Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    3sreca
    30. Listopad 2020. 17:13

Ana cestitam 👍🍀
    Malala bravo, cestitam ❤️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

MaryClear
    30. Listopad 2020. 17:13

malala

točkicaa

Malalaajmeee ma to je pluscinaa 😍😍🤩 čestitaam!!
    Ajmo simptome na sunce, kad ste se seksali ma sve me zanima, pricaj 😂

😂😂😂😂😂Hvala. Još sam u šoku.
    14.dc uhvatila pik. Tad smo navečer, sutra ujutro i navečer i pik je još bio taj dan. Čuvali smo vojnike neka 2-3 dana do pika. Više nismo.
    Simptoma apsolutno ništa. Bole me leđa ali i inače me bole i radila sam nešto pa sam mislila da je od toga. Danas došla s posla imala taj bezvezni test reko idem pišnut. Mislila ga bacit u koš kao bijel i učini mi se crta.
    A danas na poslu….. Zagrcnem se i uhvati me toliki kašalj da me tjerao na povraćanje, odem u wc, dođe čistačica donese mi čašu vode. Odmah se proširilo kako mi se povraća i svi pitaju hoće biti novine. Ja ono, kategorički ne. Čekam mengu svaki dan. I gle…. Sad će ispasti da sam lagala danas.

Čestitam! 🎉🎉🥰

Mene zanima jel nekog bole samo bradavice nakon ovulacije? Ne smijem ih pipnuti koliko su osjetljive na dodir i bole,same grudi nista ne bole i nisu napete... U srijedu je bio pik na lh trakici, 14ti dan ciklusa bio... 

chiAn
    30. Listopad 2020. 17:19

malala

A jesam 6dpo sam pisala ovdje da mi je trbuh napuhan, i idem na wc. Ali nisam to shvaćala baš sigurnim znakom, svaki mj bi mi tako bilo. Sise ono malo napuhane, ali popustile. Sad bole kad ih stisnem.
    Sad ću vam biti dosadna jer ne mogu još ni s kim o ovome, osim vama. A nakon god dana, još ne vjerujem.

Znam koliko si sretna i čestitam od srca!! 
    Neka bude mirna i dosadna trudnoća...
    Btw tako smo se i mm i ja dogovorili da ćemo pričekati neko vrijeme sa objavljivanjem vijesti...
    Nakon 3h nismo vise mogli izdrzati...haha...svima smo rekli i priredili feštu kući isti dan 🙈😁

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    30. Listopad 2020. 17:19

Malala, čestitam🎊🎉🎊 nek bude školska trudnoćela 😊🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MaryClear
    30. Listopad 2020. 17:32

malala
    Vidjet cemo... Iduci tjedan uzv pa budemo culi jel se sta uhvatilo. 🤞🍀

Sanjarka88
    30. Listopad 2020. 17:32

Joj malala bas bas mi je drago 😍😍😍 nek bude skolska! ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    30. Listopad 2020. 17:52

malala

https://ibb.co/1vLxQ78
    Nisam mogla izdržati. 🙉🙉🙉🙉 Imam jedan za ujutro još ali mislim da ne treba. E, vikala bi iz svega glasa svima, ali ne smijem.

Ajme kakav plus 😍 čestitam!!! Samo plusici ovih dana hehehe 😊😊😊

2021. M 💗

Kiky 🥰
    30. Listopad 2020. 18:12

Ana i Malala Čestitam na plusu!!!!! Predivna vijest i uzivajte u narednim mjesecima 🥰
    Meni stigla vjestica, dan ranije. Tako da me mozes pisati za nedobit 27.11. Idemo u nove pobjede. I nisam nesto jako razocarana, znam da ce doci T kad tad. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LHBaby1
    30. Listopad 2020. 18:55

Malala Cestitke!!! 🎉🎉☺️☺️

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Listopad 2020. 19:10

Bas nam je bio lijepi dan, petak pun +. Nadam se da ce nam i 11 biti ovako uspjesan🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.