Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2020. 11:53

Lucky🍀

Martina hvala na savjetu ni ja n emou podnijeti da mi je hladno na noge nikako, vani moa biti +35 da ja budem bosa
    Drzim ti 🤞🏻 na najjače da bude uspješan postupak ovaj put

Da da. Tek kad ono pravo uzegne sunce e onda se skidaju carapice 🤣🤣🤣🤣🤣 hvala ❤

23. Listopad 2020. 11:55

Sara🌻

Martina, radujem se tvom transferu! Pratimo i iščekujemo sa tobom. 🧡 Izdrži sad te bolove, ne razumim se al čini mi se da je bilo za očekivat. Proći će😊

Pa bilo je da. Odmah cu mi rekli da je moguce da mi M bude jaka i bolna. A dok ima ibuprofena dobro je. Ali bi mi paso sad jedan onaj bolnicki koktelcici ili neka njihova tabletica. Znam kad sam bila zbog bubrega u bolnici lezala. Davali mi neke od 500mg tablete. Ali tu kad popis za 10 minuta ne osjecas ni kad prdnes a kamoli kakvu bol. 🤣🤣🤣 al sam zalihe potrosila 🙈 

23. Listopad 2020. 11:56

Sara zaboravih napisati hvala ❤

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 12:01

Martina stize tvoj mjesec 😍🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    23. Listopad 2020. 14:27

Martina požurila je da se što prije bebe mogu ugnijezditi 🥳🥳

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Matkiša 😎
    23. Listopad 2020. 14:30

🦋Anitram1982🦋

Sara🌻

Martina, radujem se tvom transferu! Pratimo i iščekujemo sa tobom. 🧡 Izdrži sad te bolove, ne razumim se al čini mi se da je bilo za očekivat. Proći će😊

Pa bilo je da. Odmah cu mi rekli da je moguce da mi M bude jaka i bolna. A dok ima ibuprofena dobro je. Ali bi mi paso sad jedan onaj bolnicki koktelcici ili neka njihova tabletica. Znam kad sam bila zbog bubrega u bolnici lezala. Davali mi neke od 500mg tablete. Ali tu kad popis za 10 minuta ne osjecas ni kad prdnes a kamoli kakvu bol. 🤣🤣🤣 al sam zalihe potrosila 🙈

Meni je bila jako bolna nakon duphastona, užas.... Barem je uranila, još bolje, prije ćeš na transfer 😁
    Baš sam te htjela jel moguće da uzimanje Utrića tako varira sa simptomima, npr već sam ga uzimala bar 5,6 puta Al ovaj put sam luda od njega, grudi bole, a tek nesanica, znači koma.... Inače samo budu grčevi... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    23. Listopad 2020. 14:47

Cure jeste mozda koristile ove plave trakice? Ja sam ih naručila sa njuškala i jučer na 10DC i danas na 11 DC prazne, jedva vidljiva druga crtica, a sa rozima u isto vrijeme ciklusa bile su dosta vidljive. Ne znam jesu ove plave slabije osjetljivosti ili sta...stavim i sliku za primjer.
    https://ibb.co/Tk4fZ9Q

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    23. Listopad 2020. 14:59

Ja sam ih testirala istovremeno i roze i plave, kad ih staviš u aplikaciju Premom vidiš da su iste vrijednosti, ali oku uočljivije boje su na rozima... 
    Ja sam isto za roze ali i ove su skroz točne 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    23. Listopad 2020. 16:04

Evo stigle mi sada i roze sa ali-a pa cu kombinirati. Kada sam vidila na tim plavima da nema crte nekako sam se razočarala, ali ajde stigne još potamniti, rano je jos..

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Dreamer97
    23. Listopad 2020. 16:05

Gospodje M jos nema.. i usla sam u kuhinju, brze bolje sam izasla, ne mogu da podnesem miris hrane koju inace volim, bas mi se gadi. Gleda me test, gledam ja njega 😂

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.