https://ibb.co/1vLxQ78
Nisam mogla izdržati. 🙉🙉🙉🙉 Imam jedan za ujutro još ali mislim da ne treba. E, vikala bi iz svega glasa svima, ali ne smijem.
Malala čestitam! Bas lijepo potrefim dan kad cu doc vidjet kako stojite 😊😊😊 pluscine padajuuuu sretno svima 😊😊😊
Malala, čestitam🎊🎉🎊 nek bude školska trudnoćela 😊🧡
Saro kako si, daj napisi mi sta ima novoga bas me zanima 😘😘
Sad ce u 11mj bit jos vise plusica 😁😁😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Malala, čestitam🎊🎉🎊 nek bude školska trudnoćela 😊🧡Sarokako si, daj napisi mi sta ima novoga bas me zanima 😘😘
Sanjiiich, ma nema bas nista posebno, brojin dane do pregleda, binge-watcham serije da ih kratim 🤦🏻♀️😂 Danas smo 16+0, stalno se gledam,jel stomak raste, malo san puno opterecena time 🤦🏻♀️ Uvik mi nesto lose izleti na internetu, oa se brinen jel beba raste, itd. Svako malo moram nešto žvakat, imam česte promjene raspoloženja.
2 kg sam se udebljala od početka i ok mi je taj tempo 😂 s obzirom kolko zvačem, moglo je i gore.
Hvala ti šta pitaš, srce si 😊🧡 Btw, pratim te na MPO, tak da znan di si sad sa postupkom. Drži se🤗❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Malala, čestitam🎊🎉🎊 nek bude školska trudnoćela 😊🧡Sarokako si, daj napisi mi sta ima novoga bas me zanima 😘😘Sanjiiich, ma nema bas nista posebno, brojin dane do pregleda, binge-watcham serije da ih kratim 🤦🏻♀️😂 Danas smo 16+0, stalno se gledam,jel stomak raste, malo san puno opterecena time 🤦🏻♀️ Uvik mi nesto lose izleti na internetu, oa se brinen jel beba raste, itd. Svako malo moram nešto žvakat, imam česte promjene raspoloženja.
2 kg sam se udebljala od početka i ok mi je taj tempo 😂 s obzirom kolko zvačem, moglo je i gore.
Hvala ti šta pitaš, srce si 😊🧡 Btw, pratim te na MPO, tak da znan di si sad sa postupkom. Drži se🤗❤️
Ajme vec?? Kako mi je proletilo bas sam se sokirala 🤐 raste dasta nego rasteee 👶 ne citaj Internet dosta je svega kad si uspila ostat T sad sta manje oko toga... Ja pokusavam neke tuzne comm samo preletit na nasoj temi jer znam da utjece na psihu.. Tako da citam selektivno 😁 cesto mislim na tebe 😘😘
Malala, čestitam🎊🎉🎊 nek bude školska trudnoćela 😊🧡Sarokako si, daj napisi mi sta ima novoga bas me zanima 😘😘Sanjiiich, ma nema bas nista posebno, brojin dane do pregleda, binge-watcham serije da ih kratim 🤦🏻♀️😂 Danas smo 16+0, stalno se gledam,jel stomak raste, malo san puno opterecena time 🤦🏻♀️ Uvik mi nesto lose izleti na internetu, oa se brinen jel beba raste, itd. Svako malo moram nešto žvakat, imam česte promjene raspoloženja.
Ajme vec?? Kako mi je proletilo bas sam se sokirala 🤐 raste dasta nego rasteee 👶 ne citaj Internet dosta je svega kad si uspila ostat T sad sta manje oko toga… Ja pokusavam neke tuzne comm samo preletit na nasoj temi jer znam da utjece na psihu.. Tako da citam selektivno 😁 cesto mislim na tebe 😘😘
A gle, čitale mi il ne, jedno je sigurno, ishod god kakav bija, ne možemo prominit. A ja volim bit svjesna svih mogućih ishoda, makar s vrimena na vrime pod pritiskom hormona poludim i uvalim neke crne misli u glavu. 🤪🤦🏻♀️
I ja sad kad gledam, kao 16 tjedana, di je odletilo, a istovremeno mi sporo prolazi. Hvala ti šta misliš i iskreno se nadam da će tvoj postupak uspit iz prve. 🧡🧡🧡
@Martina mislim i na te, nadam se da skorašnji FET nosi plusiće.
@Lucky, Sanjarka, Danchy jedva čekam vaše plusiće 😊 (kao i ostalim ženama koje nisan nabrojala)
@Mallla, Chian, Bruna nadam se da ste dobro i da je sve u redu sa vašim bebicama. Mallla, čekamo tvoj prvi pregled, javi i ovdje. 🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Divne vijesti ovdje,čestitam na plusicima 🥰 a mi ostale dočekale isto što prije 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure!
Kako je lijepo kad se jave o trudnice koje su bile u ovoj grupi. Ne znam ih sve ali bas lijepo od vas. To mi daje nadu da cemo i mi ostale uskoro tako. 😊❤
----
Ja sam nocas lose spavala ne znam dal je to zbog klomifena ali budila sam se 100 puta i sad me malo glava boli. Popila sam kavu ☕vani je lijep dan 🍂☀️pa se nadam da ce i glavobolja uskoro nestati da mogu uzivati u suboti.
Sara 😘😘😘
Pokusaj sta manje crnih misli cisto radi tebe
Beba ce bit dobro. Pa gle koji nam je stres Bajo prosla pa je curka dobro. Tako da
U principu ishod je preodređen i ne mozemo ga prominit a ni utjecat puno na njega.
Tvoja trudnoca je za sada skolska i virujem a viruj i ti da ce takva ostat ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ODBROJAVANJE 10/2020
Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
Mallla - 14.10.2020. - ❤️➕
Maryy29 - 21.10.2020. - ➕❤️
Ana0310 - 29.10.2020. ➕❤️
Jelušićka - 31.10.2020. - danas ❤️
ODBROJAVANJE 11/2020
Malala - 2.11.2020.- ➕❤️
LHbaby - 4.11.2020.- 4 dana ❤️