 IU tako da pretpostavljam da će svi testovi biti pozitivni sljedećih 10 dana, mirna sam, bez LH trakica zakon ovaj mjesec. Ne mislim koliko pijem ili kad ću pišnut…Naručio me je za 10 dana vađenje krvi da provjerimo progesteron i onda nakon 10 dana opet na konzultacije.

Ma nece temp nista rec, zajebala san s vrimenom mjerenja. Iz nekog razloga probudim se od sebe u 5, i onda moram na wc, pa prije toga mjerim. Do prije dva dana sam u 06:50 mjerila. Evo i sad. Ne znam koliko ce bit valjano 😭
    https://imgur.com/a/n2k95J0
    NAVIJAM ZA TEBE SILVER 🧡🧡

Ne brini, reći će ti temp, pusti trakice...sasvim ok ti izgleda graf!! Samo ti nastavi mjeriti!! Razlike mora biti ako ovuliraš i kreneš prozivoditi progesteron, kako god okreneš...vidjet ćeš!
    HVALA TI!!!! Nekako sam na miru, ne nadam se, a i nije da nemam nade, ravno mi! Možda je to dobro! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.