Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    23. Listopad 2020. 07:29

Malo sam se poigrala sa svjetlinama, dali vi tu nesto vidite ??? 🤞🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/gWQfTKK [ibb.co]

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2020. 07:49

Jutro cure!
    Ajme CLIO koja pluscina cestitam ! Jel bilo kakvih simptomcica sad kad znas das si T i osvrnes se na predhodne dane?
    Maso ne znam sta bi ti rekla iskreno mislim da ne vidim...ali cekaj dok izostane M. Sve je moguce dok ne dode vjestica.
    ------
    Cure ali nam je krenulo sa plusicima! neka tako i ostane 
    ------
    Nego ja sam jucer bezveze radila LH trakicu  Ne zaboravite popila sam Duphaston i cekam M. Kad ono trakica najtamnija od svih koje sam radila u proslom ciklusu cekajuci O koja se nikad nije dogodila 
    E sad moje pitanje glasi...dal je moguce da je od Duphastona tako tamnija LH trakca? Jer negdje sam procitala da je skoro pa nemoguce imati O kad pijes Duphaston. Bolje da ju nisam radila samo sam se zbunila sad 

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 08:01

Joj koliko plusica od jucer 😍😍😍 Cestitam svima od ❤️ i nek bude skolska!

Lucky kod tebe ce danas biti pikcina 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 08:08

Ancy_23

Jutro cure!
    Ajme CLIO koja pluscina cestitam! Jel bilo kakvih simptomcica sad kad znas das si T i osvrnes se na predhodne dane?
    Maso ne znam sta bi ti rekla iskreno mislim da ne vidim…ali cekaj dok izostane M. Sve je moguce dok ne dode vjestica.
    ——
    ——
    Nego ja sam jucer bezveze radila LH trakicuNe zaboravite popila sam Duphaston i cekam M. Kad ono trakica najtamnija od svih koje sam radila u proslom ciklusu cekajuci O koja se nikad nije dogodila
    E sad moje pitanje glasi…dal je moguce da je od Duphastona tako tamnija LH trakca? Jer negdje sam procitala da je skoro pa nemoguce imati O kad pijes Duphaston. Bolje da ju nisam radila samo sam se zbunila sad

HVALA♥️♥️
    Sto se simptoma tice jedino sto mogu reci da je bilo drugacije su bolovi u donjem dijelu koje sam pocela osjecati tjedan dana prije M, i bazalna temp. mi je bila stabilna, prvo 36.9 pa zadnjih par dana se utaborila na 37.Grudi me jednako bole kao i u PMS. Eto samo ti bolovi jer ja inace nemam nikad problema sa bolovima kroz M. I ne osjetim je. Uglavnom to je to. Sve ostalo je isto. I jos jednom hvala sanjarki jer me ta zena tako uvjeravala i bila je sigurna da sam zbog nje jucer napravila test. Napravila sam ga na dan M. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2020. 08:10

Clio35

Ancy_23

Jutro cure!
    Ajme CLIO koja pluscina cestitam! Jel bilo kakvih simptomcica sad kad znas das si T i osvrnes se na predhodne dane?
    Maso ne znam sta bi ti rekla iskreno mislim da ne vidim…ali cekaj dok izostane M. Sve je moguce dok ne dode vjestica.
    ——
    ——
    Nego ja sam jucer bezveze radila LH trakicuNe zaboravite popila sam Duphaston i cekam M. Kad ono trakica najtamnija od svih koje sam radila u proslom ciklusu cekajuci O koja se nikad nije dogodila
    E sad moje pitanje glasi…dal je moguce da je od Duphastona tako tamnija LH trakca? Jer negdje sam procitala da je skoro pa nemoguce imati O kad pijes Duphaston. Bolje da ju nisam radila samo sam se zbunila sad

HVALA♥️♥️
    Sto se simptoma tice jedino sto mogu reci da je bilo drugacije su bolovi u donjem dijelu koje sam pocela osjecati tjedan dana prije M, i bazalna temp. mi je bila stabilna, prvo 36.9 pa zadnjih par dana se utaborila na 37.Grudi me jednako bole kao i u PMS. Eto samo ti bolovi jer ja inace nemam nikad problema sa bolovima kroz M. I ne osjetim je. Uglavnom to je to. Sve ostalo je isto. I jos jednom hvala sanjarki jer me ta zena tako uvjeravala i bila je sigurna da sam zbog nje jucer napravila test. Napravila sam ga na dan M.

Cestitam ti jos jednom i sretno draga 

Matkiša 😎
    23. Listopad 2020. 08:38

@clio koja plusčina Čestitam! Nema sumnje i ti si schwanger 🥰😂
    @maša ja na mob. vidim liniju ali više bijelu, za sada pričekaj još dan dva, koji ti je dpo?
    @anchy ja sam ga pils jednom poslije O tako da ti ne znam reći.. Znam da grudi narastu 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla
    23. Listopad 2020. 09:54

Clio Čestiram! Ovaj put će sve biti dobro!
    Maša vidim crtu/sjenu, al znaš moje mišljenje o kinezima. Navijam da se pretvori u pravi plus!
    Znamo šta će Lucky radit za vikend 😀😀🙃

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Listopad 2020. 09:56

Anchy e ne znam kako progesteron utječe na LH trakice... To stvarno pojma nemam... Nadam se sa ti zapravo ukazuju na nešto puuno ljepše! 

url=https://lilypie.com]

Tommyfame
    23. Listopad 2020. 10:08

Mattan

@maryy superiškaaa čestitam🎉🎉🎉🎉
    @perla123 i ja vidim 🤞

A ostalo neću komentirat, jer mi tu neš smrdi pa, ću ostati pristojna 🤪🥴😜

Hahahahhaha umrla sam na ovo 🤣🤣🤣🤣 kraljice 

Ajme ekipa,koliko plusica imate!!! Pa cestitam svima ❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Listopad 2020. 10:20

Lucky bacila oko na drugu temu na forumu pa vidim da je Clio napisala da je ovaj dobitni ciklus pila maticnu mlijec!
    Malla  ma necu vise te trakice ni nista gledati cekam M a ako ne dode nekim cudom kroz par dana onda cu piskiti test fore radi. Ali mislim da ce vjestica sad za dan dva imam osjecaj da stize. Bas cu pitati sljed put gin dal progesteron utjece na LH trakice zanima me bas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani