Martina hvala na savjetuni ja n emou podnijeti da mi je hladno na noge nikako, vani moa biti +35 da ja budem bosa
Drzim ti 🤞🏻 na najjače da bude uspješan postupak ovaj put
Da da. Tek kad ono pravo uzegne sunce e onda se skidaju carapice 🤣🤣🤣🤣🤣 hvala ❤
Martina, radujem se tvom transferu! Pratimo i iščekujemo sa tobom. 🧡 Izdrži sad te bolove, ne razumim se al čini mi se da je bilo za očekivat. Proći će😊
Pa bilo je da. Odmah cu mi rekli da je moguce da mi M bude jaka i bolna. A dok ima ibuprofena dobro je. Ali bi mi paso sad jedan onaj bolnicki koktelcici ili neka njihova tabletica. Znam kad sam bila zbog bubrega u bolnici lezala. Davali mi neke od 500mg tablete. Ali tu kad popis za 10 minuta ne osjecas ni kad prdnes a kamoli kakvu bol. 🤣🤣🤣 al sam zalihe potrosila 🙈
Martina stize tvoj mjesec 😍🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina požurila je da se što prije bebe mogu ugnijezditi 🥳🥳
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Martina, radujem se tvom transferu! Pratimo i iščekujemo sa tobom. 🧡 Izdrži sad te bolove, ne razumim se al čini mi se da je bilo za očekivat. Proći će😊
Pa bilo je da. Odmah cu mi rekli da je moguce da mi M bude jaka i bolna. A dok ima ibuprofena dobro je. Ali bi mi paso sad jedan onaj bolnicki koktelcici ili neka njihova tabletica. Znam kad sam bila zbog bubrega u bolnici lezala. Davali mi neke od 500mg tablete. Ali tu kad popis za 10 minuta ne osjecas ni kad prdnes a kamoli kakvu bol. 🤣🤣🤣 al sam zalihe potrosila 🙈
Meni je bila jako bolna nakon duphastona, užas.... Barem je uranila, još bolje, prije ćeš na transfer 😁
Baš sam te htjela jel moguće da uzimanje Utrića tako varira sa simptomima, npr već sam ga uzimala bar 5,6 puta Al ovaj put sam luda od njega, grudi bole, a tek nesanica, znači koma.... Inače samo budu grčevi...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure jeste mozda koristile ove plave trakice? Ja sam ih naručila sa njuškala i jučer na 10DC i danas na 11 DC prazne, jedva vidljiva druga crtica, a sa rozima u isto vrijeme ciklusa bile su dosta vidljive. Ne znam jesu ove plave slabije osjetljivosti ili sta...stavim i sliku za primjer.
https://ibb.co/Tk4fZ9Q
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja sam ih testirala istovremeno i roze i plave, kad ih staviš u aplikaciju Premom vidiš da su iste vrijednosti, ali oku uočljivije boje su na rozima...
Ja sam isto za roze ali i ove su skroz točne
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo stigle mi sada i roze sa ali-a pa cu kombinirati. Kada sam vidila na tim plavima da nema crte nekako sam se razočarala, ali ajde stigne još potamniti, rano je jos..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Gospodje M jos nema.. i usla sam u kuhinju, brze bolje sam izasla, ne mogu da podnesem miris hrane koju inace volim, bas mi se gadi. Gleda me test, gledam ja njega 😂
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji